עבור לתוכן

איפה אפשר למצוא בארץ גרדו SR60?

Featured Replies

פורסם

אהלן

איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60

רצוי באזור ירושלים

פורסם

אורי יפה,שירות ומחירים טובים.

02-6438272

פורסם
  • מחבר

מה 480 אני כבר אקנה SR80

בזיגזג זה פחות כבר

זה שאמר על החנות בירושלים יש לך מושג כמה זה עולה? אני פשוט משער שהם לא עובדים עכשיו

עריכה:

אה אופס זה כן 400 בחנות שאנטולי הביא

הן שוות 400 שקל? כי היה לי E2C שמבחינת סאונד היו פשוט מושלמות אבל נוחות ממש לא אז הן ממש לא היו שוות את ה100$ ואני לא רוצה שוב לקנות אוזניות ממש יקרות שאני לא אהנה מהן... אז כאילו הן שוות את זה?

ואני מעדיף SR60 ולא SR80 כי מבחינת ביצועים-כסף הSR60 הרבה הרבה יותר משתלם ועדיף

פורסם

המחיר בסינמה פרדיסו הוא 399 שקלים, ולא 480.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אחח אוף עד שחשבתי שמצאתי אוזניות באמת טובות

http://www6.head-fi.org/forums/archive/index.php/t-8251.html

כנראה שהגרדו האלה לא כל כך טובות בשביל לשמוע עם נגן MP3 ברחוב

איזה אוזניות לא INEAR,נוחות,טובות,ניידות (יעני לא מסורבלות מדי) אתם יכולים להמליץ לי עד 400 שקל?

היה לי עד עכשיו את הE2C שאמרתי למעלה שלא אהבתי בגלל נוחות וPX10 שפשוט לא כאלה איכותיות

חשבתי על PX100 אבל אמרו לי שהן לא יושבות ממש טוב על האוזניים

תודה

פורסם
  • מחבר

אז לקנות קודם ואז להתאכזב שהן גדולות מדי ולא נוח להסתובב איתן? גאוני פשוט

אני תמיד רציתי את הPX100 כי הן קטנות נוחות ומתקפלות פשוט שמעתי ממישהו שיש לו אותן שהן לא יושבות הכי טוב על האוזניים

פורסם

תקנה בחול את ה Koss portapro

יותר טובות מה px100 וגם 200

גם הרבה יותר זולות.

וגם יש להם אחריות בין לאומית לכל החיים ( וכן גם בארץ היא תכפה)

פורסם

אתה מוכן להפסיק לבחור אוזניות לפי ביקורות ברשת ?

אז לקנות קודם ואז להתאכזב שהן גדולות מדי ולא נוח להסתובב איתן? גאוני פשוט

זאת לא היתה הכוונה הכוונה היא שתפסיק לסמוך על אוזניים של אחרים הכל כאן עיניין שלטעם לך לחנויות תשמע את הדגמים

ותחליט בעצמך!!!!

פורסם

ה Px100 יושבות מצויין על האוזן ..

פורסם

זאת לא היתה הכוונה הכוונה היא שתפסיק לסמוך על אוזניים של אחרים הכל כאן עיניין שלטעם לך לחנויות תשמע את הדגמים

ותחליט בעצמך!!!!

איפה נראה לך שאתה חיי??

זאת ישראל.

מה תתחיל ללכת לאנשים לבתים להקשיב לאוזניות שהם קנו בחול?

:lol:

פורסם

Nokturnal_Mortum, אני מניח שהכוונה הייתה להגיד שלא צריך להיבהל רק כי יש כמה אנשים שלא אהבו אוזניות כלשהן. ולא, לא חייבים ללכת לבתים של אנשים ולשמוע אצלהם אוזניות- אפשר פשוט לקפוץ ליבואן ולשמוע אצלו. אגב, בדרך כלל אם אוזניות נחשבות לטובות, אז קשה לי להאמין שאם מישהוא יקנה אותם "על עיוור" בלי לשמוע הוא ממש יתאכזב מהן- פשוט יש אפשרות שיהיו אוזניות אחרות שהוא יאהב יותר- לפעמים אין ברירה וחייבים לקנות ככה. אם כבר חייבים לקנות אוזניות בלי לשמוע קודם, אז תמיד אפשר לשאול\לעיין במה שאנשים חושבים על הביצועים של האוזניות עם סוג מסויים של מוזיקה.

פורסם

נדבמתי לגלות שבזיגזג מוכרים גראדו... עלו רמה אני רואה. (למרות שאלה האוזניות הכי זולות שגראדו מוכרים, שיהיה)

בכלל אם אתה שומע מטאל כבד עם באסים לפי משתמשים גראדו יעשו את העבודה על בצד הטוב ביותר

פורסם

למטאל בהחלט הגרדו יהיו מצויינות

וגם לקלאסיקה

כנל ה Koss אוזניות מדהימות למטאל !!!

:xyxthumbs:

וגם לאלקטרוני וכדומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים