פורסם 2005 במאי 2720 שנים או פה:http://www.cinema-paradiso.co.il/Index.asp?ArticleID=156&CategoryID=70&Page=1Anatoli.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר מה 480 אני כבר אקנה SR80בזיגזג זה פחות כברזה שאמר על החנות בירושלים יש לך מושג כמה זה עולה? אני פשוט משער שהם לא עובדים עכשיועריכה:אה אופס זה כן 400 בחנות שאנטולי הביאהן שוות 400 שקל? כי היה לי E2C שמבחינת סאונד היו פשוט מושלמות אבל נוחות ממש לא אז הן ממש לא היו שוות את ה100$ ואני לא רוצה שוב לקנות אוזניות ממש יקרות שאני לא אהנה מהן... אז כאילו הן שוות את זה?ואני מעדיף SR60 ולא SR80 כי מבחינת ביצועים-כסף הSR60 הרבה הרבה יותר משתלם ועדיף
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר אחח אוף עד שחשבתי שמצאתי אוזניות באמת טובותhttp://www6.head-fi.org/forums/archive/index.php/t-8251.htmlכנראה שהגרדו האלה לא כל כך טובות בשביל לשמוע עם נגן MP3 ברחובאיזה אוזניות לא INEAR,נוחות,טובות,ניידות (יעני לא מסורבלות מדי) אתם יכולים להמליץ לי עד 400 שקל?היה לי עד עכשיו את הE2C שאמרתי למעלה שלא אהבתי בגלל נוחות וPX10 שפשוט לא כאלה איכותיותחשבתי על PX100 אבל אמרו לי שהן לא יושבות ממש טוב על האוזנייםתודה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר אז לקנות קודם ואז להתאכזב שהן גדולות מדי ולא נוח להסתובב איתן? גאוני פשוטאני תמיד רציתי את הPX100 כי הן קטנות נוחות ומתקפלות פשוט שמעתי ממישהו שיש לו אותן שהן לא יושבות הכי טוב על האוזניים
פורסם 2005 במאי 2720 שנים תקנה בחול את ה Koss portaproיותר טובות מה px100 וגם 200גם הרבה יותר זולות.וגם יש להם אחריות בין לאומית לכל החיים ( וכן גם בארץ היא תכפה)
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אתה מוכן להפסיק לבחור אוזניות לפי ביקורות ברשת ?אז לקנות קודם ואז להתאכזב שהן גדולות מדי ולא נוח להסתובב איתן? גאוני פשוטזאת לא היתה הכוונה הכוונה היא שתפסיק לסמוך על אוזניים של אחרים הכל כאן עיניין שלטעם לך לחנויות תשמע את הדגמים ותחליט בעצמך!!!!
פורסם 2005 במאי 2720 שנים זאת לא היתה הכוונה הכוונה היא שתפסיק לסמוך על אוזניים של אחרים הכל כאן עיניין שלטעם לך לחנויות תשמע את הדגמים ותחליט בעצמך!!!! איפה נראה לך שאתה חיי?? זאת ישראל. מה תתחיל ללכת לאנשים לבתים להקשיב לאוזניות שהם קנו בחול?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים Nokturnal_Mortum, אני מניח שהכוונה הייתה להגיד שלא צריך להיבהל רק כי יש כמה אנשים שלא אהבו אוזניות כלשהן. ולא, לא חייבים ללכת לבתים של אנשים ולשמוע אצלהם אוזניות- אפשר פשוט לקפוץ ליבואן ולשמוע אצלו. אגב, בדרך כלל אם אוזניות נחשבות לטובות, אז קשה לי להאמין שאם מישהוא יקנה אותם "על עיוור" בלי לשמוע הוא ממש יתאכזב מהן- פשוט יש אפשרות שיהיו אוזניות אחרות שהוא יאהב יותר- לפעמים אין ברירה וחייבים לקנות ככה. אם כבר חייבים לקנות אוזניות בלי לשמוע קודם, אז תמיד אפשר לשאול\לעיין במה שאנשים חושבים על הביצועים של האוזניות עם סוג מסויים של מוזיקה.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים נדבמתי לגלות שבזיגזג מוכרים גראדו... עלו רמה אני רואה. (למרות שאלה האוזניות הכי זולות שגראדו מוכרים, שיהיה)בכלל אם אתה שומע מטאל כבד עם באסים לפי משתמשים גראדו יעשו את העבודה על בצד הטוב ביותר
פורסם 2005 במאי 2720 שנים למטאל בהחלט הגרדו יהיו מצויינות וגם לקלאסיקה כנל ה Koss אוזניות מדהימות למטאל !!! וגם לאלקטרוני וכדומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.