עבור לתוכן

עצה חשובה

Featured Replies

פורסם

לדעתי אתם צריכים למיין את כל המושגים שקשורים למעבד וזכרונות בדביק

כמו מה זה cl ?

מה זה הייפר טרספינג במעבדי אינטל?

מה זה זיכרון מטמון?

דברים כאלו במקום ששוב תחזרו על שאלות אלו תרכזו בדביק

פורסם

עצה חביבה ונדמה לי שכבר ניסו לעשות פעם מילון מושגים וזה לא יצא לפועל..

לדעתי כפתור החיפוש לא קיים סתם.. אם המשתמשים היו משתמשים בו, בכלל לא היתה סיבה שהשאלה תשאל שוב ושוב.

יש אינציקלופדיה ויש פורום, זה סידור שונה של מאגר מידע, צריך לדעת להתרגל ;)

אה כן, ותשנה לכותרת אינפורמטיבית ;D

פורסם

אני חייב להסכים עם kobi_af - דביק/נעוץ/סטיקי (או איך שלא קוראים לנושאים האלו שתמיד מופיעים בתחילת הפורום) שייתן הגדרה מדוייקת של כל המונחים שעוסקים בהם בפורום הזה יהיה מאד יעיל - תראו כמה נושאים זהים נפתחים פה כל הזמן עם אותן שאלות - איזה סוגי זיכרון יש, מה זה תיזמונים ומה יותר טוב, מה זה ערוץ כפול, מה זה HT ומה זה HTT וכו' (האמת - גם אני רוצה הסבר מדויק מה זה ה HTT הזה - זה אמור להיות כמו FSB, אבל למה הוא צריך להיות 2000MHz ולא 200MHz? בשביל ה PCI-E?).

אז נכון ש Vatos-Locos צודק וזה פורום ונכון שבפורומים בד"כ יש להריץ חיפוש כדי למצוא תשובה, אבל בהרבה מקרים התוצאות שייתקבלו מהחיפוש לא יענו במדויק (או בכלל) על שאלת המחפש - הטכנולוגיה משתנה בקצב מהיר ונושאים ישנים הופכים ללא רלוונטים, ייתכן שהמחפש לא בדיוק יודע איך נקרא המושג אותו הוא רוצה לברר ולכן לא יידע מה לחפש, וייתכן כמובן שיחזרו תוצאות שבכלל לא קשורות - חיפוש לפי זיכרונות ייתנו נושאים שבהם מדובר על סוגי זיכרונות, תיזמוני זיכרונות, בעיות עם הזיכרון, דיונים על לוחות או מעבדים שרק כוללים את המילה זיכרון (לוח X תומך ב DDR, במעבד Y בקר הזיכרון נמצא בתוכו וכד'). מה לעשות שהפורום הזה הוא גדול ומכיל מעל מיליון הודעות...

ואם כבר מדברים על נושא החיפוש - מאד מעצבן אותי שכאשר מישהו מבקש המלצה על לוח או השוואה בין לוחות, ישר אומרים לו שיעשה חיפוש - אנשים פה צריכים לדעת שדברים משתנים - מחירים יורדים, בעיות מתגלות וכד', ולא תמיד המלצה שניתנה לפני חודש תהיה תקפה גם כיום. אולי צריך לעשות גם דביק שמסכם את נושא הלוחות, מעבדים וזיכרונות אחת לחודש-חודשיים.

עריכה:

שכחתי להגיד - תשנה כותרת כדי שהדיון הזה לא יינעל. נקווה גם שהוא לא יועבר לפורום המשוב.

פורסם

קודם כל תשנה כותרת כמו שכתבו כאן

אתם צודקים, ברגע שיהיה לי קצת זמן יצאו "דביקים" חדשים

את הסטיקי הזה כבר קראתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים