פורסם 2005 במאי 2720 שנים חחחחח אתה תגיד לי למה אני מחוייב ולמה אני לא??ובבקשה בוא נפסיק להשתלט על התראד עם נושא שלא ממש קשור
פורסם 2005 במאי 2720 שנים לגבי זה שבראש העין - אני מכיר את הבן שלו. אני מקווה שלא יקרה שומדבר יותר מזה... (חיפשתי לא מצאתי שום חידוש) מה שקרה זה שהוא לקח בנזין, ובזמן שהמדורה דלקה הוא השפריץ עליה... ואז כל השובל בנזין נדלק והבקבוק התפוצץ לו בפרצוף...=\ וגם אני כאן. היה די משעמם...=\
פורסם 2005 במאי 2720 שנים כלל ראשון: אין להדליק אשכלל שני: אין לשים תמונות של יאסר ערפאת ולשרוף כבובהכלל שלישי: לעולם לא לשים נייירות בנגל כדי שיהיה אש
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אני עובד בחלוקת פלאירים והיה כ"כ כיף לשרוף את כל השאריות של הפלאירים והמגנטים שהיו לי ולחבר שלי בבית היה לנו יותר פלאירים מעצים
פורסם 2005 במאי 2720 שנים במדורה אצלי שפכנו דלק במדורה. ובסוף עשינו מלחמת חומוס, כולם לקחו את כל מה שהייה וזרקו למדורה או אחד על השני, קיצר כיף חייייייייםייםיםיםיםיםם.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אומרים אין שכל אין דאגות, אבל הביטוי הזה לא מדוייק, יותר מדוייק להגיד "אין שכל הרבה דאגות למד"א".
פורסם 2005 במאי 2720 שנים היינו שיכורים תחת, ובסוף ובאיזה 4-5 המשטרה עצרה אותנו על גרימת נזק לרכוש :\בעע אין לי כוח להסביר אבל לא עשינו כלוםיום ראשון ב-10:00 חקירה O_o
פורסם 2005 במאי 2720 שנים כל החברים שלי בצבא, אין מדורה. :\אני הדלקתי מדורה או שתיים עם אתנול/מתנול/אצטון וזה ממש לא מסוכן. נכון שזה עושה פטרייה קטנה אבל לא נורא. פשוט צריך לעשות שביל של נוזל מהמדורה באורך של איזה מטר וחצי וזהו.פעם כשעשינו בים מדורה קטנה באמצע הלילה ואז נכנסנו לשחות היה קצת קר לבנות אז לקחתי את החצי השני מהליטר אתנול שהבאתי בשביל להדליק את המדורה, החזקתי מעל המדורה והפכתי. אז נכון שהיו לי להבות סביב היד, ועד לגובה של שלושה מטר בערך אבל אפילו לא כוויה קטנה. אני ממש לא מבין איך ההוא הצליח להתפוצץ עם הבנזין.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אנחנו עשינו מדורה קטנה וצנועה עם 2 ספות ;D אבל באיזה 10 - 11 הייתה מאחורינו שריפה ענקית, ואני בידיוק הייתי עם מצלמה אז צילמתי וראינו 2 ילדים (שכנראה עשו את זה ) ליד ואז אחרי חצי שעה שהמכבי אש והשוטרים הגיעו הם ראו את מה שצילמתי (מרגיש חשוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.