עבור לתוכן

והיתרחק מP1000 ומספקים של P1000!!!!במיוחד מפרונט

Featured Replies

פורסם

זה אתה פרסמת פה את הסיפור על המצלמה לפני איזה חודש חודשיים?

חשבתי שהכל הסתדר,שהתקשרו אליך כבר מP1000.

אבל לא לגמרי הבנתי למה להתרחק מP1000 עצמו ולא רק מפרונט.

בדיוק עכשיו מצאתי איזה משהו שהתכוונתי לקנות מP1000,אם הם באמת אשמים אני אתרחק מהם,תודה.

פורסם

אני משתתף בצערך.

גם אחי שהוא חייל נפל קורבן לפי 1000 ופירלס. הוא קנה משם רמקולים במכירה פומבית וזכה בהם ב-860 שח, התקשרו אליו ואמרו לו שהרמקולים נפגמו במשלוח והוא יקבל אותם תוך שבועיים. איזה שבועיים ואיזה בטיח?! 3 וחצי חודשים אחרי הרבה מאוד צלצולים לחברה!

אבל בסוף השתלם לחכות, רמקולים מעולים.

אגב ניסיון טוב מאוד היה עם נטאקשן! נקנה משם DVD שהגיע תוך שלושה ימים והיה לו בעיה, התא של הדיסק לא נפתח. התקשרנו ליבואן ויום לאחר מכן הגיע אלינו שליח שלקח את ה-DVD הפגום והביא לנו חלופי דנדש. זה שירות לדוגמא!  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

P1000 אחרית לנפות ספקים לא טובים

בזה שהיא השאירה את פרונט אחרי מספר תלונות זה כבר הופך להיות באשמתם

אתה יכול להיות חכם יותר ממני, ולחפש את השם של הספק בפורומי צרכנות בשביל לראות אם היו מקרים איתו

אחרי שדיברתי עם פי 1000, היא דיברה בעיקרון עם פרונט ו"שיכנעה" אותם שזה בסדר שאני אחזיר את המצלמה

אבל את הכסף עדיין לא קיבלתי!

יופי שעכשיו גם לא האריזה וגם המצלמה לא אצלי....הכסף זה מה שחשוב

וזה עדיין לא נגמר

וגם אני זה מלפני חודשיים

לפני חודשיים הפצתי את הסיחפור בפורמים ואז בעיקרון זסה "נפתר" אחרי 4 ימים בזה שהחזרתי את האריזה

מה הזאתי בפי 1000 אמרה לי כשאמרתי לה שהם אחראים לזה בזה שהם לא מנפיןם את פרונט?

היא אמרה לי....שיחסיץ לחברה שמוכרת הרבה (1000 אנשים בערך) 20 מהם באים בתלונות

ואז היא אמרה לי שאחוז אחד של תקלות במוצרים זה יחסית נמוך

אבל הקטע שהיא לא הבינה זה- אם פרונט הייתה ספקית עם שירות אפילו פחות מטוב והייתה באמת מטפלת בלקוחות במקום לא לעשות איתם כלום...אפילו טלפונים אין בחברה...

אז ה 20 האלה עם המוצרים המקולקלים לא היו באים אליה בתלונות!

מישהו לא בא בתלונות כי המוצר בא דפוק

אנשים באים בתלונות שהם לא מקבלים את הכסף בחזרה, או שהשירות גרוע, או שגנבו להם את המצלמה ולא החזירו את הכסף!!!

תחשבו טוב טוב לפני שאתם קונים מחברת צד שלישי שלא מנפה ספקים גרועים

אתם לא רוצים להגיע למצב שלי :pissed:

בהצלחה עם הקניות ;)

רועי

רואה! אחרי,בתגובה השניה , נאמר על עוד שרת דפוק שפרונט היו צריכים לנפות

זה מאוד נחמד להגיד לאנשים:זה לא אשמתינו, זה אשמת הספק

וול...אתם הבאתם את הספק הזה!

ד"א- כל הנסיעות לחברה שמתקנת באשדוד היו עליי, אפילו שליח לקחת את המצלמה לתיקון לא רצו

ביום שהמצלמה חזרה מתיקון וגיליתי שהיא מקולקלת, שילמיתי הלוך חזור הלוך חזור לקחת את המצלמה מאשדוד ולהחזיר את המצלמה מאשדוד

אם אני הולך לבית משפט אני מבקש גם על עוגמת נפש וגם על נסיעות

לפחות 2000 ש"ח

אבל אני ממש לא רוצה להגיע לבית משפט....

פורסם

רגע אחד,לא הבנתי,אז נציגת P1000 אמרה שפרונט מוכר כ1000 מוצרים ומתוכם כ20 לקוחות לא מרוצים וכ980,אצלם הכל בסדר.אז זה באמת לא נשמע נורא כל כך.למרות שכמובן אצל פרונט אני כבר בטוח לא אקנה,כי מקרים כמו שלך לא אמורים לקרות אפילו פעם אחת,אבל עדיין מבחינת P1000 אצל הספק הנוכחי הרוב המוחלט, 98%... מרוצים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים