עבור לתוכן

חיבור שלט של סוני1 למחשב- שאלה דחופה בעמוד 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן להעיף מבט במדריך שבסטיקי, אין צורך בכלל במתח חיצוני אם אתה לא עושה שימוש ברטט...

לדעתי עדיף עם הדיודות שכן הן גם מונעות פגיעה ביציאה הפרללית (שהיא רגישה ביותר), ציינתי במפורש שניתן לחבר ללא מתח חיצוני בכלל

יש במדריך איור - אתה מוזמן לעשות לו את ההתאמה של הורדת הדיודות (הוא מדגים חיבור ללא מתח), על אף שאני אישית מעדיף אותן שם (במיוחד במחירן הזעום ומחירו הגבוה של לוח-אם תקול  ;) )

בכל מקרה - בהצלחה...

ונשמח לראות תמונות, של התהליך והתוצאה הסופית  :xyxthumbs:

האם כל דיודה שאני אשים תתאים? אם אני מוציא דיודות שונות מחלקי מחשב ישנים כמו לוחות, עכברים וכו'... זה יהיה טוב?

וזה משנה אם כולן אותו הסוג?

בשרטוט אצלך רשום שצריך לחבר את פין 2 של היציאה הפראללית לפין 8 בשלט של הסוני אבל אין לי שום חוט המתחבר לפין 8 זה בסדר?

מבטיח לעדכן בתמונות! ;)

פורסם

אני לא בטוח אם הוא לא מחובר לכלום או אם הוא פשוט מוארק.

כעקרון לפין 8 במחבר ה-PSPAD אין שימוש אבל אם אחרי החיבור אתה רואה שיש הפרעות תחבר אותו.

***עריכה - לינק לפירוט הפינים של מחבר ה-PSPAD - כפי שניתן לראות, אכן לפין 8 אין תפקיד, אבל כיוון שהפעם האחרונה שהתעסקתי עם זה היתתה לפני יותר משנה, קשה לי לזכור אם לא הייתה שם איזו הארקה שהפורט הפרללי צריך בתור סיגנל.

בכל מקרה - ההמלצה נשארת - חבר בלי, אם יש הפרעות תחבר גם אותו...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה! אני אוכל להשתמש בכל דיודה?? אפשר שהדיודות יהיהו שונות?

פורסם

תשובה לדיון הנוסף שפתחת שיכלת לשאול כאן...

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124174.msg1041251;topicseen#msg1041251

Vcc=5v

שאפשר לראות בקלות שזה מרגל 15...

למשתמש עם 500+ הודעות אני כבר מצפה שידע שהוא לא צריך לפתוח דיון נוסף על אותו נושא בדיוק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה!

דבר שני אני יודע שלא צריך לפתוח ת'ראד חדש אבל חשבתי שאם אני ארשום שם עוד הודעה זאת תהיה הקפצה בניגוד לכללי הפורום.. בכל מקרה מצטער ותודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים