עבור לתוכן

Trail לתוכנה - הכיצד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שלום חבר'ה,

מצטער שלא עניתי שבועיים פשוט חזרתי וקיבלתי ריתוק חודש לפני שיחרור,מה לעשות!!!!

עכשיו בעניין מה שרשמתי אין בה עניין של לפרוץ לתוכנה כי זה חוקי להוריד משהו למשך 30 יום פחות או יותר,סתם הסקרנות של איך הדברים מתבצעים זה מה שעניין אותי, ותודה לכל הכותבים.

פורסם

הבעיה היא שאם אנשים יעלו על המספר הזה, שהרי קל לאתר מספר אחד מכמה מספרים, אפילו אם הם מוצפנים בצורה כלשהי, ובמיוחד בצורה כה פשוטה(6 הבתים האחרונים?) אז יהייה להם קל לשנות או למחוק אותו.

פתרון נחמד באמת הוא לשים כמה ערכים ברגיסטרי, ואם אחד מהם לא נמצא אז פשוט לנעול את התוכנה, ולא לאפשר שימוש עד שכולם באמת ימחקו ואז התוכנה לא תזהה שהיא הותקנה איי פעם. לכן, חשוב גם לשמור כל מיני קבצים שיפוזרו בתיקיית WIמ וSYSTEM(שם אני מאמין שקובץ חדש לא נרשם שם, או שאני טועה אני לא יודע), והם אלה שיקשרו בין הערכים ברגיסטרי וערכים אחרים. AD AWARE יודעת לעלות על הטריקים בREGISTERY.

.

פורסם

הבעיה היא שאם אנשים יעלו על המספר הזה, שהרי קל לאתר מספר אחד מכמה מספרים, אפילו אם הם מוצפנים בצורה כלשהי, ובמיוחד בצורה כה פשוטה(6 הבתים האחרונים?) אז יהייה להם קל לשנות או למחוק אותו..

כמובן... זה הרעיון הכללי. אפשר תמיד למצוא פיתרונות יותר מסובכים כמו הצפנה או להשתיל את הבתים הללו במקומות שונים בקובץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים