עבור לתוכן

אני צריך עזרה בסקריפטים של HTML ו-CSS לשינוי של folder.htt ו-webview.css ב-Win2K

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional גירסה אנגלית.

אני מעוניין לשנות את המראה של התיקיות, כך שהרוחב של הפאנל השמאלי בו רשומים פרטים של קבצים מסומנים ו-Image Preview של תמונות יהיה ברוחב של 30% מרוחב החלון (310 פיקסלים בתצוגה של 1024X768 במסך מלא).

בנוסף לכך, אני מעוניין שלכל התיקיות יהיה רקע אחיד שיהיה תואם לרקע של הפאנל השמאלי אותו שיניתי באמצעות הקובץ wvleft.bmp. אני יודע איך משנים את הרקע לכל תיקייה בנפרד. אולם, אני מעוניין שלכל התיקיות (כולל תיקיות חדשות) יהיה את אותו הרקע כברירת מחדל מבלי לשים בכל תיקייה קובץ Desktop.ini.

יהיה גם נחמד, אם ניתן יהיה לגדרום לחלון של המחשב שלי להיראות כמו ב-Windows XP עם הפרדה בין דיסקים קשיחים, כוננים אופטיים, מדיה נשלפת, תיקיות, וכו'...

Dr. Bozo אמר לי שהערכים הרלוונטיים שצריך לשנות נמצאים בקבצים folder.htt ו-webview.css בתיקייה C:\WINNT\WEB.

ניסיתי לשחק עם הערכים השונים בקבצים האלה, אבל כל שינוי בקובץ folder.htt העלים את הפאנל השמאלי.

חיפוש ב-Google לא הניב תוצאות.

אני צריך שמישהו שמבין בסקריפטים של HTML ו-CSS בהם כתובים הקבצים האלה, יעזור לי בהגדרות שלהם.

צירפתי את הקבצים הרלוונטיים שנמצאים אצלי במחשב בקובץ web.zip.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים