עבור לתוכן

שאלה בקשר לכל העניין של ה-LYRICS, בנגני ה-MP3.

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשאול איך כל הקטע של הLYRICS בנגנים כמו למשל של PROSOUND עובד?

מה אני צריך לעשות לשים קובץ טקסט עם מילות השיר וזהו זה יראה לי אותם בנגן ?

או שיש רק קבצים מיוחדים שצריך לחפש בנרות בשביל למצוא... ?

עכשיו אני מתלבט בן אם לקחת את הנגן של PROSOUND כי יש בו את האפשרות הזו או בן הנגן של SANDISK שלפי מה שהבנתי אין בו את האפשרות להציג מילים של השיר...

אז משיהו יודע האם בנגן של SANDISK יש LYRICS ?

פורסם

צריך בשביל זה קובץ מיוחד (לא סתם טקסט, נראה לי זה סיומת LRC) שגם קובע מתי יופיעו המילים.

כמובן צריך גם תוכנה בשביל לערוך קבצים כאלה. (אין לי מושג איזו תוכנה בדיוק).

בכל מקרה, ה-sandisk הרבה יותר איכותי מה-prosound. הליריקס זה סתם גימיק, והוא בהחלט לא צריך להיות שיקול עיקרי כשאתה בא לקנות נגן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אחי.

רגע, בטוח שבנגן של SANDISK אין את האפשרות הזו של הליריקס ?

ורציתי לדעת במה הוא יותר איכותי מהנגן של PROSOUND.

אגב ליריקס בנגן זה דבר מאוד מועיל.

מישהו יכול להביא לי לינקים לתוכנות או קבצים בשביל לתת לי לראות איך כל זה עובד בכלל ?

תודה אנשיםם... :xyxthumbs:

פורסם

די בטוח שאין ליריקס ב-Sandisk (זה לא מצויין בשום מקום באתר שלהם).

אנשים מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה.

נכון, ליריקס בנגן זה דבר חביב, אבל הוא בהחלט לא שיקול עיקרי - השיקולים העיקריים הם קודם כל איכות הסאונד, נוחות השימוש ואיכות המכשיר עצמו (עמידות).

הנגן של Prosound הוא אחד מהנגנים ה"גנריים" שמושמצים פה לרוב בפורום - ומסיבה טובה למדי - האיכות שלהם ירודה למדי, והם נוטים להתקלקל מהר. אם יש לך מזל, אתה תיפול על מכשיר בסדר. אם אין לך - המכשיר שלך יהרס תוך חודשיים.

Sandisk, לעומתם, היא חברה בעלת שם עולמי (במיוחד בתחום של זכרונות ניידים). אמנם החברה לא מתמקצעת בנגני מוזיקה (כמו Iriver, iAudio וכו'), ולכן הנגנים שלה לא איכותיים באותה מידה, אבל מצד השני הם גם יותר זולים משל החברות הוותיקות.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר אני יקח את הSANDISK ויהיה עם לב שקט ומבסוט ?

פורסם

כן. ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים