פורסם 2005 במאי 2520 שנים למרות שמילאן קבוצה עדיפה לכול הדעות אני מאמין בליברפול אני אוהד את ליברפול ואני מקווה שהם ינצחו.לדעתי הנחישות והרצון וכמובן הקהל של ליברפול יעשו את ההבדל.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר כמוני כמוך.העדיפות של מילאן היא רק הנייר- כדורגל הוא משחק שהרבה מאוד גורמים קובעים את התוצאה, ואי אפשר לדעת מה יקרה.אגב, בוינר נתנו למילאן יחס של 1:3, ז"א מי ששם על ניצחון אנגלי זוכה בזכות הכסף שהשקיע*3.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים אני חושב שליברפול..יש להם אטרף כזה במשחקי ליגת האלופות וגם מילאן לאחרונה בתקופה לא טובה..ומה קשור תיקו? זה בכל מצב ייגמר בהכרעה..
פורסם 2005 במאי 2520 שנים למרות שבאמת אני לא שם על על קבוצה מבחינת אהדה אני חושב חושב שליברפול תיתן הצגה יפה...
פורסם 2005 במאי 2520 שנים אני רוצה שליברפול תנצח אבל עם איך שמילאן העפילה לגמר אני בכלל לא בטוח שזה מה שיהיה, מילאן קבוצה מאוד חזקה שבנוייה לגמרים האלה והם עלו ממש בשנייה האחרונה בהולנד ויכול להיות שהמזל ילך איתם עד הסוף, אני בכל אופן מהמר על ניצחון של אחת הקבוצות בהארכה או בפנדלים כנראה שנקבל 0-0 טיפוסי משני הטקטיקנים הגדולים באירופה, קרלו אנצ'לוטי ורפא בניטז.דרך אגב:* אם ליברפול תזכה זו תהיה הפתעה גדולה לנוכח שהיא לא הייתה מועמדת בכלל עד לשלב רבע הגמר אף אחד לא ספר אותה.*אם מילאן לא תזכה זו תהיה אחת העונות הגרועות שלה בלי אף תואר.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים חחחחח איזה גרועים אתם בהתחלה היתרון בסקר היה של ליברפול מה קרה שיניתם את דעתכם והצטרפתם אלי למיעוט? ;D יופי הלך הגמר עכשיו 89 דקות בונקר של מילאן ועוד 0-1 משעמם :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.