עבור לתוכן

מסך 19 אינץ LCD למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 17 אינץ T710BH של LG ואני רוצה להחליף אותו ל19 LCD.

יש לי כרטיס מסך 6800 אולטרה עם שני DVI. זה חשוב שאני יקח מסך DVI או שאפשר לקחת מסך LCD עם VGA כמו הסמסונג 913N?

ובכלל איזה מסך מומלץ לי? התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח. אשמח אם זה יהיה בקצת פחות... איזה דגמים מומלצים?

תמליצו לי על דגמים שכדי לי להתייחס אלייהם ותציינו למה בחרתם דווקא במה שבחרתם. מה האיתרונות וחסרונות של כל מסך ומה יתן לי את המקסימום ביצועים/איכות ביחס למחיר..

פורסם

לך על ה-913 הוא מסך מעולה.

לולא המדיניות של היבואן לגבי החלפת המסך עם הםיסקלים השרופים העסקה הייתה משולמת.

פורסם
  • מחבר

מה עם הVIEWSONIC VP191B עם ה8MS.. ממה שראיתי זה מסך באמת מדהים.

הוא עדיף על הסמסונג ושווה את המחיר הגבוה שלו?

פורסם

בהחלט כן !

אם אתה יכול לחרוג קצת מהתקציב

וכדאי לחרוג קצת שמדובר במסך

שוב אני חוזר על עצמי , מסך זה החלק הכי חשוב במחשב

אני ראיתי את המסך של סמסונג ואין לי מילים רעות להגיד עליו

אבל גם שום דבר טוב במיוחד , זה לא מסך שגרם לי להגיד וואו

לעומת זאת המסך VIEWSONIC VP191B זה מסך שאי אפשר להישאר אדיש אליו

בהחלט מרשים

פורסם

גם אני עומד לפני קנייה של "19 LCD וגם אני שקלתי את הVIEWSONIC המדובר אבל לצערי הוא לא ממש למשחקים וחבל.

הבעיה היא שזמן התגובה שהחברה בVIEWSONIC מפרסמים (8 MS) הוא בעצם זמן התגובה במעבר בין גוונים אפורים (GTG) ולא זמן התגובה בין שחור-לבן-שחור, מה שמכונה Typical שעומד על 20 MS במסך הזה.

ביקורות משתמשים שקראתי ברשת מציינות שלא כדאי לגיימרים ללכת על הדגם הזה מפני שברוב המשחקים מופיעה "מריחה" שקשה מאוד לגיימר לחיות איתה.

בעקבות ניסיון של שעה עם הLG1780Q, אני יכול להגיד שהוא קודם כל מרשים מאוד מבחינה חיצונית, ודבר שני איכות התצוגה בו הייתה טובה מאוד. לכן נראה לי שאלך דווקא על ה1980Q בתור מסך "19 ולא על הVP191.

אם מישהו מכיר מקום בארץ בו ניתן לראות את הVIEWSONIC בתצוגה אני אודה לו מאוד אם יוכל להפנות אותי. חשוב לי לדעת לפניי הקנייה למה כל הביקורות מהללות את המסכים האלה ואילו הLG שאני מתכנן לקנות דווקא דורג במקום נמוך.

ודבר אחרון לHOLY : אל תתפשר על מסך ללא DVI.

פורסם

גם אני עומד לפני קנייה של "19 LCD וגם אני שקלתי את הVIEWSONIC המדובר אבל לצערי הוא לא ממש למשחקים וחבל.

הבעיה היא שזמן התגובה שהחברה בVIEWSONIC מפרסמים (8 MS) הוא בעצם זמן התגובה במעבר בין גוונים אפורים (GTG) ולא זמן התגובה בין שחור-לבן-שחור, מה שמכונה Typical שעומד על 20 MS במסך הזה.

ביקורות משתמשים שקראתי ברשת מציינות שלא כדאי לגיימרים ללכת על הדגם הזה מפני שברוב המשחקים מופיעה "מריחה" שקשה מאוד לגיימר לחיות איתה.

בעקבות ניסיון של שעה עם הLG1780Q, אני יכול להגיד שהוא קודם כל מרשים מאוד מבחינה חיצונית, ודבר שני איכות התצוגה בו הייתה טובה מאוד. לכן נראה לי שאלך דווקא על ה1980Q בתור מסך "19 ולא על הVP191.

אם מישהו מכיר מקום בארץ בו ניתן לראות את הVIEWSONIC בתצוגה אני אודה לו מאוד אם יוכל להפנות אותי. חשוב לי לדעת לפניי הקנייה למה כל הביקורות מהללות את המסכים האלה ואילו הLG שאני מתכנן לקנות דווקא דורג במקום נמוך.

ודבר אחרון לHOLY : אל תתפשר על מסך ללא DVI.

סתכל פה :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122766.msg1031116#msg1031116

דווקא אני התרשמתי מאוד לטובה מהזמן תגובה של המסך 191 החדש. הוא בכלל לא מגיע ל20MS

פורסם

אבל זה כנראה לא ה191 החדש, זה כנראה הישן. B לא אומר שזה החדש, אלא שהצבע הוא שחור.

לי יש יש 710T והוא בהחלט טוב במשחקים, המשחק היחיד שאני יכול להבחין בגוסטינג הוא PES4. זה לא הגיוני כי לפי הגרף הVP191 החדש הרבה יותר מהיר.

המסך החדש נקרא VP191 - 2.

פורסם
  • מחבר

אז ה191B החדש טוב למשחקים?!

פורסם

אז ה191B החדש טוב למשחקים?!

מעולה, לא רק טוב. אני לא יודע אם אתה מבין את הגרפים בלינק שצירפתי, הPF71E+ היה המסך הכי מהיר שנבחן עד אז בטומס, הVP191 פשוט הרבה יותר טוב, הוא לא מגיע ל8MS כמו הסנקיו אבל הוא לא עובר את ה15MS וזה הישג מדהים בפני עצמו, הוא מגיע ל12MS.

זמן תגובה של 15MS לאורך כל הפנאל ואפילו פחות זו פריצת דרך. רוב המסכים המהירים עד היום היו סביב 20 MS ברוב הפאנל, בהעברות משמעותיות ורק בחלק קטן הם הגיעו ל8/12MS.

פורסם

I ogt VP191b(8ms.)

Very happy with it

Games-i dont c any gosting and blurish

Movie can be better but its fine 2(dont watch alot movies on it)

Overall very crisp and bright screen,blacks very good-nothing more 2 say-

BEST 19INCH LCD-YET.

פורסם

ה-191B מעולה. מצטרף להמלצות. טוב יותר מכל מתחריו בארץ.

פורסם

על מה סיכמתה לבסוף איזה מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים