עבור לתוכן

שלום אני מעוניין לקנות נתב ואני מתלבת בין EDIMAX ל DLINK

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי 3 מחשבים בבית וחיבות של ADSL ALCATEL עם ה-5 מנורות.

יש לי 3 אפשרויות של נתבים ואני לא יודע מה יותר כדאי לקנות, אשמח אם תעזרו לי בבקשה:

D-Link DI-604

EDIMAX Router 4port + printer BR-6104P

EDIMAX Router 4port BR-6104K

תודה רבה על עזרתכם ויום ניפלא!

פורסם

לא ממש הבנתי אותך, אם יש לך ALCATEL למה אתה צריך עוד נתב ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי שאפשר לפרוץ את המודם שלי ולהפוך אותו לנתב אבל אני מעדיף לקנות נתב

פורסם

לגבי הדגם עם המדפסת - אתה יכול לוותר עליו כל עוד אתה לא מבצע הדפסות מכל המחשבים במאסות רציניות , עדיף לחבר את המדפסת למחשב שלרוב דלוק ולשתף את המדפסת ברשת , ובמקרה שמחשב זה סגור פשוט להדליק אותו (שוב, אם אתה לא מדפיס המון מכל המחשבים התוספת לא שווה את המחיר).

ולגבי ההחלטה בין שתי החברות , לצערי לא יצא לי להשתמש עם ציוד זה , אבל שמעתי על בעיות התחממות עם הראוטר של DLINK , ועל חוסר יכולת לבצע עידכון FIRMWARE לחלק מהגרסאות (אבל כל עוד אתה קונה חדש אני לא חושב שתהיה בעייה של גירסה). על האדימקס שמעתי רק דברים טובים , אבל אני מניח שכמו כל ראוטר זול גם לו יש את הבעיות שלו.

בכל מיקרה - נחכה לתגובות של אנשים שהישתמשו בציוד הנ"ל.

פורסם

הבעיות התחממות ורעשים (גרררר) הם דוקא ב-Edimax

ה-Dlink סובל מבעיות של התנתקויות אבל קר לגמרי.

פורסם

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36003

שוב לא התנסתי איתו , אז אני לא יכול להגיד מה באמת קורה. אני רק מציין מה שקראתי ושמעתי , גם במקומות אחרים ברשת.

פורסם

לי יש Dlink DSL -604+ (ראוטר-מודם אלחוטי וגם לא אלחוטי - "וואי איזה פטנט.. יאווארדיקה" :) ) והוא לא עושה ולא עשה עד עכשיו שום בעיות, הבעיה היחידה היא להשיג לו גרסת קושחה חדשה כי צריך לפנות בכל פעם לתמיכה הטכנית באימייל ואז הם שולחים לך את הגרסא החדשה ביותר -אין גרסאות קושחה ישראליות שמופצות באינטרנט לראוטרים של D-Link.

קיצור, יש להם ראוטרים נחמדים (היה לי גם את ה504G ככה שיש לי טיפה נסיון עם מעט מהראוטרים שלהם), שבד"כ שווים את הכסף.

קראתי באיזה עיתון שמבין בתחום שהראוטרים של אדימקס מהירים יותר (לפחות באלחוטי), אבל אלה של D-Link יציבים יותר.

פורסם

האדימקס מצוין.. יש לי את ה 6104K בצד, אחרי שהחלפתי אותו בגירסה האלחוטית שלו. . שניהם עובדים יפה, רק צריכים לדעת איך מגדירים (יש הוראות ברורות באתר של היבואן פיקוק) וקל לפתוח פורטים ולקבל מזהה גבוה באימיול (שזה חשוב :smile1: )

אם אתה רוצה את ה 6104K שלי (במחיר שמתאים ל-יד שניה), פנה אלי בפרטי..

פורסם

ה D-Link נחשבים אחלה עד כמה שאני יודע בכל אופן אני יכול להמליץ לך על הראוטר של 3Com מדגם: OfficeConnect wireless 11g Cable/DSL Router יש לי אותו והוא מחובר למודם/ראוטר של אלקטל SpeedTouch Home והוא ממש אחלה .

עוד ראוטר לא רע בכלל הוא של חברת belkin התקנתי אצל ידידה שלי והוא גם אחלה רק מומלץ עימו לא להתקין דרך ה CD אלה דרך ממשק הקינפוג של הראוטר מבוסס ה WEB.

פורסם

הבנתי שאפשר לפרוץ את המודם שלי ולהפוך אותו לנתב אבל אני מעדיף לקנות נתב

שום פריצה ושום בטיח,

תתקין את ה FirmWare האחרון מבית בזק (נמצא באתר שלהם תחת דרייברים).

תשנה את ההגדרות כך שיופעל ה DHCP, תקנה HUB ב 100 ש"ח וגמרנו.

פורסם

שום פריצה ושום בטיח,

תתקין את ה FirmWare האחרון מבית בזק (נמצא באתר שלהם תחת דרייברים).

תשנה את ההגדרות כך שיופעל ה DHCP, תקנה HUB ב 100 ש"ח וגמרנו.

ואם מחר הוא מחליט לעבור לכבלים?

עדיין אין מודם כבלים שניתן להפוך לנתב

אז יקנה עוד נתב, ומה יעשה עם המרכזת?

פורסם

ואם מחר הוא מחליט לעבור לכבלים?

עדיין אין מודם כבלים שניתן להפוך לנתב

אז יקנה עוד נתב, ומה יעשה עם המרכזת?

זו אכן ראיה קדימה, ההחלטה היא שלא.

פורסם

[סלחו לי שאני אומר את זה כ"כ הרבה] אני ממליץ על נתב EDIMAX.

פורסם

... הבעיה היחידה היא להשיג לו גרסת קושחה חדשה כי צריך לפנות בכל פעם לתמיכה הטכנית באימייל ואז הם שולחים לך את הגרסא החדשה ביותר -אין גרסאות קושחה ישראליות שמופצות באינטרנט לראוטרים של D-Link.

דווקא אין שום בעיה והתמיכה מצויינת.

תמיכה

עידכון קושחה לכבלים

אגב, גם לי היו הרבה בעיות ניתוקים עם ה(DI 624 (C שלי, אבל אחרי עידכון הקושחה האחרון (20/4/2005) זה הסתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים