פורסם 2005 במאי 2520 שנים כל עונה הולכת ומשתפרת אני לא יפרט מה קרה בפרקים האלה לכל האלה שרואים את הסדרה שלא יהרוס להם חלילה (תאימנו לי עדיף שתראו בעצמכם) בכל מקרה אין לי מושג למה אני כותה לכם על זה אני פשוט חייב לדבר על זה חח אמן שתיצא עוד עונה! זה הוריד לי את כל הלחץ שהיה לי מהבגרות היום
פורסם 2005 במאי 2520 שנים המון מחמאות מעריפים על הסדרה הזו ומביוחד על העונה האחרונה...אני מניח שאני צריך להתחיל מחדש, אני פרשתי בפרק השלישי של העונה הראשונה, בערך.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר מזל שלא ראיתי בערוץ 10 (את העונה הראשונה כן ראיתי שם) כמה פרסומות! זה לא יאומן
פורסם 2005 במאי 2520 שנים פותח התרד וואי הצלת לי את החיים, אם לא היית פותח את התרד לא הייתי יודע ששני הפרקים האחרונים שוחררו השבוע.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מזל שלא ראיתי בערוץ 10 (את העונה הראשונה כן ראיתי שם) כמה פרסומות! זה לא יאומן צריך איך שהוא לשלם על הרכש הזה לא?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים כל עונה הולכת ומשתפרת אני לא יפרט מה קרה בפרקים האלה לכל האלה שרואים את הסדרה שלא יהרוס להם חלילה (תאימנו לי עדיף שתראו בעצמכם) בכל מקרה אין לי מושג למה אני כותה לכם על זה אני פשוט חייב לדבר על זה חח אמן שתיצא עוד עונה! זה הוריד לי את כל הלחץ שהיה לי מהבגרות היום תצא עונה 5 וגם 6 ו....גם 7.... :yelclap: :yelclap: :yelclap: סדרה ענקית אני בפרק 22 מחקה לכתוביות......
פורסם 2005 במאי 2520 שנים כרגע חתמו חוזה לעוד שתי עונותהסדרה תרד כאשר הרייטינג יפולמבחינת קיפר הוא יכול להמשיך לעד.אבל אני חושב שאולי כדאי באיזהשהו שלב לשנות את המהות לסדרה נורמלית כי כמה עונות כאלה אפשר לעשות?
פורסם 2005 במאי 2520 שנים כרגע חתמו חוזה לעוד שתי עונותהסדרה תרד כאשר הרייטינג יפולמבחינת קיפר הוא יכול להמשיך לעד.אבל אני חושב שאולי כדאי באיזהשהו שלב לשנות את המהות לסדרה נורמלית כי כמה עונות כאלה אפשר לעשות?כמו שאמרת, לעד.רק טיפה פחות להתרחק מטלנובלה.. כי בעונה האחרונה, היה יותר מידי התעסקות בטלנובלה.מה גם, הסיום ככה... בינינו? לא אמין. (לא של הסדרה, של הנושא)עונה 2 הייתה ונגמרה הכי מדהים לדעתי. פשוט תענוג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.