פורסם 2005 במאי 2420 שנים היום חטפתי את הכאב הראש הכי גדול נראה לי אז ככה יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי חבילה של 750 סבבה עכשיו נגמרה לנו ההתחייבות כאילו אליהם(בזק בינלאומי) (אחרה שנה) ורציתי לברר מה קורה אז התקשרתי לבזק בנלאומי דיברתי אם נציגת שירות והיא אומרת לי עכשיו שעבר שנה התשלום מתפצל כאילו להם ולבזק שנותנת לי את הבנדל או משהו כזה לא ממש הבנתי אז היא אמרה לי חבל שאני ישלם הרבה אז להתקשר לבזק לבדוק איתם מחיר וכו התקשרתי לבזק דיברתי אם נציגת שרות והיא אמרה לי שעכשיו אני משלם 110 לחודש (שנראה לי זה לקו או בנדל או משהו לא מובן) ואם אני רוצה אני יכול לשלם 50 שקל בהתחייבות לשנה עכשיו אני שואל למי אני משלם מה כאילו בזקבינלאומי הם הספקית אינטרנט ומה בזק? יש מצב מישהו עושה לי סדר קצת
פורסם 2005 במאי 2420 שנים יש ספק תשתית וספק אינטרנטספקי תשתית יש בארץ רק שתייםבזק וHOTהן מספקות את התשתית גישה מהבית שלך ועד לנקודת הגישה של ספקי האינטרנטספקי האינטרנט מספקות לך את החיבור לרשת מאותה נקודה והלאה
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר אא אוקי אז אין לי ממש ברירות בנושא כאילו או בזק או הוט שזה כבלים ומה עדיף כבלים או בזק? רגע ולגבי בזק בינלאומי אני יכול לשנות אותם כאילו יש משהו יותר זול ראיתי לא מזמן השוואה בין ספקיות אינטרנט ואני לא מוצא יש למישהו קישור?או כול מידע חינוי בנושא?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים http://www.pc(tip).co.il/forum/index.php?topic=22947.0זה פורום דומה לזהיש בו השוואה על הספקות אינטרנט*אל תשים את הסוגריים
פורסם 2005 במאי 2420 שנים http://www..co.il/forum/index.php?topic=22947.0 זה פורום דומה לזה יש בו השוואה על הספקות אינטרנט נו ברור שזה לא עובד שמתם לב שהוא שכח לרשום את שם האתר בין הW לCO. .
פורסם 2005 במאי 2420 שנים נו ברור שזה לא עובד שמתם לב שהוא שכח לרשום את שם האתר בין הW לCO. . הוא לא שכח בטח פורום של אתר שצונזר גם לאתר הזה יש אתרים יריבים שהמנהלים לא מוכנים שיפרסמו אותם כאן
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אחי אני משלם 90 שקל במבצע של NETVISION אם HOTוזה גם אינטרנט 1.5אבל זה לקח לי המון זמן לעשות את זה!!
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר מה זאת אומרת הרבה זמן לעשות את זה את המבצע כאילו?ומה זה כולל כאילו נגיד התנתקתי מבזק בין לאומי עכשיו אני מחזיר תמודם וכוובכבלים יביאו לי מודם וזה או מאני יצטרך לשלם גם עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.