פורסם 2005 במאי 2420 שנים שלוםלפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X10242) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum modeRecommanded mode: 1280X1024 @60HZ.לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשבאני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות.האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם?כל עזרה תתקבל בברכה.בתודה
פורסם 2005 במאי 2420 שנים לגבי הבעיה הראשונה, אין ממה מה לעשות ... בLCD הרזולוציה המומלצת היא היחידה שתיתן לך חדות טובה, כל רזולוציה אחרת תראה לך מרוחה, אתה צריך להתרגל, אם בכל זאת לא נוח לך עם זה פשוט תחליף לCRT.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים שינית את הפונט לClearType? זה יכול לעזור מאוד.http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx
פורסם 2005 במאי 2420 שנים הראשונה ידועה ואין מה לעשות ככה זההיית צריך לבדוק את העניין לפניCRT זה 3:4 LCD זה 4:5על הבעיה השניה בחיים לא שמעתי
פורסם 2005 במאי 2420 שנים הבעיה השניה נובעת מכך שמסכי LCD תומכים במספר די מצומם של רזולוציות שאינן רזולוציות טבעיות ובמספר די מצומצם של קצבי רעינוןאפלקציה המשדרת למסך ברזולוציה וקצב ריענון שלא נתמכים ע"י המסך יגרום להצגת שגיאה ע"י המסך (ולא ע"י מערכת ההפעלה שלא מודעת לזה).במצב כזה מה שאתה יכול לעשות זה ALT + F4 ולקוות שזה יסגור את אותה אפלקציה סוררת ותחזיר אותך לוינדוסכל המסכים תומכים בקצב ריענון של 60Hz וחלקם גם תומכים ב-75Hz, כל קצב אחר יגרום להודעה הזאת להופיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.