עבור לתוכן

בעיה עם מסך SAMSUNG 710N LCD חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות

1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024

2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode

Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ.

לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב

אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות.

האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם?

כל עזרה תתקבל בברכה.

בתודה

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה, אין ממה מה לעשות ... בLCD הרזולוציה המומלצת היא היחידה שתיתן לך חדות טובה, כל רזולוציה אחרת תראה לך מרוחה, אתה צריך להתרגל, אם בכל זאת לא נוח לך עם זה פשוט תחליף לCRT.

פורסם

אם בכל זאת לא נוח לך עם זה פשוט תחליף לCRT.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה בקשר לבעיה השניה?

פורסם

הראשונה ידועה ואין מה לעשות ככה זה

היית צריך לבדוק את העניין לפני

CRT זה 3:4 LCD זה 4:5

על הבעיה השניה בחיים לא שמעתי

פורסם

הבעיה השניה נובעת מכך שמסכי LCD תומכים במספר די מצומם של רזולוציות שאינן רזולוציות טבעיות ובמספר די מצומצם של קצבי רעינון

אפלקציה המשדרת למסך ברזולוציה וקצב ריענון שלא נתמכים ע"י המסך יגרום להצגת שגיאה ע"י המסך (ולא ע"י מערכת ההפעלה שלא מודעת לזה).

במצב כזה מה שאתה יכול לעשות זה ALT + F4 ולקוות שזה יסגור את אותה אפלקציה סוררת ותחזיר אותך לוינדוס

כל המסכים תומכים בקצב ריענון של 60Hz וחלקם גם תומכים ב-75Hz, כל קצב אחר יגרום להודעה הזאת להופיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים