עבור לתוכן

20-30% שיפור ביצוע במעבר למערכת הפעלה ויישום 64 ביט מסוים על מעבדי AMD64

Featured Replies

פורסם

מבחן ביצועים שנועד לרוץ על מערכת ההפעלה x64, מבצע את אותה משימה שמבצע אותו המבחן ב 32 ביט, לכן הוא כלי טוב כדי לערוך השוואה בין מעבדי 32 ו 64 ביט לגבי סוג היישומים המסוים הזה.

מקור:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=875767

הערות:

מבחן הביצועים הזה לא אומר שצריך לרוץ ולקנות את ה x64, אלא אם כן אתם משתמשים בתוכנה של אותו יצרן.

בכל הנוגע ל x64 אין שום סיבה למהר, לא יזיק לחכות עוד חודש חודשיים שלושה (בגלל מנהלי התקנים) או אפילו יותר או עד שיהיה יישום מסוים של 64 שרוצים לעשות בו שימוש.

מבחן הביצועים הזה חשוב למסקנה מעשית אחת - לא לקנות יותר חומרה שאיננה AMD64 (מעבר למחשב לשימוש כללי כמובן).

מבחינתי AMD64 זהו כינוי למשפחת מעבדים שכוללת גם את התואמים של אינטל לתקן הזה, ולכן כאשר ציינתי בכותרת AMD64 היתיחסתי גם למעבדי פרסקוט ממשפחת ה 600.

• תגובות 30
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:yelclap::

אני מאמין שכבר עוד חודשים לכל בעלי אטלון 64 ופנטיום 4 64 ביט יהיה שווה להחליף מערכת הפעלה, דרייברים של 64 ביט מתחילים לצאת,

מערכת הפעלה יצאה והביצועים יוכיחו את עצמם אני מאמין.

פורסם

ואיי שיפור עצבני....

ממש טוב...

יאללה שיצאו מלא דרייברים...כי מיקרוסופט תומכת במעט מאוד דרייברים ל64ביט..!!...ז!נ!ת...

פורסם

ATI את הדריברים החדשים שלה כבר הוציא בגירסאות 64 ביט.

בקרוב כל המדפסות, העכברים וכל הדברים האלה שאתה מחבר מחשב יצאו באתרים הרשמיים גירסאות 64 ביט.

אז יהיה אפשר לקנות ת'מערכת הפעלה החדשה להיכנס לאתרים הרשמיים ולהוריד ת'דרייברים והתוכנות ב64 ביט.

שמחה רבה שמחה רבה- החופש הגדול הגיע- 64 ביט בא.

פורסם

צריך לשלוח את זה ל"כתב" "המהולל" מ-YNET

פורסם

מישהו אולי חשב שהוכנסו אופטימיזציות מיוחדות בגרסה זו והתוצאות אינן משקפות נתונים אמיתיים ?

פורסם

אני פשוט מנסה להבין למה היית חייב לציין שזה על מעבדי אתלון בכותרת.. אבל בתוך הנושא עצמו דיברתי על מעבר ל-64ביט בכללי ?

אגב, יש שם תוצאות של מעבד של אינטל.. יש לכם מושג כמה שיפור הוא קיבל יחסית לגרסה של ה-32 ביט?

פורסם

מתי כבר היה אפשר ללכת ולקנות ????????????..

פורסם

אני פשוט מנסה להבין למה היית חייב לציין שזה על מעבדי אתלון בכותרת.. אבל בתוך הנושא עצמו דיברתי על מעבר ל-64ביט בכללי ?

אגב, יש שם תוצאות של מעבד של אינטל.. יש לכם מושג כמה שיפור הוא קיבל יחסית לגרסה של ה-32 ביט?

הוא לא ציין בכותרת מעבדי אתלון , AMD64 זה שם של תקן או ISA של 64 ביט (שEM64T זה הישום של אינטל של אותו התקן)

ויש באינטל גם תמונה ב64 וגם ב32 למיטב זכרוני

פורסם
  • מחבר

מתי כבר היה אפשר ללכת ולקנות ????????????..

ניתן כבר לקנות אבל בפרוש לא כדאי למהר למשתמש לא מקצועי.

מחר מופקע, המחרי צריך להיות בדיוק כמו XP PRO כלומר 800 שקל

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1904&p=123

פורסם

ככה זה בארץ...גם המחיר של הויניס אמור להיות אותו דבר...

נו...תתוכח עם בעל החנות?

פורסם
  • מחבר

ככה זה בארץ...גם המחיר של הויניס אמור להיות אותו דבר...

נו...תתוכח עם בעל החנות?

זאת עוד לא הפצה מסודרת של מיקרוסופט ישראל, המחיר באופן רשמי ומעשי גם בישראל יהיה זהה ל XP PRO.

פורסם

זאת עוד לא הפצה מסודרת של מיקרוסופט ישראל, המחיר באופן רשמי ומעשי גם בישראל יהיה זהה ל XP PRO.

תיקון....באופן רשמי המחיר יהיה אחיד...אבל מעשי ממש לא..!!...ככה זה בחיים...

פורסם
  • מחבר

תיקון....באופן רשמי המחיר יהיה אחיד...אבל מעשי ממש לא..!!...ככה זה בחיים...

לדעתי הוא כן יהיה אחיד תוך זמן קצר, אגב, גם המחיר של הווניס פחות או יותר דומה ל ווינצ'סטר.

אני לא חושב שמיקרוסופט החלה להפיץ את ה x64 בארץ, לקוחות MSDN כבר יכולים להתקין אותו

מזמן, לכן מי שנשאר זה בעיקר ה "מתלהבים" ולכן יש חנויות שיעשו עליהם סיבוב, מדובר בסך הכל

ב CD, כלורמ אין יותר מידי ליצרן להפיץ את המוצר הזה, מהרגע שתחל הפצה מסודרת בארץ המחיר

יהיה אחיד - נניח שלא יהיה אחיד, לא קונה, עד שיהיה אחיד.

סיפור קצת דומה, זכרונות מיקרון/crucial, לאחר זמן רב, מחר הזכרונות בארץ זהה למחיר בחו"ל

בתוספת מע"מ - דברים משתפרים לאט לאט.

http://www.crg-shop.com/products.asp?Cat2Cat1ID=2835&Cat2ID=9116

http://www.crg-shop.com/products.asp?Cat2Cat1ID=2835&Cat2ID=9120

פורסם

מישהו אולי חשב שהוכנסו אופטימיזציות מיוחדות בגרסה זו והתוצאות אינן משקפות נתונים אמיתיים ?

באמת שאלה מעניינת, השאלה כמה גם הבנצ'מארק הזה הוא REAL LIFE

אף פעם לא השתמשתי בו אז אין לי אפשרות לקבוע כמה הוא אמין

שאלה נוספת היא כמה זמן יקח עד שהשיפור יעבור מהבנצ'מארקים לשולחן העבודה שלנו

כי כרגע תוספת הכתובות בזיכרון לא כ"כ רלוונטית לרובנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים