עבור לתוכן

שאלה חשובה, איך נפתרים מהבאג הזה שנקרא מודינג? :)

Featured Replies

פורסם

מכיר את הבעייה :P לא פעם מצאתי את עצמי יושב באיזה הרצאה ועושה רשימת קניות לאריהב, או משרטט את הציור שאני רוצה לעשות...

הדבר היחיד שיכול לעזור זה להיות עסוק במשהו אחר, או לסיים את המוד :xyxthumbs:

בהצלחה, ותביאי תמונות ;)

חחח גם אני (רק לא בהרצאות).

יש פעמים שאני סתם חושב על דברים שאפשר לבנות/ליצור/לעשות.

בד"כ אני סתם שוכח מזה אחר כך, כי אין לי זמן או כסף לחומרים/כלי עבודה ושטויות.

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי כל מודינג שעושים צריך לתרום משהו למחשב, אם זה זרימת אוויר, נוחיות המתפעל, או כל ייתרון אחר

אבל ציורים וצביעות נראה לי סתם בזבוז זמן , כבר עדיף לקנות מארז יפה ומעוצב ולא לגעת בחיצוניות שלו. מה שקורה בפנים זה מה שחשוב.

פורסם

אנשים כמוך צריך לסקול באבנים!

אני בטוח שאתה חושב שכל המוזיאונים והאומנים הם סתם מקומות שתופסים מקום ואנשים שמבזבזים זמן? כן?

פורסם

זרקי קצת מהיצר הזה אלי. לי נמאס כבר לפני שנה.

פורסם

תנסי להביא בקומבינה איזשהו מארז תותח, וכך תיפטרי מהבאג הזה.

את צריכה כמובן להאמין שכאן תמו חייך במודינג, ושהדבר שייצרת הכי יפה(לדעתך)

או שתצאי מהפורום הזה ותעברי לאפריקה

שם תדאגי רק לאוכל ;D

פורסם

אני בטוח שאתה חושב שכל המוזיאונים והאומנים הם סתם מקומות שתופסים מקום ואנשים שמבזבזים זמן? כן?

היי, היי - זכותו לחשוב מה שהוא רוצה (כל עוד הוא מבטא את זה בצורה נאותה). אם הוא חושב שמודינג זה נטו פונקציונאליות ואתה חושב שזה נטו יופי - סבבה, אין שום סיבה או צורך להפוך את הדיון לאלים או לגלוש לשפה שלא מתאימה.

זה הפואנטה בפורום - מתדיינים. אתה חושב אחרת ויש לך טיעון לגיטימי, תעלה אותו, אבל בצורה נאותה ובוגרת.

אני אישית חושב שזה שילוב של שניהם, שיש מודינג נטו פונקציונאלי שהוא מכוער לאללה ולכן, (מבחינתי לפחות) חסר תועלת - כיוון שמחשב כל היום מולי. ובאותה מידה, אני חושב שמודינג רק למטרות יופי הוא די מיותר - כלומר אם כבר עובדים אז שלפחות זה יוסיף משהו...

בכל מקרה אני איפשהו באמצע - אני משתדל שלכל המודינג שאני מבצע תהיה איזשהי מטרה או איזשהי תוספת של פונקציונאליות - אבל (ובעיקר) שזה יצא יפה...

כך או כך - אני חושב שלא המטרה היא החשובה, אלא כמו בכל דבר בחיים - הדרך. הכיף, הלמידה, התכנון, ההשקעה וכמובן שהתוצר הסופי - או בקיצור ההנאה/יצירה.

פורסם

כמה נחמד לשמוע "אומנים" כמוך מביעים דעה בוגרת.

מה אתה בכלל משווה את המחשב עם המדבקות שלך למוזאון ?  זה נשמע כאילו יש לך בעייה קשה עם השוואות.

לידיעתך, אני בעצמי מצייר מגיל צעיר, עבדתי מס' שנים על גראפיקה דו\תלת מימדית עם תוכנות מקצועיות,  עיצבתי בעצמי את העטיפה לאלבום הטראנס שהוצאתי ב-1999. (כן אני גם כותב "מוזיקה").  אז לפני שאתה כל כך "בטוח" שזה מה שאני חושב על אומנים ומוזאונים אולי כדאי שתסקול את עצמך באבנים...  גם כן מבין גדול באומנות.

כמו ש-alianyn אמר, השילוב הוא המנצח... ברור שיש לחיצוניות חשיבות, במיוחד אם יש חלון למארז. אבל שוב, זה בדרך כלל בא ביחד. כך שחיצוניות בלבד לא ממש תפיק תועלת. מחשב "יפה" זה לא הכל, וחבל על ההשקעה. :screwy: .  מחשב חזק, מסודר ויפה זה כבר סיפור אחר, אבל פה דיברו על ציורים אם אני לא טועה ...

ד"א, גם מוזיאונים ואומנים מפיקים תועלת מהיצירות ---> נכון, כסף! ואיזו תועלת אתה מפיק חוץ מלהזיל ריר על המארז שלך?

פורסם

דבר ראשון, על המחשב שלי אין מדבקות, ואני גם חושב שמודינג הוא שילוב של פונקציאונאליות ועיצוב (אני לא בדיוק אומן...), והנ"ל נאמר בהומור (פחות או יותר... זה באמת מעצבן שפוסלים ככה את אחד העקרונות החשובים של המודינג!)

היי, היי - זכותו לחשוב מה שהוא רוצה (כל עוד הוא מבטא את זה בצורה נאותה). אם הוא חושב שמודינג זה נטו פונקציונאליות ואתה חושב שזה נטו יופי - סבבה, אין שום סיבה או צורך להפוך את הדיון לאלים או לגלוש לשפה שלא מתאימה.

זה הפואנטה בפורום - מתדיינים. אתה חושב אחרת ויש לך טיעון לגיטימי, תעלה אותו, אבל בצורה נאותה ובוגרת.

אני אישית חושב שזה שילוב של שניהם, שיש מודינג נטו פונקציונאלי שהוא מכוער לאללה ולכן, (מבחינתי לפחות) חסר תועלת - כיוון שמחשב כל היום מולי. ובאותה מידה, אני חושב שמודינג רק למטרות יופי הוא די מיותר - כלומר אם כבר עובדים אז שלפחות זה יוסיף משהו...

בכל מקרה אני איפשהו באמצע - אני משתדל שלכל המודינג שאני מבצע תהיה איזשהי מטרה או איזשהי תוספת של פונקציונאליות - אבל (ובעיקר) שזה יצא יפה...

כך או כך - אני חושב שלא המטרה היא החשובה, אלא כמו בכל דבר בחיים - הדרך. הכיף, הלמידה, התכנון, ההשקעה וכמובן שהתוצר הסופי - או בקיצור ההנאה/יצירה.

מסכים עם כל מילה...

דבר שני: אני לא מתייחס לתגובות יותר ילדותיות משלי! (לי יש זכות להיות ילדותי, אני עתודאי והייתי אחרי יום שלם של הרצאות...)

פורסם

אהה.... טוב, לא ממש הבנתי את ההומור שבזה, אבל אחרי יום שלם של הרצאות אפשר להבין את התסכול :silly:

Whatever...

פורסם
  • מחבר

אז רגע ממה שהבנתי זה שאכלתי אותה :lol:היהיהיהי

אהההה וגיליתי שיש לי את כל הכלים בבית :)

עכשיו אני בבעיונת אני לא יודעת מאיפה לקנות את המוצרים כגון

הלהב של הדרמל

את הפלסטיק (נראה לי קוראים לזה פיברגלס)

וכו

אני גרה בתל אביב ולא בא לי לטייל עד סוף העולם בשביל להביא את הדברים

מה דעתכם?

פורסם

אין מה לעשות, גם אני גר בתל אביב וכל מה שאני צריך בשביל להמשיך במודינג נמצא בדרום העיר, או ברמת גן והסביב.

ובגלל זה הפרוייקט שלי תקועה כבר יותר מחודש ,כי גם שיש לי סוף סוף זמן פנוי אני מתעצל ללכת לקנות את הדברים.

פורסם
  • מחבר

איפה בדרום תל אביב...?? זה לא רחוק :)

על באמת שאין לי שמץ איפה קונים את  הדברים האלה :P

ג'ו

פורסם

אז רגע ממה שהבנתי זה שאכלתי אותה  :lol:היהיהיהי

אהההה וגיליתי שיש לי את כל הכלים בבית :)

עכשיו אני בבעיונת אני לא יודעת מאיפה לקנות את המוצרים כגון

הלהב של הדרמל

את הפלסטיק (נראה לי קוראים לזה פיברגלס)

וכו

אני גרה בתל אביב ולא בא לי לטייל עד סוף העולם בשביל להביא את הדברים

מה דעתכם?

לדראמל אין להבים, יש לו דיסקיות ואבני שיוף... (יש מדריך של כל הראשים למיניהם בפורום)

פיברגלאס זה חומר מרוכב... סיבי זכוכית קצוצים ודבק... איכס ומסוכן לבריאות...

במודינג משתמשים בפרספקס או בפוליקרבונאט  (נראה לי שזה אותו האחד.. לא זוכר  :P). את הפרספקס אפשר לקנות אצל זגגים, וראשי דראמל אפשר להשיג בכול חנויות ה"עשה זאת בעצמך" למיניהם... אם אין, אז כמעט בטוח שאפשר להזמין... צריך לבדוק עם אחראי המחלקה...

ולגבי הטיול... את תלכי גם אם לא בא לך... או שתוכלי את הלב על זה שהמארז מכוער  :smile1: (אין לך הרבה ברירה...

שאלה חשובה, איך נפתרים מהבאג הזה שנקרא מודינג?   :)
)
פורסם

הנה התרופה למודינג

קצת יקר אבל עם המחשב הזה אין שום חשק לעשות מודינג כי הוא פשוט מושלם גם ככה...

פורסם

לא אמרו לך ששום דבר לא מושלם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים