עבור לתוכן

viewsonic VP191b כמה תובנות:

Featured Replies

פורסם

Holy לדעתי אלה רק נתונים טכניים לא ממש קריטיים...אני אומר לך ראסמי אני רואה תמונה מצויינת, ואין לי שום בעיה עם השחור שהוא "לא אמיתי" מספיק...

כמו כן ניסיתי להסתכל מלמטה ולא שמתי לב לזוית צפייה צרה. וביננו...מי מסתכל על מסך מלמטה??

אתה לא רואה בעיה כי אתה פשוט רגיל לזה ולא ראית אף מסך S-IPS או VA.

אם תשים את המסך שלך ליד החדש תראה בבירור את ההבדלים בצבעים ובשחור.

הזוית צפיה חשובה כי יצא לי לשבת פעם עם חבר על עבודה כאשר המסך ב-PIVOT ומי שישב בצד שמאל של המסך פשוט לא ראה שום דבר.

פורסם

ב 191 החדש 8 MS אמור להיות באמת פאנל VA 8MS(הראשון נדמה לי)

קח בחשבון שעדיין למשחקים LCD מבוסס פאנל TN FILM יתן תוצאות הכי טובות ועדיין גם במסכי העלית משתמשים גם ב TN

כמו ה VP191 16 MS הישן, VIEWSONIC 912 , 913N ועוד רבים.

אז זהו שכנראה כבר לא, הVA עוקף את הTN FILM וגם בהרבה,

תסתכל בתמונות שהעלתי מההשוואה שHoly הביא,

הכותרת שנתן טומס לחלק של זמן התגובה זה המהפכה, וזו הסיבה - בתמונות - התמונה הראשונה זה ה912 בשניה זה ה191-2.

אני אישית לא האמנתי שראיתי את זה, חשבתי שיקח עוד שנתיים שלוש עד שנגיע לרמה כזו בזמן התגובה, גם יציב וגם ממש נמוך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין תגובות לגבי זמן התגובה המדהים של הVP191B?

פורסם

אתה לא רואה בעיה כי אתה פשוט רגיל לזה ולא ראית אף מסך S-IPS או VA.

אם תשים את המסך שלך ליד החדש תראה בבירור את ההבדלים בצבעים ובשחור.

הזוית צפיה חשובה כי יצא לי לשבת פעם עם חבר על עבודה כאשר המסך ב-PIVOT ומי שישב בצד שמאל של המסך פשוט לא ראה שום דבר.

שוב , אני לא ראיתי שום בעיה עם השחור או הלבן

ההשוואה שלי היא עם מסך ה CRT הישן , ככל שאני מבחין אין שום בעיה עם השחור\לבן

זויות הצפיה טובות למשתמש יחיד אולם כמו שאמרתי לא טובות לשימוש בסרטים כאשר יש יותר מבן אדם אחד.

פאנל ה VA 8MS שיגיע ברור שיהיה יותר טוב מפאנל ה LG PHILIPS 12 MS שה VX912 שלי משתמש בו

אבל גם המחיר יהיה בהתאם.

אז הכל תלוי בתקציב אם יש תקציב של 3.5K לך על ה VP191 החדש אחרת ניתן לקבל מסך מעולה (VX912) ב 2500 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים