עבור לתוכן

שא' לגבי מבחנים פסיכוטכניים.

Featured Replies

פורסם

יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו.

למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל :

1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17?

למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש.

מישהו מכיר משהו??

פורסם

כשאני עשיתי את המבחנים הפסיכוטכנים,

לא למדתי בכלל לקראת זה מפני שזה היה כל כך קל...

פורסם

מעולה! :xyxthumbs:

איפה התשובות למבחנים?

פורסם

מצאתי רק את המבחנים האלה,

תתשובות לא מצאתי...

sorry.

בכל אופן אם תעשה חיפוש, תמצא המון מבחנים לדוגמא...

פורסם
  • מחבר

יופי תודה רבה.

פורסם

בדרך כלל יש בתיכונים בסוף שנה קורסים בתוך בתי הספר במחיר מוזל. אם אתה מעוניין להשקיע קצת כסף - הנה לך.

פורסם

Ghosthunter אתה מדבר על פסיכומטרי

הוא מדבר עם פסיכוטכני, המבחן שהצבא עושה לך בצו ראשון.

פורסם

אה... התבלבלתי..

אם אני לא טועה המבחנים האלה בודקים אם הל טוב בתוך המוח שלך, ולכן אין לך כל כך מה להתכונן. לא נראה לי שזה על ידע, אלא על חשיבה.

פורסם
  • מחבר

אגב,יש פה 2 שלא הצלחתי - :screwy:

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הקטע פה?

13fr.jpg

26sk.jpg

פורסם

הראשונה סדרה שההפרש בין כל שני איברים גדל אבל רק במספרים אי זוגיים

השניה זאת סדרה הנדסית שהמנה היא 1.5

פורסם

עשיתי פעם מבחנים פסיכוטכנים במכון חיצוני (לא קשור לצבא) וזה אחד הדברים היותר מתישים זה היה מ 8 בבוקר עד 4-5 אחר הצהריים ומי שלא מסיים צריך

לחזור למחרת (אני סימתי ראשון) , יש שם כל מיני דברים פשוטים ודברים קשים ברמות עולות כדוגמת מבחן הצורות הזה שמתחיל ברמה ממש קלה ועד רמה ממש קשה

עם כ5-6 אלמנטים שונים שאתה צריך לזכור , לי היה משהו כמו 10 סדרות שבכל סדרה כ 10-12 תרגילים שכל פעם הראשונים הם קלים וככל שאתה עולה זה נהיה יותר קשה ומסובך ,

יש גם את המבחנים הפסיכולוגים האלה שבודקים את "ההחלטיות שלך" שלך או משהו כזה שכחתי איך קוראים לזה אבל שואלים אותך שם כ 10 שאלות שחוזרות על עצמם שוב ושוב (כל אחת משהו כמו 10 פעם) רק בווריאציות שונות ... זה הולך ככה

ילדה טובה עושה ____________

ילד טוב עושה _____________

העיניין פה הוא להראות עמדה אחידה ולא לרשום בכל שאלה משהו אחר ...בכל מקרה בשלב הזה אני כבר התחלתי לדמיין איך יראה החוד של העיפרון שלי בתוך העין של המדריכה :bash: :bash: :bash: השאלות האלה היו ממש מעצבנות

אה והם נתנו לי שם חידה שאתה צריך לפתור...

יש לך 6 מטבעות ומשקל מאזניים , אחד מהמטבעות הוא מזויף יש לך 3 שקילות לברר איזה מהם ?

פורסם

כל פעם מחלק ל2 ושוקל מחדש את מה שקל יותר באותה צורה 3 פעמים.

6/2=3

3/2=1(1)

2/1=1

3 שקילות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ואם המזוייף כבד יותר?

פורסם

מחלקים את המטבעות לשלושה זוגות, ומשווים שני זוגות.

אם הם שווים, אז המזוייף נמצא בזוג השלישי. מכאן כבר קל למצוא איזה מהשניים זה המזוייף.

אם הם שונים, אז יש שתי אפשרויות:

המזויף נמצא בזוג הקל יותר - ולכן הוא גם קל יותר מכל שאר המטבעות, או

המזויף נמצא בזוג הכבד יותר - ולכן הוא כבד יותר מכל שאר המטבעות.

אז נשווה את שני המטבעות בכל זוג. המטבע המזויף נמצא בזוג המטבעות שאינם שווים, כשאנחנו יודעים איזה מהם הוא המזויף (הקל או הכבד) לפי מה שאמרתי למעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים