עבור לתוכן

איך המשחק Boiling Point: Road To Hell ?? --כבר יש לי אותו :)

Featured Replies

פורסם

שכחתי ממנו בכלל, הוא היה אמור לצאת לפני המון זמן

2003 הוא אמור היה לצאת ואז זו הייתה אחותך

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=16943

קראתי את הכתבה ונראה לי שחלק מההבטחות מומשו

פורסם

קח את הכתבה בעירבון מוגבל, היא מלפני שנתיים...

אני זוכר שדי התלהבתי ממנו, וכשפאר קריי יצא חשבתי שזה המשחק (עלילה די דומה בכללי, להכנס לג'ונגל כדי להציל מישהי)

פורסם

עכשיו קרה לי משהו מדהים

בקטע של סירת המנוע בג'ונגל הוא הגיע לצריכה של 2 גיגה והעיף אותי עם הודעת שגיאה כשנגמר הזיכרון

הדבר הזה מכיל מפה ענקית ואין לו בכלל עצירות לטעינה

אני לא מבין איך הם רושמים שמספיק 512 כדי לשחק ולהנות

פורסם
  • מחבר

הי

יש לי את המשחק כבר יומיים, ובכן:

אכן יש לו  קטיעות ואפילו הסירטוני וידאו לא זורמים.

הוא צורך המון זיכרון(אני הגעתי לצריכת שיא של 1.4GB).

מבחנת המשחק יש לו גרפיקה טובה אבל חבל שהממשק שלו מורכב ומסובך כי זה מוריד מההנאה .

לסיכום : הוא עדיין לא מהנה כמו GTA (בגלל הממשק המסובך) ואני חושב שגם בגלל שהוא יותר  מדי אינטראקטיבי,

המשחק די מהנה ושווה לרכוש( ::)) אותו וזה לא עוד משחק בנוסח  Driver 3.

פורסם

אין בכלל מה להשוות משחק הרבה יותר טוב מ-DRIV3R למרות כל הבאגים.

יצא כבר פאטצ' לגרסא האמריקאית של המשחק שאפילו לא יצאה לחנויות (wtf is wrong with atari!?) אז כנראה שבקרוב גם נראה פאטצ' לגרסה האירופאית שכן יצאה לחנויות-הגרסא שיש לרוב האנשים.

פורסם

infer73 ביגלל שהמחשב שלך 'עגלה' אין סיבה שתמליץ לא לשחק בזה(אולי יש לי   ::)6800GT*2).

המחש שלך ממש לא עגלה , תחליף רק כ. מסך.

אחרי שראיתי כמה סירטונים מהמשחק אני גם חושב כמו  FLaW  , למשחק יש פוטנציאל גדול מאוד והוא כמו  far cry משולב GTA .

אני מקווה שהפאץ' יצא מהר ובינתיים עד מחר יהיה לי כבר את המשחק ואז באמת נראה מה הוא שווה.

זה מה שקורה שלפי סירטונים חושבים שבטח המשחק יראה גם משהו, אך המשחק הזה לפי דעתי לא משהו מיוחד והגראפיקה באמת לא הצעקה האחרונה .

ראיתי משחקי יריות טובים ויפים ממנו.

כמו כן המשחק מלא באגים וגם על מחשב חזק וגם אם עדכון הפאצ' המשחק סובל מבאגים נוראיים .

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

WTF?!?!? מה אתה מקפיץ דיונים מלפני חודש, ועוד מוסיף הערות אידיוטיות חסרות כל הגיון?

פורסם

לא ההקפצה הכי לא קשורה שהייתה פה, אבל מאד מתקרבת...

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים