פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכללבעסה
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים תעדכן דרייבריםגם לי זה ככה בג'יפורס 2 mx (איזה כיף להשוות ג'יפורס 2 mx ל-4)בכל מקרה תעדכן לדרייברים הכי חדשים של Nvidia (לא של היצרן)
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אחי עידכנתי דריברים אותה תוצאה האמת חרה של כרטיס אין מה להשוות ביחס לוודו וזה עובדה שרואים אותה בענים ולא איזה מאמר שמספר לך סיפוריםלפחות ביחס לסרטים והאיכות שלהם
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים לא ציינת של איזה חברה הכרטיס ?חוץ מזה אני מאוד מרוצה מהכרטיס שלי !! רואים נהדר..והאים הבעיה רק בסרטים ?אולי יש לך בעיה ספציפית עם המסך , תנסה להתקין את הכרטיס אצל חבר .ואם עדיין יש את אותה בעיה אז תחזיר את הכרטיס , יש אחריות לא ?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר יש לי MSI GEFORCE4 4400 TI מה זה רואים טוב ביחס למה?היה לך פעם וודו?אתה יודע איכות זה דבר שמשתווה למשהוא ולא סתם "איכות טובה"
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים האמת שהיה אצלי כרטיס של MSI דגם MX460 VTP והסיבה העיקרית שהחזרתי אותו היתה איכות ירודה ובעיות בהפעלה של ה-TV OUT. עכשיו אני עם GAINWARD TI4200 והאיכות פשוט מעולה וממש כיף לשבת לראות סרטים.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים אולי פשוט תנסה לכוון את הצבע? אולי זה יעזור?צודק,לך לאפשרויות של הכרטיס ותלחץ על מתקדם,שם איפשהו אמורה לך לך לשונית של אפשרויות צבעים,שם אתה בוחר צבעים בסרטים ותך כדי שירוץ אצלך סרט תכוון את זה לתמונה הכי טובה.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים בטח היה לך כרטיס פריסה עם הוודו, תנסה להוציא אותו ולראות מה קורה. הוודו היה צריך אותו אבל GEFORCE 4 TI 4400 לא צריך
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אני עוסק בקידוד די וי די והפיכתם ל divx כבר שנים עם הוודו האיכות כל הזמן היתה מעולה אז אל תזלזלו דבר שני ניסיתי לכוון את הצבעים כבר ממזמן אבל זה לא תופס לגבי הסרטים (לגבי המשחקים זה כן תופס)ואולי זה בגלל שיש לי msi זה אולי העיניין אולי הם פישלו בנושא הזה אגב גם ה tv out על הפנים אז באמת זה אולי החברה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.