עבור לתוכן

האם מישהו מכיר את המסך הזה HYUNDAI Q995 מוצע למכירה במחיר מפתה

Featured Replies

פורסם

תראה ,שמעתי שהוא מסך סביר ,אבל אני ממליץ לך להריץ עליו חיפוש בזאפ ,לקרוא ביקורות ,והכי חשושב תתקשר לחנויות שיש להם אותו כדי לשאול אם אפשר להתרשם ממנו בתצוגה.אל תקנה ככה בלי לראות אותו ,זו יכולה להיות טעות מרה.

פורסם
  • מחבר

Evman007 תודה רבה לך על עזרתך

נעם

פורסם

אני כמעט בטוח שהמסך שלך יספק ביצועים הרבה יותר גבוהה, שפורפרת סוני מול שפורפרת לא מיוחדת.

פורסם

אממ לא הייתי אומר שהמסך שיש לך עכשיו יותר טוב

אני לא בטוח

אבל יכול להיות שהיונדאי הזה יהיה טוב יותר מהמסך שיש לך עכשיו

בוא נגיד ככה היונדאי נחשב בינוני +

ושלך פעם היה הכי טוב [לפני 5 שנים ככה]

אפילו שזה סוני זה יותר ישן טכנולוגיה יותר ישנה,למרות שיש לי את ה 786FD וזה מסך מצוין,אבל הוא לא משתווה למסכים החדשים כמו:

LGF700P,SAMSUNG 793MB\DF,MAG 796FD2

אבל שכחתי להגיד בגלל שתראה יותר גדול אז יש לזה מחיר :)

[חוץ מזה שזה יותר יקר]

החדות או מה שלא יהיה

יורדת כי הפיקסלים במסך 19 יותר גדולים ממסך 17.

אז אם תיהיה ברזולוציה 1024 ובמסך דומה 17 ב 1024

ב-17 יראו יותר טוב :)

אבל עדיין יראו טוב :xyxthumbs:

פורסם

ה796FD לא מסך כ"כ ישן.

תלוי גם מתי הוא קנה אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על עזרתכם

נעם

פורסם

תודה על ההפניה למכירה. אמא שלי בדיוק חיפשה מסך 19 פשוט בתקציב שרוך-נעל, אז הזמנתי לה אחד כזה. קשה למצוא ב-850 ש"ח כולל משלוח מסך 19 "שטוח" שנותן 75Hz ב-1600x1200. האם זה טוב מדי בשביל להיות אמיתי? בקרוב אוכל לבדוק. בשביל הצרכים המאוד בסיסיים שלה זה צריך להספיק.

פורסם

לא יאומן, אבל המסך הגיע כבר אתמול.

הנה התרשמות ראשונית מהדברים החיוביים: קומפקטי מאוד בשביל 19 CRT, צבעים די מדוייקים, לא מרצד - 1600x1200x75 באמת עובד, אין את שני הפסים האופקיים שמאפיינים מסכים יקרים יותר.

דברים פחות חיוביים: לא חד כמו ה-LG 995FT שלי (לא מפתיע), לא באמת שטוח (רק מבחוץ), די קשה לכוון אותו לגאומטריה מושלמת.

שורה תחתונה: שווה בטירוף בשביל מסך ב-850 ש"ח.

פורסם

ה-796 הרבה יותר טוב מה-HYUNDAI. העובדה שהשפופרת שלו ישנה (יחסית) לא אומרת כי הוא גרוע. לא היו התפתחויות טכנולוגיות מדהימות בתחום מאז השקתו. ה-HYUNDAI הנ"ל לא נחשב למסך איכותי כלל ועל כן מחירו הנמוך. מבחינת מחיר/תועלת, הוא אכן משתלם אך לא ניתן לקרוא לו איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים