עבור לתוכן

במה זכרונות ג'נריק יפריעו לאוברקלוקינג מול מותגים ?

Featured Replies

פורסם

?

פורסם

תלוי על איזה זיכרון נפלת, יש זיכרונות ג'נריק מעולים ויש כאלה שבקושי פעולים במהירות שהם אמורים לפעול.

עד שלא תנסה לעולם לא תדע.

פורסם

סוגי הצ'יפים ואיכות ההרכבה של הpcb

למשל אם יש לי זיכרון נגיד של kingston עם צ'יפים של סאמסונג שאושרו לעבוד ב133mhz ב-3-2-2

ויש לי קורסאיר עם צ'יפים של מיקרון שאושרו לעבוד ב150mhz ב2-2-2 סביר להניח שניתן להגיע לתוצאות יותר גבוהות עם הקוסראיר

(ד"א באמת יש לי את שניהם... ::) )

פורסם

למשל אם יש לי זיכרון נגיד של kingston עם צ'יפים של סאמסונג שאושרו לעבוד ב133mhz ב-3-2-2

ויש לי קורסאיר עם צ'יפים של מיקרון שאושרו לעבוד ב150mhz ב2-2-2 סביר להניח שניתן להגיע לתוצאות יותר גבוהות עם הקוסראיר

קורסייר משתמשים בצ'יפים של סמסונג, צר לי לומר לך.

ואגב, יש הרבה פעמים זכרונות של קינסגון שיכולים לעבור את מהירות הDEF של עצמם יותר מאשר אלה של קורסייר, כי חברות כמו האחרונה בד"כ מוכרות לך צ'יפים שנמצאים במאקסימום שלהם ולא יכולים לעלות מעל לזה בהרבה. לעומת זאת, יש מקרים מסויימים שאתה נופל על קינגסטון עם צ'יפים של אינפנאון או סמסונג טובים, אתה יכול להגיע לביצועים הרבה יותר גבוהים.

פורסם
  • מחבר

ואם הזכרון לא אושרו לעבוד בהרצים גבוהים לא יהיה אפשר להמהיר את המעבד מעבר לכך ?

פורסם

בודאי שכן, הכל יהיה תלוי בזכרון.

פורסם

יש לי פה זכרון ג'נריק עם צ'יפים של Hyundai שרץ מעולה cas 2 ב 150MHz... :smoke:

פורסם

קורסייר משתמשים בצ'יפים של סמסונג, צר לי לומר לך.

ואגב, יש הרבה פעמים זכרונות של קינסגון שיכולים לעבור את מהירות הDEF של עצמם יותר מאשר אלה של קורסייר, כי חברות כמו האחרונה בד"כ מוכרות לך צ'יפים שנמצאים במאקסימום שלהם ולא יכולים לעלות מעל לזה בהרבה. לעומת זאת, יש מקרים מסויימים שאתה נופל על קינגסטון עם צ'יפים של אינפנאון או סמסונג טובים, אתה יכול להגיע לביצועים הרבה יותר גבוהים.

לא הקורסאיר שלי.......

צ'יפים של מיקרון

פורסם

לי יש 128X2 של פי סי פרטנר והם כרגע פועלים על 2-2-2 ובזמנו ( :P) כשעשיתי OC הם החזיקו כמו גדולים על 150 ....

אולי פי סי פרטנר באמת טובה במשהו ( :o)

פורסם

כן, אבל אבל זה לא יבטיח לך יציבות. זה כבר תלוי בצ'יפים עצמם.

פורסם

הזכרונות (ומעבדים גם) שונים אחד מן השני גם אם באו מאותו פס ייצור אחד אחרי השני, אחד תוכל להריץ ב 266 את השני נ350...

ההבדל הוא שCORSAIR לוקחת זכרונות ובודקת אותם לביצועים גבוהים יותר ומתייגת אותם לפי PC3000 , PC3200 , וכו,

פורסם

לא הבנתי (סליחה שאני בור בדברים האלו)

יש לי 256MB DDR של Hynix עם צ'יפסט של Hynix

266MHz

ואני משאר שזו המהירות שבה עוד המעבד שלי...

עכשיו אם אני רוצה לעשות o/c אז אני לא יכול לעשות כי הזיכרון שלי הוא עד 266MHZ?

תסבירו לי בבקשה.

פורסם

לא, ה266 זה מהי המהירות שהחברה מבטיחה לך שהזכרון יעבוד ללא בעיות. אתה יכול לעשות OC כאשר אין אחריות של החברה על היציבות מעבר למהירות הזו. אם נפלת על שבבים טובים אז תוכל לעשות OC משמעותי , אם לא אז לא.

פורסם

זאת אומרת כרגע ה BUS הוא על 133,

אז בקשר ל O/C אני יכול להעלות אותו עד 266 עם אחריות על יציבות?

פורסם

ל

Viking יש PCB טוב?

כי לי Viking עם צ;יפ של SAMSUNG ויש לי עוד אחד סמסונג מקורי ולשנייהם אותו צ'יפ בול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים