פורסם 2005 במאי 2320 שנים שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים DVI - מפרט מיוחד שמטרתו לאחד את חיבורי המוניטור האנלוגי והמוניטור הדיגיטלי במחבר אחד. קיימים 3 סוגים של DVI אחד DVI-A עבור המוניטורים האנלוגיים, שתיים DVI-D עבור המוניטורים הדיגיטליים ושלוש (DVI-I (Integrated עבור שניהם יחד. חיבורי ה-DVI נפוצים במיוחד במסכי ה-LCD השונים. (Digital Video Interface)
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר מצטער על החוסר הבנה שלי אבל עדיין לא הבנתי אם אפשר לחבר מסך עם כניסת dvi-d לכרטיס עם יציאת dvi-i ?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מצטער על החוסר הבנה שלי אבל עדיין לא הבנתי אם אפשר לחבר מסך עם כניסת dvi-d לכרטיס עם יציאת dvi-i ?לפי ההסבר של ירון, אני חושב שכן, כי DVI-I כולל בתוכו את הDVI-D.
פורסם 2005 במאי 2520 שנים מחבר כלומר שזה לא משנה איזה יציאה יש לך בכרטיס מסך (dvi-d או dvi-a ) אם יש לך מסך עם dvi-i הבנתי ...תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.