עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי במחיר סביר?

Featured Replies

פורסם

שלום,

המליצו לי על ראוטר אל-חוטי של DLINK מדגם 624, אני רוכש בחול ככה שהמחיר בהחלט לא יקר.

אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי בתקן זהה במהירות של 54Mbps, יש למישהו המלצות לכרטיס לא יקר שיתאים לי? אני ממש לא מבין בכל התחום של הרשתות, כך שלהיכנס לאתר ולבחור לפי מפרט לא מתאים לי.

תודה,

Anatoli.

פורסם

גם מחיר סביר.

פורסם

מה שהמלצתי לו זה בתקן G ונורמלי מאוד

אני משתמש בשני סוגי כרטיסים של DLINK האחד פנימי עם אנטנה ושניים חיצוניים G 122 כולם בתקן G (הפנימי אפילו יכול להגיע ל-108)

לדעתי ה- G 122 מוצלח יותר, התקנה פשוטה בלי לפתוח את המארז, פחות מעמיס על המעבד וגם זערורי מאוד

יש לו שתי אפשרויות חיבור האחת עם כבל למקום נוח/גבוה והשניה ישירות ליציאה של ה USB

קל ונוח להעביר את המתאם ממחשב למחשב

לכרטיס שהצעת אין שום יתרון על פני ה G 122

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אך לצערי הרב המחשב הינו פנטיום 3 לכן USB2 לא בא בחשבון לצערי הרב.

מעבר לכרטיס של אדימקס, יש המלצות לכרטיסים נוספים?

Anatoli.

פורסם

רשת שמבוססת על USB לעולם לא תהיה עדיפה מבחינת ניצול המעבד על כרטיס רשת פנימי.

זה פשוט מאוד בכלל הצורה שההתקנים מתקשרים עם המערכת הפעלה.

ויתרון מאוד גדול של האדימקס, הוא אנטנה שלא קבועה, ניתן לשים אותה איפה שרוצים.

תקן Super-G 108Mpbs לא ממש עוזר לך אם אין לך נתב שמאפשר את זה.

פורסם
  • מחבר

הנתב יהיה 624 של DLINK, הוא תומך בזה ככה שזה ישפר קצת את המהירות?

השאלה היא עד כמה האנטנה הלא מקובעת באמת עוזרת? המרחק בין הראוטר והכרטיס במחשב לא יעלה על 5 מטרים (חדרים זה מול זה במסדרון, הראוטר אצלי בחדר יחובר חוטית לכרטיס ג'יגהביט אונבורד, ואצל אחי יהיה האלחוטי) ובאמצע יהיו לכל היותר 2 דלתות עץ יחסית דקות של החדרים. עד כמה שידוע לי היכולת של הציוד הזה גבוהה בהרבה יותר ואין לו שום בעיה לעבוד במידה והוא ימוקם כפי שציינתי. הלא כך?

Anatoli.

פורסם

אמור לעבוד בסדר גמור!

תתחדש!

לפעמים יש בעיה עם קליטה (לא אמור להיות במקרה שלך) שם לפעמים משחק עם האנטנה לגובה של הראוטר או תזוזה כמה ס"מ לפה או לשם עושה את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני רק רוצה להיות סגור על המחיר הסופי.

נראה לי קצת יקר העסק, אבל כפי הנראה אני יקנה את זה למרות הכל.

תודה שוב לכולם.

Anatoli.

פורסם

השקעה חד פעמית שלדעתי שווה כל שקל.

גם בלי חוטים, וגם אם יהיה לך נייד מתישהו, זה כיף לא נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים