עבור לתוכן

מצאתי ריבוע אפור שכיום נמצא בלוחות אם החדשים והוא מראה את הoc מה אני עושה איתו?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים תראו מה מצאתי

untitled18jx.jpg

מצאתי את זה בתוך מחשב ישן ישן פנטיום 1 עכשיו רציתי לשאול אם אפשר לעשות אם זה משהו תראו תמונות שצילמתי במצלמת אינטרנט שלי

אומנם איכות חרא אבל לבנתיים עד שאני אצלם באיכות יותר טובה מזו

untitled27ml.jpg

רשום על הפלסטיק השחור הזה בלבן TURBO SW

untitled31be.jpg

בתמונה רואים חרא אז הכנתי ציור וזה מה שרשום מאחורי לכרטיס

11mm.jpg

הK 35 סתם רשום שם זה נמצא על המעגל ורק רשום שם K 35

אפשר לעשות עם זה משהו חברים :s05: תנו לי הצעות בבקשה :jump:

פורסם

זה רק מסך... לא חושב שתוכל לעשות איתו משהו מפתיע במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אולי יש מצב שאפשר לארגן משהו שיעבוד כמו lcd

או לפחות שיראה משהו שקשור למחשב

פורסם

זה 7 SEGMENT, ולפי החיבורים מאחורה הוא מתוכנת להציג רק 2-4 סימנים (יש רק 5 מגעים, מה שאומר שהחיבורים עצמם של הSEGMENT [אמור להיות 8 לכל מודול, כלומר סה"כ 16 חיבורים [או 14 אם החשמל משותף] ביחד) נמצאים מאחורי איזשהו מעגל אחר.

בקיצור, מה שאני מתכוון להגיד זה שאין הרבה מה לעשות עם זה, מה גם ש-7 SEGMENT פתוח (כלומר עם כל המגעים פתוחים[לא כמו במקרה הזה]) הוא לא מציאה כזאת גדולה כי אז צריך לבנות בקר (כאמור במקרה שלך המודול סגור ואפילו בקר אי אפשר לחבר אליו).

פורסם
  • מחבר

יש למישהו עוד הצעות? :s05:

אולי מישהו יוכל לפרש לי מה אומרות האותיות מאחורי הכרטיס

פורסם

2 ה-T זה TEST (אם אתה מקצר ביניהם כל הלדים אמורים לדלוק)

ה-L זה כדי להציג את הסימנים LO

ה-H זה כדי להציג את הסימנים HI

ה-C זה מגע משותף שקיצור בינו לבין ה-L או ה-H יגרום לתוצאה הרצוייה.

ה-G זה -5V

ה-5V זה +5V

את המודול הזה לקחת מפנל קידמי של 486 או 586 שבהם עוד היה את הכפתור TURBO ולחיצה עליו שינתה את המצב מ-HI ל-LO ובחזרה.

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק זה מ486 ועל הכפתור היה רשום TURBO

יש לי שאלה אם אני מחבר אותו ליציאת COM1 אז יש תוכנה שמתכנת דרך יציאה זו

כמו שיש מלא תוכנות שמתכנתות את מסכי הLCD ביציאה LPT ??????

פורסם

צא מזה,

אין לך משו נורמאלי לעשות עם המסך הזה

פורסם

צא מזה,

אין לך משו נורמאלי לעשות עם המסך הזה

למה לא.. זה מראה רק 2 מספרים.....

הוא יכול לעשות שזה יראה טמפרטורה

פורסם

זה יכול להראות רק שני מספרים קובעים כמו 50 ו- 66 סתם דוגמא... לא את כל המספרים מ-00 עד-99.

פורסם

זה יכול להראות רק שני מספרים קובעים כמו 50 ו- 66 סתם דוגמא... לא את כל המספרים מ-00 עד-99.

אתה יודע לא סתם יש לך שם את כל ה 7 לדים למיספר..... פשוט הבקר של הלוח שעליו הוא היה אפשר לו רק מיספרים קבועים....

פורסם

זה 7 SEGMENT, ולפי החיבורים מאחורה הוא מתוכנת להציג רק 2-4 סימנים (יש רק 5 מגעים, מה שאומר שהחיבורים עצמם של הSEGMENT [אמור להיות 8 לכל מודול, כלומר סה"כ 16 חיבורים [או 14 אם החשמל משותף] ביחד) נמצאים מאחורי איזשהו מעגל אחר.

בקיצור, מה שאני מתכוון להגיד זה שאין הרבה מה לעשות עם זה, מה גם ש-7 SEGMENT פתוח (כלומר עם כל המגעים פתוחים[לא כמו במקרה הזה]) הוא לא מציאה כזאת גדולה כי אז צריך לבנות בקר (כאמור במקרה שלך המודול סגור ואפילו בקר אי אפשר לחבר אליו).

יותר פשוט מזה אי-אפשר להסביר. תקראו שוב *אין* שם אפשרות להציג יותר מהLO HI.. אין מצב למספרים.

פורסם

קודם כל,תתבייש לך על שפירקת נכס היסטורי :bash::nono:.

עכשיו,הצגים האלו נועדו לימי ה386 עד 586, נכון לאינטל(כולנו מכירים את הסיפור המעצבן על זכויות היוצרים,לא משנה..)

,המעבדים של התקופה הזו נעו בין 24 עד 66 MHZ(עזבו את הליין היקר והמדהים של אינטל לאחר מכן..:),אם מתעקשים אפשר לקרוא כאן:http://www1.tomshardware.com/cpu/20041220/index.html),ככה שאין לך יותר מדי מה לעשות איתו בכל הנוגע להצגת מהירות,תנסה להחזיר אותו ליצירת המופת שממנה הוא בא ותן לו לנוח בשלום.

פורסם

גם לי ישנ את זה הדבר היחיד שאתה יכול לעשות איתו הוא סתם לחבר לחשמל ולראות מספרים

פורסם
  • מחבר

חבל שאי אפשר לעשות עם זה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים