פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר Anatoli, בלינק הזה רק שומעים, אין שום דבר ויזואלי? או שזה המחשב שלי מצנזר? בכל אופן רק מלשמוע את זה, זה פשוט קורעעעעעעעע! (ויש שם המון אינפורמציה חדשה...) זה הרבה יותר איכותי מאנגלית...ד"א...
פורסם 2005 במאי 2820 שנים Damn.... That's a lot of.... CHUI.Nachui, Chui BLIAD etc...יש איכות על הרוסית.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים עד כמה שידוע לי אין לזה שום דבר ויזואלי.ד"א, זה של krasnaya plesen חברה משוגעים ביותר. הפארודיות שהם מוציאים לפעמים הן פשוט מדהימות. צחוק טהור, עם מוזיקה נחמדה מאוד ברקע. i like...Anatoli.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר כן אני מכירה אותם...יש לי כמה דיסקים שלהם... (בעיקר בלי הקללות....חחח..) רוב השירים שהם כותבים להם מילים חדשות, אתה פשוט לא יכול להפסיק לצחוק... זה שלהם? גדול... **אנשים שהיו מפגש עדיין מוזמנים לכתוב כאן את שמם... חסרים לי עוד דיי הרבה...
פורסם 2005 במאי 2820 שנים **אנשים שהיו מפגש עדיין מוזמנים לכתוב כאן את שמם...חסרים לי עוד דיי הרבה...תאלתרי...
פורסם 2005 במאי 2820 שנים אני הייתי (עם האוזניות הענקיות). ד"א, מי שמבין רוסית, מוזמן לשמוע את הקובץ המצורף. מדהים הדמיון בין השניים. רק שהרוסית מצחיק יותר http://www.geocities.com/anatolimomo/Xyu.mp3 Anatoli. גדול !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.