פורסם 2005 במאי 2320 שנים שגיא, I do. טוב צודק. אם למישהו יש תמונה שיוסיף. אני מתכוונת לאנשים שבאו פעם ראשונה למפגש. וגם מי שלא. רן מכיר את כללללל מי שהיה במפגשים הקודמים?...
פורסם 2005 במאי 2320 שנים בשביל שהמחשב של אחרים לא יתקע פה...אני נותן לינק לתמונה...ולא את התמונה עצמה...אני הייתי..(סתם בצחוק) ניקים שהיו:Yaron_Cohen, SubX, GS, LiorP23, McFly, Install, Lion03 זה מי שאני זוכר...עכשיו לתמונות...סתם תמונה של הלוח של SubXהסבר מתחתהימני - חולצה שחורה מכנס בז': Yaron_Cohen, אנוכי.אמצעי - חולצה תכלת וג'ינס: GS.ימני - חולצה כחולה ומכנסיים כחול כהה: SubX (בני).הסבר מתחתעם כל הפוסטרים של ECS זה LiorP23מגחגח מאחוריו זה Lion03השמאלי זה McFlyתמונה של Install לא מצאתי...אולי הוא יביא..!!
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אני הייתי, אממ עם חולצה שחורה של TNT שכתוב באמצע TNT (משום מה...), http://www.pictor.co.il/lils22/161914/3653875.jpg יש את הגב של רן משמאל ויש את הגב שלי מימין אם אני אמצא עוד תמונות אני אערוך...
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר זה בדיוק מה שלא רציתי שיקרה!אנשים, בבקשה, לא לשים עדיין תמונות מהמפגש...אם יש לכם תמונה נפרדת, אז סבבה,אבל לא תמונות כמו ששמתם עד עכשיו.קחו כדוגמה את רוקי.אחרי הסיקור, תוסיפו תמונות שעוד לא הופיעו בסיקור, חופשי...בבקשה אל תהרסו לנו.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים זה בדיוק מה שלא רציתי שיקרה!אנשים, בבקשה, לא לשים עדיין תמונות מהמפגש...אם יש לכם תמונה נפרדת, אז סבבה,אבל לא תמונות כמו ששמתם עד עכשיו.קחו כדוגמה את רוקי.אחרי הסיקור, תוסיפו תמונות שעוד לא הופיעו בסיקור, חופשי...בבקשה אל תהרסו לנו.טוב....ליבי את היית ההיא עם המצלמה כן?.השווה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.