פורסם 2005 במאי 2320 שנים בחיפושי האין סופים להשקטת המחשב החלטתי בסוף ללכת על קופסה מעץ למחשב כדי למנוע כל רעש אפשרי איך בונים כזה דבר ? מאיזה חומר מומלץ?
פורסם 2005 במאי 2320 שנים לא נראה לי שזה יכול להידלק מחום ,אבל אתה לא צריך לפוצץ את המחשב בספוג שים על הדלת ,בתחתית ובגג כמובן לא על פתחי איורור ומאוררים אה וזה גם אולי יכול להעלות את הטמפ' במארז אבל לא בהרבה ויש ספוג מיוחד לאקוסטיקה אבל אני לא יודע מאיפה להשיג או איך קוראים לו
פורסם 2005 במאי 2320 שנים רגע רגע רגע!!איפה אתה ממהרקודם תבדוק את המאוורריםאולי הם צריכים ניקוי וגירוז..מקסימום תחליף ליותר שקטים (או קניית ריאו בס)למה סתם לבזבז כסף..
פורסם 2005 במאי 2320 שנים בחיפושי האין סופים להשקטת המחשב זה אומר ששהוא ניסה כמעט הכל אבל בכל מקרה שימון המאוררים מוריד מהרעש למרות שאצלי גם ההארד דיסק עושה רעש מעצבן מספיק שבשיבלו צריך לרפד את המחשב
פורסם 2005 במאי 2320 שנים ספוג לא בולע רעש, הוא מונע מגע בין חלקים נעים וככה מונע את הרעש, זה לא יעזור אם סתם תשים אותו, אתה צריך לשים אותו במקומות "אסטרטגיים".
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אחר שניסית את כל מה שאמרו פה נסה לבנות בבית מעכרת קירור מים (עלות של 500 ש"ח בערך)אשר תשקיט את המחשב כמובן זה לא יעזור אם הרעש הוא מההארד דיסק או מהמאורריםאבל לבעיה עם המאוררים יש פיתרוןלקחת אותם ולשים על סיליקון ואז לשים על המארז ככה זה הרבה יותר שקט מפני שאין תנועות על המארז
פורסם 2005 במאי 2420 שנים בחיפושי האין סופים להשקטת המחשב החלטתי בסוף ללכת על קופסה מעץ למחשב כדי למנוע כל רעש אפשרי איך בונים כזה דבר ? מאיזה חומר מומלץ? קופסה זה רעיון גרוע שכן הכל יתחמם עוד יותר ומהמאווררים יעבדו יותר קשה ואז תוסיף מאווררים על הקופסה ויהיה לך עוד יותר רעש ולא עשית כלום.אתה קודם כל חייב לגלות מאיפה בא הרעש:פתח את המארז ופשוט תעצור לשנייה בעדינות עם האצבע מאוורר מאוורר (ספק, ציפסט, מעבד, קדמי, אחורי, צדדי). אם זה אחד המאווררים אז טפל בו באופן "אישי" כלומר תחליף למאוורר שקט ואם זה הספק תצטרך להחליף ספק או להחליף לו את המאוורר.אם אני זוכר נכון יש לך פרסקוט ולכן הייתי קודם כל מסתכל על המאוורר של הספק ושל המעבד.ספוג אקוסטי יעזור לך עד גבול מסויים, עדיף לפתור את הבעיה במקור.אני מניח שאתה מדבר על מאווררים ולא על ההרדדיסק.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים מחבר כמו שכבר כתבתי החלפתי את כל המאוררים במחשב לשקטיםספק כוח ,מאורר מעבד, מאורר מארז , וכרטיס קול ללא מאוררוהרעש בשמים
פורסם 2005 במאי 2420 שנים וכמו שאני כתבתי, לא יכול להיות שהכל מרעיש. אתה חייב למצוא את מקור הרעש אחרת, שום דבר לא יפתור את הבעיה.איזה מאווררים קנית?איזה ספק יש לך?איזה מארז יש לך?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אם יש לך "גרילים" של המארז איפה שמותקנים המאווררים אז הנה מקור רעש ראשון, אחרי זה הארד דיסקי, אם הוא יחסית ישן הוא טנק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.