עבור לתוכן

הגיע השעה להפרד מכולם (כן, גם אני מתגייס)

Featured Replies

פורסם

כן חברים, גם אני אסף, עבדכם הנאמן מתייצב לשירות הבטחון ביום א' ה21 לחודש יולי שנת 2002 לטירונות 02 מפרכת ומייגעת ;D.

מכיוון שככל הנראה לפחות בתקופת הטירונות לא אבקר פה אני נפרד לשלום (בינתיים אני עוד אחזור אל תשמחו כל כך ;D ) מכווווווווולם לשלושת השבועות הבאים, אני רוצה שכולכם תדעו, גם אלו שאיתם היו לי אי אילו חילוקי דעות וויכוחים שהייתם פשוט חלק עצום מחיי. הביקור היום יומי באתר והפורומים הפכו לשגרת חיים שפשוט ההתנתקות ממנה קשה לי בלי להגזים לא פחות מההתנתקות מחברי הטובים ביותר!

התקופה הפעילה באתר כקורא ושותף לדיונים בפורומים גרמו לי להרגיש לא כ"גולש בפורום חומרה" אלא כחלק מקהילה גדולה מאוחדת ומשותפת שכולה כגוף אחד גדול ובלתי נפרד, המעורבות כאן בחיי החברה האישיים, הדעות, המחשבות והרגשות הפרטיים הם מעבר לכל פורום שאני מכיר, בעצם תכונה זו היא יחודית לפורומים כאן והרגשת השיתוף היא משהו שגרם לי להרגיש שכל אחד ואחד מכם הוא גם חבר לעת צרה ואיש אינו נופל מחברו יש להגיד נפלאות על כל אחד ואחד מכם, אתם אכן קהילה איכותית ;).

אז בתקווה שנתראה בעתיד הלא רחוק, אני מאחל לאתר לצוותו ולגולשיו המשך גלישה נעימה ופורייה, עלו והצליחו ונתראה על מדים ;D

כל טוב לכם חברים :smoke:

• תגובות 44
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גיוס מוצלח! :D

אגב, כשאתה אומר "שירות הבטחון" זה נשמע כאילו אתה מצטרף לשב"כ... ;D

פורסם

אסף!

שתצליח בשירות הצבאי!

ואיזה טירונות מפרכת תהיה לך???

הריי אתה כל החיים שלך חיי בטירונות!

בקיצור...גיוס קל ונעים :'(

פורסם

בהצלחה אחי :hi:

פורסם
  • מחבר

תודות רבות לכולכם :-*

פורסם

בהצלחה אח איכות!!!

תן להם בתורכית.

פורסם

בהצלחה, חזור במהרה ;)

כמעט שכחתי...שמנמן: funn.gif

פורסם

good luck sir asaf

(i see teh u in month(vgames

stey healthy and KKND the falestinazi basterds

שמנמן לפרידה: :funn:

פורסם

להתראות אחי.. תחסר לנו פה מאוד.

אני מקווה שיש לצבא מספיק בשר כדאי להחזיק אותך בחיים ;D

פורסם
  • מחבר

להתראות אחי.. תחסר לנו פה מאוד.

אני מקווה שיש לצבא מספיק בשר כדאי להחזיק אותך בחיים ;D

ROFL :lol: :lol: תודה על כל השמנמנים המקפצים שאני אוהב ;)

וטירונות 02 זה מה נותנים :smoke:

פורסם

:'( - (דמעה, אבל תחשבו שמחייך)

מרגש, פשוט מרגש המונולוג שלך...

בהצלחה צעיר...

;D

פורסם

קצת דרמטי אבל בכל זאת טירונות קצרה , זה ממש לא הרבה זמן .

אכן כן דבריך מרגשים .

זה חלק מהחיים וזה כיף להיות שייך לחברה הישראלית , ואני בטוח שתחזור עם הרבה חוויות מהטירונות !

בהצלחה .

פורסם

בהצלחה חבוב

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

פורסם

בהצלחה חבוב

:funn:

מצטער, אזל המלאי של השמנמנים המקפצים.

:lol: :AR15:

פורסם

לא נראה לי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים