פורסם 2005 במאי 2320 שנים בואנה, אתה כיתה י"א, הגיע הזמן שתלמד להגיד גם איזה יחידה אתה. ?? בנאדם תסביר את עצמך.ממש לא הבנתי אותך! ואם אפשר רק לדעת על מה האנסין מדבר ? על משהו עם קופים לא? אם אפשר קצת פירוט......תודה מראש
פורסם 2005 במאי 2320 שנים זה רק אני או ששאלון F היה דווקא הכי קשה מבין כולם?E זה היה ממש שטויות תוך 20 דק' כבר חיכיתי לקטע השמיעה ולא היה לי מה לעשותG גם לא היה ממש קשה
פורסם 2005 במאי 2320 שנים ?? בנאדם תסביר את עצמך.ממש לא הבנתי אותך! ואם אפשר רק לדעת על מה האנסין מדבר ? על משהו עם קופים לא? אם אפשר קצת פירוט......תודה מראש גבר האנסינים משתנים לפי המסלול שלך.. מסלול של 4 יחידות ומסלול של 5 יחידות עשו היום שאלונים שונים, בכל שאלון יש אנסין שונה. בכל מיקרה, האנסין של 5 יחידות (שאלון E, אם אני לא טועה) היה על איזה שפה מיוחדת בעזרת שריקות שיש על איזה אי אחד שלא אכפת לי איפה הוא.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים התשובות לפי מה שעשיתי ומה שאני חושב קחו בערבון מאוד מוגבלאנסין:1)א. יש להם פלאפון ב.הם משתמשים בשפת השריקה2)א.איך משתמשים בשיטה ב.מה זה עושה3)א.פלאפונים דבר נפוץ ב.הממשלה החליטה ללמד את השפה ג.ילדים משתמשים בשפה4) שזה קשה ללהשתמש בשפה5) the adventages שמיעה:אני לא זוכר ממש את השאלות6)לתת להם מחי'ה נורמלית7)למה קשה להם לשרוד8)טיפוס9)מסתגלים מהר10)פעם ראשונה שעזרה לקופים11)תורמים כסף
פורסם 2005 במאי 2320 שנים התשובות לפי מה שעשיתי ומה שאני חושב קחו בערבון מאוד מוגבלאנסין:1)א. יש להם פלאפון ב.הם משתמשים בשפת השריקה2)א.איך משתמשים בשיטה ב.מה זה עושה3)א.פלאפונים דבר נפוץ ב.הממשלה החליטה ללמד את השפה ג.ילדים משתמשים בשפה4) שזה קשה ללהשתמש בשפה5) the adventages שמיעה:אני לא זוכר ממש את השאלות6)לתת להם מחי'ה נורמלית7)למה קשה להם לשרוד8)טיפוס9)מסתגלים מהר10)פעם ראשונה שעזרה לקופים11)תורמים כסףזה לא "ששיחררו אותם מחוץ למעבדה" ? :-X
פורסם 2005 במאי 2320 שנים זה לא "ששיחררו אותם מחוץ למעבדה" ? :-Xזה שיחררו אותם מחוץ למעבדה! ככה אני גם רשמתי...ויש לי שאלה בקשר ל- the adventages. הם דיברו על כל הפסקה, ובהתחלתה לא היה שום יתרון, היה כתוב שילדים נהגו להביך תיירים בעזרת השריקות.ורק אחר כך כתוב יתרון. אני בכל מקרה כתבתי speciality, שבטח לא נכון. אם הייתי כותב speciality uses אני חושב שהייתי מקבל את הנקודות.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים http://www.yoram.co.il/ts.cgi?tsscript=advice/index&cat=6&cat1=2&season=summer2005
פורסם 2005 במאי 2320 שנים היום סיימתי את F ו-G בכיתה יא' ושנה הבאה אין לי אנגלית כל השנה מוהאהאהא הכל היה קל חוץ מאיזה שאלה אחת ממש ממש מעצבנת ב-F שלקח לי קצת זמן להבין מה היא רוצה מהחיים שלי. עם G קרה לנו משהו מצחיק. לא היו בוחנים שיבחנו אותנו וחיכינו איזה שעה עד שיגיעו בוחנים ועד אז כבר כל הארץ סיימה את G ופשוט שאלנו אנשים מה היו התשובות לכל השאלות כך שבעצם ידענו את התשובות ואפילו את הנושא של החיבור אפילו לפני שניגשנו למבחן. בכל מקרה זה לא ממש משנה כי G היה ממש אומלל וגם F לא היה ממש רמה (כמו שאמרתי רק שאלה אחת מעצבנת).
פורסם 2005 במאי 2320 שנים E עשיתי בחורף (מגן 98).F היה קצת מסובך (מגן 100).G היה בדיחה (מגן 100).סיימתי אנגלית.כיתה יא'.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים וואי איך הסתבכתי ב-F על השאלה הזאת שפאג אמר שהייתה מסובך... משהו ממש מעצבן, והלך לי 18 נקודות על זה!לא נורא, לפחות יש מגן 100, וב-G ידעתי את התשובות כאמור (אני וDR באותו ביצפר).
פורסם 2005 במאי 2420 שנים E עשיתי בחורף (מגן 98).F היה קצת מסובך (מגן 100).G היה בדיחה (מגן 100).סיימתי אנגלית.כיתה יא'.איך בדיוק סיימת את כולם בי"א ? אתה עושה E בי"א ואת השאר בי"ב
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אתה יכול לעשות את כל היחידות בי"א. הייתה לי אפשרות לעשות את זה, אבל היה צריך להגיש מלא עבודות והמורה סתם הקשתה עלינואז אמרתי לא משנה.. עכשיו אני מקנא אבל לא משנה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.