פורסם 2005 במאי 2220 שנים שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהוהגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover allקיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icqcs mircאבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערבאבל עדיין מתי שהוא לא מורידמספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאיםקיצר אין לי יותר כוחמה ניתן לעשות ?אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ולהשתמש ב2 אקונטים של isp שוניםאו שהיה בלאגן ?עוד עצות יתקבלו בברכהאייל
פורסם 2005 ביוני 820 שנים לי היתה אותו בעיה . אין מה לעשות ברגע שהוא גולש אוטומטית יהיה לך לגים . לא ציינת איזה מהירות האינטרנט שלך? שאתה משחק במשחק רשת כגון קאונטר סטריייק אתה חייב להגיד לו שלא יגגע באינטרנט והנה כמה פקודות שתוכל לרשום בקונסול שיוריד לך לגים : cl_cmdrate 40 cl_updaterate 30 rate 25000 זה למשחק קונטר סטרייק .
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים * לא היה פעם בדיוק נושא כזה כבר? עם אותה כותרת ומלל?*...never mind....אולי זה לא יעזור, אבל שדרג לFirmware הכי חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.