פורסם 2005 במאי 2220 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך. אולי תעשה חיפוש..!... DVI או D-SUB?? מומלץ בחום!
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר אני מתלבט בין המסך הזה:LG L1720P 17" LCD למסך הזה:SAMSUNG 710T למסך הזה:BenQ 17" FP71G+ LCDלמסך הזה:ViewSonic 17 LCD VG712B Black איזה הכי כדאי לקנות מארבעתם, המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים.למישהו יש עוד הצעות למסכים חוץ מההצעות האלה?
פורסם 2005 במאי 2220 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך. מומלץ בחום! שאני אבין, לא הייתי מספיק ברור? אזהרה אחרונה !
פורסם 2005 במאי 2320 שנים איזה מסך הכי כדאי לקחת מארבעת המסכים שרשמתי למעלה?קודם כל שנה את הכותרת למשהו כמו "עזרה בבחירת מסך LCD17" לני שהדיון ינעל.ולדעתי המסכים הטובים ביותר פה הם הSamsung 710T והViewSonic, הסמסונג טיפה יותר מהיר, אבל אחריות היבואן שלו לא כ"כ טובה - החלפה אחרי 20 פיקסלים שרופים. למרות שחנויות עם שרות טוב יחליפו לך הרבה לפני. לויוסוניק אחריות הרבה יותר טובה מהפיקסל הראשון או השלישי אני לא בדיוק זוכר. אני בחרתי בסמסונג בגלל האיכות, ושיש לו הרבה פיצ'רים כמו PIVOT, כיוונון גובה, ובגלל שאני לא אוהב תעיצוב של הViewSonic.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.