פורסם 2002 ביולי 1823 שנים שמתי את העברית בAdvanced ואני עדיין רואה ג'יבריש בוורד בנוטפד ובאייסיקיומה לעשות?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים כפי שאתה רואה הוספתי תמונה,אולם היא צולמה תחת XP אבל העיקרון אותו הדבר 1.הסר את הEnglish 2.במקומה הוסף את Hebrew US תאשר וזהו זה אמור לפתור לך את הבעייה ואל תידאג יהיה ל גם תמיכה לאנגלית דרך אגב זה נוסה על ידי לפני שכתבתי לך Control Panel\Regional and Language Options
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים ב CONTROL PANEL לך ל: REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONSבחוצץ של LANGUAGES תסמן את : install files for complex scripts and left ro right languagesבחוצץ של ADVANCED תסמן כל מה שרשום בו HEBREWלאחר שהתקנת ההגדרות החדשות תושלם, חזור שוב לחוצץ של LANGUAGES לחץ על DETAILS ובדוק שיש לך סימן של מקלדת באנגלית ומקלדת בעברית.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים יש לי גם את הבעייה הזאת העברית עובדת עם מערכת ההפעלה, וWORD ו EXPLORER אבל בKAZAA וICQ כשאני רושם אני מקבל ג'יבריש. ניסיתי מה שהצעתם (חוץ מההצעה של bender redhawk: hebrew US לא נותן להקליד בעברית בשום מצב. וכמו שאתה רואה בתמונה אי אפשר להגיע ב-2000 למצב של HEBREW ו US תחת keyboard אחד doctorburp: אין חוצץ של languages ב-2000 לכן לא מצאתי install files for complex scripts and left to right languages" בכל מקרה תודה שניסיתם לעזור כאן.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים מחבר טוב במילא אני מפרמט עוד מעטתודה על העזרהאת רוב מה שהצעתם ניסיתי לפני זה וזה לא פעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.