עבור לתוכן

עזרה החיתוך מארז

Featured Replies

פורסם

אז ככה השתמשתי בג'יקסו אתמול בשביל לחתוך את המארץ אך הוא התעקם לי :kopfpatsch:

שתי שאלות:

1. האם יש תקווה ואני אוכל לתקן את זה?

2. מה אני יכולה לעשות בשביל לחתוך את דלת המארז מבלי שיתעקם לי בצורה מוזר ?

תודה רבה מראש

ג'ו

פורסם

כדי ליישר, עם פטיש על משטח ישר לשייף לצבוע, כדי שלא יתעקם, לקבע, ג'קסון לא מומלץ למודינג אלא אם כן אתה יודע להשתמש

פורסם
  • מחבר

אז ככה מה שיש לי בבית זה ג'קסון מממ... אם יש לך משהו אחר להמלית לי אני אשמח אני דיי חדשה בכל עסק המודינג הזה

אז אם יש לך טיפים בשביל זה יהיה מצויין :yelclap:

פורסם

עם איזה משורית השתמשת?

כי עם השתמשתה במשורית לעץ, אז ברור שהמשטח יתעקם.

פורסם
  • מחבר

למרבה ידיעתי השתמשתי בשל המתכת.... זה בא עם השיניים הצפופים ודק יחסית לזה של העץ..... טוב אבל עכשיו הבנתי את הטעות שלי למה התעקם לי :P

טעות שלי :)

פורסם

במקרה ולא השתמשת במשורית עץ אלא משורית מתכת ובכול זאת הצלחת לעקם- בירכותי, אתה הרבה יותר מוכשר ממה שאתה חושב  :smile1:

ועכשו ברצינות:

כמו שהייתי יכול להבין בעצמך אם היית עושה סקירה קצרה של הפורום, הכי הכי מומלץ למודינג זה דראמל- מן הקדחה קטנה וחלשה יותר שמתאימים לה כל מיני ראשים ואפשר לעשות איתה כמעט הכל.

לתקן אפשר עם פטיש, אבל לפני שאתה מרביץ שים על הפח איזה בד או אפילו ספוג דק כדי שלא ישארו סימנים מהפטיש. אתה יכול לשים על הפח חתיכת עץ או פח אחר וללחוץ את הפח שעיקמת בינייהם, או אם אין לך חתיכה גדולה מספיק כדי לכסות את כל הדלת (שעיקמת) שים את העץ/ פח על הקימור ותכה עליו. אם אתה עובד על מישטח מחוספס אז שים את הפח המעוקם ככה שהחלק הקמור (הגיבנת) בהייה במגע עם המשטח, כדי שהשוליים לא יפגעו כאשר הפח יתיישר... משטח חלק יפגע בהם פחות...

אם יש לך כוח בידיים ומלחציים גדולים, תנסה לעקם את זה בעדינות בידיים.

פורסם

דרמל הכי טוב חיתוך

תישר את זה עם שופין/פצירה

פורסם

ג'יקסו לא ג'קסון!!!

בכל מקרה תלוי איך את רוצה לחתוך, עם סתם חלון מרובע אתה יכולה להגיע לתוצאות מאד טובות עם ג'יקסו, רק תקבעי טוב את הדלת, תסמני את החיתון עם טוש ולעבודה...  חתיכה של קווים ארוכים וישרים עם דרמל תהיה מאד קשה ואיטית!!

(חלון רגיל עם ג'יקסו יקח לך 10-20 דקות גג ועם דרמל יכול להגיע לשעה בלי להרגיש בכלל..)

פורסם
  • מחבר

אז ככה כפי שהבנתי שהטעות שלי הייתה אכן בלהב כי כפי שהבנתי שהתשתמשתי בלהב של מתכת עבה כשהלכתי לקנות את הלהב הם חשבו שאני משום הולכת לחתוך לא יודעת מה.....

שנית מעניין משהו יודע כמה עולה המשורית הקטנה הזו נראה לי שזה הפיתרון שלי ואני אשאיר את הג'יקסו לעבודות העץ :)

תודה רבה רבה על התשובות

ד'ו

פורסם

תמונות?

פורסם
  • מחבר

ככה נראית הלהב האם זוהי הלהב הנכונה?

ג'ו :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא, זו משורית למתכת לעבודה מסיבית יותר.

מה שאתה צריך ללכת לקנות, זה משורית עם להבים ממש קטנים.

T118AF_B.jpg

פורסם
  • מחבר

אהההההההה אוקיי סבביישן זה מה שחשבתי :P

תודה רבה רבה על העזרה אמשיך לעדכן אותכם עם התוצאות :)

פורסם

2. מה אני יכולה לעשות בשביל לחתוך את דלת המארז מבלי שיתעקם לי בצורה מוזר ?

תודה רבה מראש

ג'ו

אז ככה כפי שהבנתי שהטעות שלי הייתה אכן בלהב כי כפי שהבנתי שהתשתמשתי בלהב של מתכת עבה כשהלכתי לקנות את הלהב הם חשבו שאני משום הולכת לחתוך לא יודעת מה.....

שנית מעניין משהו יודע כמה עולה המשורית הקטנה הזו נראה לי שזה הפיתרון שלי ואני אשאיר את הג'יקסו לעבודות העץ :)

תודה רבה רבה על התשובות

ד'ו

בכל התגובות שלה היא מדברת בתור נקבה אז למה לעזאזל כולכם אומרים לה : אתה , וכדומה..?

ודרך אגב בהצלחה :)

פורסם

באמת מוזר..

דווקא אני שמתי לב..

נחמד לראות שיש גם מודריסטיות! :xyxthumbs:

מה עם תמונות ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים