עבור לתוכן

האם יש בית קולנוע דיגיטלי בארץ?

Featured Replies

פורסם

מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה :s07:

פורסם

חחחחחח לא נראה לי... תגיד תודה שאתה לא שומע מתוך קופסאות אשל

סינמה סיטי זה הכי קרוב שיכול להיות לאיכות אבל גם להם יש מלא פאשלות ולא תמיד כל הרמקולים עובדים לפחות כך זה היה בהתחלה

פורסם
  • מחבר

בההה,ישראל תמיד מפגרים..חבל.

פורסם

חחחחחח לא נראה לי... תגיד תודה שאתה לא שומע מתוך קופסאות אשל

סינמה סיטי זה הכי קרוב שיכול להיות לאיכות אבל גם להם יש מלא פאשלות ולא תמיד כל הרמקולים עובדים לפחות כך זה היה בהתחלה

איזה שטויות הסינמה סיטי זה CINEMAX, לא דיגיטלי, לא איכותי ולא כלום...

אם כבר הכי קרוב, זה באילת, שם יש IMAX אבל לא נראה לי שהם יקרינו את הסרט שם, וחבל...

פורסם

רב-חן 1 בדיזינגוף(לא סנטר....) האולם נראה לי הכי טוב שקיים בארץ....אולי גת (אבל זה לא מוקרן שם...)

אחלה סרט-ממליץ בחום!

שבוע טוב!

איתן

פורסם

איזה שטויות הסינמה סיטי זה CINEMAX, לא דיגיטלי, לא איכותי ולא כלום...

אם כבר הכי קרוב, זה באילת, שם יש IMAX אבל לא נראה לי שהם יקרינו את הסרט שם, וחבל...

איפה ראית שאמרתי שסינמה סיטי זה דיגיטלי ???????? :kopfpatsch:

פורסם

רב-חן 1 בדיזינגוף(לא סנטר....) האולם נראה לי הכי טוב שקיים בארץ....אולי גת (אבל  זה לא מוקרן שם...)

אחלה סרט-ממליץ בחום!

שבוע טוב!

איתן

הוא באמת לא מוקרן בגת ??? :'(

אני לא מבין אותם, יש להם את הקולנוע הכי טוב בארץ והם שמים כל מני סרטי דרמה ושטויות כאלה :P

רב חן בדיזינגוף הוא באמת הכי טוב אחרי גת.

פורסם

איפה ראית שאמרתי שסינמה סיטי זה דיגיטלי ???????? :kopfpatsch:

לא אמרתי שאמרת.. פשוט ציינתי שזה סתם שטות (בניגוד למה שהם מנסים להציג את זה, והרבה נופלים בפח)..

פורסם

בIMAX אין סרטים הוליוודיים בכלל...רק סרטים לימודיים וכל מיני חרטות כאלה (בדיוק חזרתי משם אתמול :)).

בסינמה סיטי יש יותר נוחות מאיכות...קיצור - רק דיזנגוף אם אתה רוצה את האיכות הגבוהה ביותר. כרגע אף בית קולנוע בארץ לא מסוגל להתחרות בו.

פורסם

יש סרטים הוליוודיים שמצולמים בIMAX הם פשוט לא מביאים אותם

פורסם

באמרי IMAX התכוונתי למקום ולא לשיטה (משתמע מדבריך כי IMAX היא בעצם מעין בקרת איכות לקולנוע? משהו בסגנון THX??)

פורסם

כן גם אני לא מבין למה הוא לא מוקרן בגת, שאלתי את דוד שלי(המנהל) למה כול פעם מוקרנים אצלו סרטי פסטיבלים ופעם בב מגיע איזה סרט טוב הוא אמר שזה קולנוע שונה לא וזכר כבר מה הוא הסביר לי.

מזל שמידי פעם הוא מזמין אותנו להקרנות גלה ככה שיוצא ל לראות אצלו מידי פעם סרטים ובאמת הייתי בכול קולנוע בארץ אין אולם יותר טוב משל גת.

ומידע שהגיע אליי אומר שעוד מעט כול האולמות של הרשת הציוד בהם יוחלף למשהו ברמה יותר גבוהה, אני לא יודע אם זה איכות דיגיטלית אבל אני זוכר שבפסח דיברתי איתו על זה בקיצור צפו להתפתחות.

פורסם
  • מחבר

קולנוע אמורה להיות חוויה,הרי היו קולנועים לפני שהיו טלוויזיות,אח"כ שהיו טלויזיות התחילו להשקיע יותר על סרטים....היום,עם כל הטכנולוגיה (וידאו,DVD) ללכת לקולנוע רגיל זה פשוט דבר פאסה...אני הולך לסרט פעם בכמה שנים (הנה כמו מלחמת הכוכבים) וגם אז אני מתבאס,סרט כזה צריכים לראות בפורמט הדיגיטלי שלו.

פורסם

שמע קולנוע טוב הוא עדיין חוויה אני לא מדבר על כאלה שיש בהם תקלות באמצע הסרט, השבוע הייתי במלחמת הכוכבים בסינימה סיטי שלוש תקלות היו במהלך הסרט אז אולי זו הקרנה ראשונה אבל עדיין שהסרט מתחיל אחרי ההפסקה ואחרי כמה שניות קופץ ולוקח זמן להתחיל אותו שוב זה מעצבן.

בכול זאת שאתה בא לקולנוע ברמה זו חוויה אני לא יכול לחשוב על לא לראות סרטים כמו "גלדיאטור" "שר הטבעות" לא בקולנוע זה בלתי אפשרי אלה אם אתה איזה מיליונר שיכול להרשות לעצמו מקרן או מסך ברמה ומערכת רמקולים מפוצצת.

פורסם

דבר ראשון, אמרתי ש CINEMA CITY זה חרטא בכלליות, הם מציגים כאילו יש להם IMAX..

דבר שני ב IMAX יש סרטים כמו STAR WARS 2/3 גם MATRIX 2/3 גם APOLLO 11 ועוד סרטים...

לא הייתי מתנגד לראות STAR WARS 3 ב IMAX :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים