עבור לתוכן

unreal tournament VS. Counter strike

מי המשחק ההכי טוב לדעתכם? 650 הצבעות

1. 1. מי המשחק ההכי טוב לדעתכם?

• unreal tournament
    • Counter-strike

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

unreal עדיף, cs יותר מדי מסובך ורציני לטעמי.

• תגובות 54
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה מסובך ב CS...

Delta Force ו Swat אם כבר, מורכבים הרבה יותר.

פורסם

שיחקתי CS וגם שיחקתי UT שניהם אחלה משחקים

UT זה לאנשים שאוהבים להסטער ולירות לא יותר מזה.

CS זה יותר חשיבה, יותר אסטרטגיה

עכשיו אני משחק CS כי אני לא מוצא את האנריל אבל בכלל אני נהנה לשחק בשניהם :smoke:

אגב בCS אני Blizzard רק יש לי בעיית פריימים עצבנית :( :(

פורסם

תוריד את הסרט שנתתי ותבין ש UT זה לא רק להסתער ולירות - הקלאנים הטובים משלבים טקטיקה ברמה גבוהה ביותר.

פורסם

תוריד את הסרט שנתתי ותבין ש UT זה לא רק להסתער ולירות - הקלאנים הטובים משלבים טקטיקה ברמה גבוהה ביותר.

צודק טעות שלי

שתיהם משחקים שולטים וזהו

פורסם

אתם ממש תתפלאו לגלות ש-UT דורש חשיבה הרבה יותר מ-CS. לפעמים המאמץ החשיבתי ב-UT מכריע אותי.. פעם התחלתי להזיע באמצע Clan Match ב-UT.

זה היה לכל אלה שחושבים שהדבר היחיד שצריך ב-UT זה יכולת כיוון :-*

פורסם

מצטער את הלינק כבר אין לי..

תחפש בגוגל את השם Fooze Movie

או משהו ותוריד...

אגב מה האתר ממנו אתה מוריד את הסרטים?

פורסם

וואי , מצאתי איזה 10 סרטים כאלה , כרגע אני מוריד אותם (נפח כולל 1200 מגה ) להיט.

תודה

פורסם

CS יותר כיף במסיבות רשת... יש משהו אישי בלתקוע למי שיוושב מולך Headshot רך ונעים כזה...

UT לא שיחקתי כ"כ הרבה (שיחקתי קצת) אז אני לא יכול לשפוט.

פורסם

CS יותר כיף במסיבות רשת... יש משהו אישי בלתקוע למי שיוושב מולך Headshot רך ונעים כזה...

UT לא שיחקתי כ"כ הרבה (שיחקתי קצת) אז אני לא יכול לשפוט.

גם ב UT אפשר לתקוע HeadShot עם ה M16 שתקעו לו כוונת, טשטשו מעט את הטקסטורה והפכו אותו ל Sniper Rifle Wanna B.

פורסם

זה לא אמור להיות משחק מציאותי, שגיא. זה אמור להיות משחק כיפי, והוא ממש טוב בזה... M16 עם כוונת וטקסטורה מטושטשת? זה פשוט רובה שיורה בדיוק מושלם (מוריד את התסכול..) ולא רועד, כדי שהוא יהיה כיף ואפשרי למשחק במשחק DM שבו אין לך ממש זמן לשכב על הרצפה, לכוון את הכוונת הרועדת במשך כמה שניות ואז לירות כדור אחד...

פורסם

נכון, הוא לא מציאותי... והוא גם לא כייפי.

הוא מתסכל והוא פשוט לא איכותי.

פורסם

זה לא אמור להיות משחק מציאותי, שגיא. זה אמור להיות משחק כיפי, והוא ממש טוב בזה... M16 עם כוונת וטקסטורה מטושטשת? זה פשוט רובה שיורה בדיוק מושלם (מוריד את התסכול..) ולא רועד, כדי שהוא יהיה כיף ואפשרי למשחק במשחק DM שבו אין לך ממש זמן לשכב על הרצפה, לכוון את הכוונת הרועדת במשך כמה שניות ואז לירות כדור אחד...

אז איפה כל הכיף? לרוץ ולירות באנשים סתם?

CS אני עוקב אחרי ה Counter striker האחרון שנשאר במשחק - אני רוה את בני הארובה הולכים לאיפה שהוא - אני עוקב אחריהים בלי לראות את השחקן עצמו, הם עוצרים באמת הפניות - אני מבין שגם השחק עצר - ישר רימון הלם לתוך הפניה ומסתער עם הקלאץ על השחקן המעוור... זה כיף זה CS וזה תיאור של מצב אמיתי שהיה לי במסיבת רשת.

פורסם

הממ שתי המשחקים יפים וכיף לשחק אותם ברשת.

איני אוהב לשחק cs

אבל שיצא ut 2003 אני ישחק גם למה לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים