עבור לתוכן

unreal tournament VS. Counter strike

מי המשחק ההכי טוב לדעתכם? 650 הצבעות

1. 1. מי המשחק ההכי טוב לדעתכם?

• unreal tournament
    • Counter-strike

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הינה סקר בשבלכם. אני יודע שזה קשה אבל מעניין אותי מה אתם חושבים!

Counter-strike :AR15: unreal tournament

• תגובות 54
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מאמין שכמעט חצי אומרים שUT... יותר טוב? מה לקחתם?!

בכאילו UT אחלה משחק.... אבל ut Vs cs.... צריך לקרות לי משהוא מאד רציני לפני שאני יחשוב שut יותר טוב מCS

אפילו אנשים משועמים שכותבים מאות ואלפי הודעות ב"סוגיות" אמרו שCS יותר טוב.

בקיצור UUT משחק סבבה גמרתי אותו ו... זהו וCS זה לא מאותה ליגה....

פורסם

UT הוא משחק הרבה יותר קשה, קודם כל. ::)

זה מסביר את העובדה שיש עשרות אלפי אנשים בעולם שמשחקים CS... והרבה פחות שמשחקים UT. הרבה יותר קל להתחבא מאחורי קופסאות ולירות באנשים שעוברים מאשר לעשות לצפות את המהלך הבא של היריב במהירות מספקת ואז לשים שם Moving Combo של ה-ASMD.

פורסם

לדעתי UT הרבה יותר טוב

אם אתה טוב ב UT אתה תותח ב CS כי ב UT צריך להיות הרבה יותר זריז וקופתני מאשר ב CS :AR15:

הנשקים הרבה יותר מהנים ב UT

פורסם

CS RULLZ

ולמה?

כי CS הוא משחק מ-צ-י-א-ו-ת-י-!!!!!

או גם אני יכול להמציא את הוונקר האיטרגלקטי שיורה כדורים טרמוגרעיניים חכמים-מונחים-מתבייתים על האוייב אבל הקטע הוא לפגוע במישהו מ200 מטר בראש בכדור בודד בעל מסלול בליסטי שטוח עם M4 :AR15:!!!

פורסם

או גם אני יכול להמציא את הוונקר האיטרגלקטי שיורה כדורים טרמוגרעיניים חכמים-מונחים-מתבייתים על האוייב אבל הקטע הוא לפגוע במישהו מ200 מטר בראש בכדור בודד בעל מסלול בליסטי שטוח עם M4 :AR15:!!!

אהבתי :lol: :lol:

cs משחק מציאותי ומנסה להיות כמה שיותר ראליסטי לעומת UT שפשוט... לא

ו-MORIDIN מזתומרת אהבתי את המשחקים? זה בערך אותם נשקים שיש בדום 1....

בקיצור UT משחק סבבה גמרתי אותו ו... זהו, וCS זה... CS אתם יודעים ;D

פורסם

CS ריאליסטי? אם אתה יורה למישהו כדור ביד ב-CS, הוא יחזיר לך וירה לך ברגל, וזה לא ימנה ממך לרוץ אחר כך. מהבחינה הזאת, המשחק הכי ריאליסטי הוא דווקא OFP. אף אחד משני המשחקים הוא לא ריאליסטי, ההבדל הוא שב-CS יש לך נשקים אמיתיים וב-UT נשקים לא אמיתיים, מה שלא הופך אותם לפחות טובים. כל אחד מהנשקים ב-UT שונה מהשני בצורה דרסטית.

זה מאוד קל להגיד שבUT יש "הוונקר האיטרגלקטי שיורה כדורים טרמוגרעיניים חכמים-מונחים-מתבייתים על האוייב", אבל אין. אז כל הטיעון שלך הלך. חבל, אה?

פורסם

cs יותר טוב

;D

פורסם

ut rulez ya all :hat:

פורסם

CS ריאליסטי? אם אתה יורה למישהו כדור ביד ב-CS, הוא יחזיר לך וירה לך ברגל, וזה לא ימנה ממך לרוץ אחר כך. מהבחינה הזאת, המשחק הכי ריאליסטי הוא דווקא OFP. אף אחד משני המשחקים הוא לא ריאליסטי, ההבדל הוא שב-CS יש לך נשקים אמיתיים וב-UT נשקים לא אמיתיים, מה שלא הופך אותם לפחות טובים. כל אחד מהנשקים ב-UT שונה מהשני בצורה דרסטית.

זה מאוד קל להגיד שבUT יש "הוונקר האיטרגלקטי שיורה כדורים טרמוגרעיניים חכמים-מונחים-מתבייתים על האוייב", אבל אין. אז כל הטיעון שלך הלך. חבל, אה?

לידיעתך המלומדת זה שחטפת כדור ביד או ברגל לא מונע ממך להמשיך והשתמש בה

פורסם

רבים אומרים ש UT טוב יותר בגלל סיבה אחת - הם יודעים לשחק רק ב UT, שינסו לשחק יומיים בקאונטר סטרייק ויבינו מהר מאוד, שאנריל טורנמט הוא פשוט משחק גרוע.

אם הם עדיין לא קלטו את זה, אז המצב לא איכותי בכלל ואני משתתף בצערם.

:'(

פורסם

לידיעתך המלומדת זה שחטפת כדור ביד או ברגל לא מונע ממך להמשיך והשתמש בה

:lol:

רבים אומרים ש UT טוב יותר בגלל סיבה אחת - הם יודעים לשחק רק ב UT, שינסו לשחק יומיים בקאונטר סטרייק ויבינו מהר מאוד, שאנריל טורנמט הוא פשוט משחק גרוע.

רבים אומרים ש CS טוב יותר בגלל סיבה אחת - הם יודעים לשחק רק ב CS, שינסו לשחק יומיים באנריל טורנמנט ויבינו מהר מאוד, שקאונטר סטרייק הוא פשוט משחק גרוע.

:(

ואני הייתי רציני בקשר לזה.

CS הוא משחק מאוד פשטני.. UT הוא משחק הרבה יותר אינטנסיבי, עמוק ודורש Skills הרבה יותר מפותחים מאלה ש-CS דורש.

פורסם

אחי, אני שיחקתי שנה וחצי באנריל טורנמט, שיחקתי בו עוד לפני שנולדת.

גיליתי את CS ופרשתי מאנריל מהר מאוד.

פורסם

אחי, אני שיחקתי שנה וחצי באנריל טורנמט, שיחקתי בו עוד לפני שנולדת.

גיליתי את CS ופרשתי מאנריל מהר מאוד.

נהדר.

פורסם

אף אחד לא משחק TFC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים