עבור לתוכן

תנו לי הצעות..

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב חדש עכשיו אין לו מודינג ואני נורא אהבתי את העניין הזה של האורות וזה ואני רוצה רק שיהיה לי משו יפה מסחות כמו שקף כזה באמצע של המארז ומשו בקדימה משו יפה זהז תמונה

אהה אאני אף פעם לא התעסקתי עם זההההה

http://img211.echo.cx/my.php?image=0026dm.jpg

פורסם

ראשית, אני די בטוח שתהנה יותר מיישום רעיונות שלך מאשר רעיונות של אחרים. ועל כן, אני ממליץ לך לעבור על הדיונים בפורום הזה ובפורום "יומני פרוייקטים", להחליט מה מתוך זה אתה רוצה לעשות ומה אולי מתחשק לך להוסיף ואז אם יש לך שאלות לגבי אופן הביצוע לשאול אותן.

שנית, כמשתמש חדש, אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורום (או כפי שהם מתומצתים בראש כל פורום) ולהקפיד עליהם בעת פרסום הודעות.

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה-search.gif בפורום.

כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו!

"תנו לי הצעות.." לא ממש מגלה את תוכן הת'ראד או מתמצתת אותו. "מבקש רעיונות לתאורה/חריטה למארז" (או כל ניסוח אחר שעולה בראשך - אתה לא חייב להשתמש בזה) - מהווה אינדיקציה טובה יותר לתוכן הת'ראד. הפואנטה היא שכל מי שצופה בעמוד הכותרות יוכל לדעת בדיוק מה יש בתוך הדיון שלך.

אבקשך לשנות את הכותרת בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים