עבור לתוכן

יש לי בעיה באימיול ... שקשורה לרשת האינטרנט ...

Featured Replies

פורסם

אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ...

אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה..

אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה....

ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי

אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?

פורסם

אם קודם כל ברוך הבא :welcomeani:, ההודעה שלך נשמעת כמו שדר משובש: אימיול... אינטרנט... מהיר מאוד... פורטים.... עזרה.... ? חחח

אם כן, חזרה לנושא, מה שאתה צריך לעשות זה לעשות Port Fowarding לנתב, כדי שאוכל לתת לך הוראות יותר מדויקות כיצד לעשות זאת, פרסם את הדגם ואת החברה של הנתב שברשותך.

פורסם

1. :welcomeani:

2. זה לא ווארז.

3. כל השימושים האחרים באינטרנט בסדר? מה הקשר לשני מחשבים?

4.

מה שאתה צריך לעשות זה לעשות Port Fowarding לנתב, כדי שאוכל לתת לך הוראות יותר מדויקות כיצד לעשות זאת, פרסם את הדגם ואת החברה של הנתב שברשותך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התגובות.. P: ואני יודע שזה יצא מבולגן ומוזר כזה.. מה שכתבתי... ואני יודע שזה לא ווארז פשוט פורומים אחרים מחשיבים את זה לווארז...P:

אז החברה זה : Edimax

והדגם אני לא יודע איפה זה בדיוק אמור להיות כתוב ?...P:

Broadband אומר לכם משהו ?

פורסם

BroadBand היא סידרה של נתבים, יש שלושה כאלה לפחות פרסם את הדגם המדוייק כדי שנוכל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי שגיליתי זה : BR-6104K

אם צריך עוד משהו אני יגיד...

פורסם

נסה לפעול על פי ההנחיות האלה

פורסם
  • מחבר

נסה לפעול על פי ההנחיות האלה

אתה הבאת לי לראוטר אחר שלי זה K בסוף והבאת P .. זה עדיין בסדר ?

פורסם

תנסה, אם אתה רואה שההוראות לא תואמות את מה שאתה צריך אז פשוט תבקש עזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים