פורסם 2002 ביולי 1823 שנים בסנסור1 הטמפרטורה 26 מעלות ובסנסור 2ו3 הטמפרטורה 77יש לי מאוור 80 מ"מ שבא עם המארז ועוד מאוור פשוט על המעבדאז מה יותר הגיוני 77 או 66 מעלות?
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים תבדוק שהגדרת נכון..סנסור 3 בד"כ לא פועל .. לפחות לא אצלי..וסנסור 2 מראה טמפ של המעבד , 77 מעלות זה די הרבה , תבדוק אם המחשב שלך לא במאמץ , לפעמים יש ישומים בלתי נראים כאלה של חלונות XP שמפעילים את המחשב ב - 100 % , לכן 77 נראה הגיוני ..אבל אם זה המצב , לדעתי אתה צריך קרור חדש.
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים ב 50 ש"ח ? , תבדוק בפנדה ....ועם זה כולל היטסינק על תשכח משחה טרמית ..אבל לא נראה לי שהתקציב שלך מספיק.רק המשלוח 35 ש"ח.
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים אם הטמפ לא משתנה אף פעם (לא עולה ולא יורדת ) אז 95% שזה לא הסנסור של המעבד במיוחד אם אתה משתמש במאורר המקורי ובלי משחה ההבדל בין מנחה לעבודה מלאה צריך להיות די גדול אצלי בP-3 יש הבדל של 17 מעלות לדעתי התוכנה מזייפת וזאת לא הטמפ 26 נמוך מדי (אין 26 מעלות בחוץ עכשו!!!!) ו77 בלי שינוי זה די גבוהה לפני שאתה רץ להחליף מאורר תבדוק את הטמפ בביוס אי לא זוכר בעפ איפה זה נמצא אבל תכנס ותחפס (אם לא תשמור את השנוים בסוף ותפעל בהיגיון לא יקרא כלום ,הספר של הלוח יכול להיות מאוד שימושי) השיטה האלימה והמדויקת היא ההריץ תוכנה כבדה לכמה דקות ולעשות RESET אלים להיכנס מהר לביוס ולראות את הטמפ על אחריותך בלבד אמרתי אלימה ;D
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים לתקן אני לא יודע לדעתי צריך פשוט להגדיר כמו שצריך או שהתוכנה לא תומכת בלוח שלך טמפ במארז רק אם יש לך חישן למארז אם לא אתה יכול להתקין אם אתה מאוד רוצה
פורסם 2002 ביולי 1823 שנים מחבר הורדתי עכשיו תוכנה שבספר של הלוח כתוב שאפשר להשתמש בה וכשאני מפעיל אותה זה אומר computer most have hardware monitor chipsetחוץ מזה ל MBM5 יש גירסאות?לפני כמה ימים ניסיתי להוריד את זה ולא הצלחתי אז הורדתי מאתר אחר את התוכנה אז יכול להיות שיש כמה גרסאות?אם לא אז איך אפשר להגדיר את זה כמו שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.