פורסם 2005 במאי 2020 שנים חברה שלום לכולם אני מאשקלון ואני מנסה כבר שבוע להשיג כמה מוצרים למודינג שאני מתכנן...אולי מישהו יכול להגיד לי מאיפה הכי שווה לקנות עם זה מחנות או מאתר באינטרנט העיקר שיהיה זול וטוב ..לא משנה לי מאיפה ,לידע כללי בדקתי בהום סנטר - אייס - חנויות כמו עידן 88 וכו ובכל זאת לא מצאתי כלום תודה לכל העוזרים המוצרים הם: 1- פריימר - Primer(צבע בסיס בתרסיס) 2- דיסקיות לדרמל (לא מצאתי לא באייס ולא בהום סנטר יש רק סט שעולה 160 שהכל בפנים ואני לא צריך את זה בעעע) 3- רשת ברזל למודינג כמו גריל כזה לשים את זה מאחורי פרספקט תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 במאי 2020 שנים אם אתה רוצה לעשות מרק אז את המצרכים אתה קונה במכולתלא קוראים לזה מצרכים קוראים להז מוצרים יש באייס את הכל חוץ מ 3 רשת ברזל אפשר לקנות באוטו דיפוט והיא נקראת "רשת כוורת דבורים".
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר תודה אחי .....!!!!!!!!! לא רק שאתה לא מצחיק גם לא עזרת לי אני חיפשתי שם וכנראה בסניף אין יש מקום אחר?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים בסניף בת"א ,ר"ג ,ראשון . יש לך מלא מסביב .פאיימיר זה צבע בסיס , אתה יכול לקנות בכל טמבוריה , ואני לא מאמין שאין ב ACE , כנראה לא חיפשת טוב מספיק .
פורסם 2005 במאי 2120 שנים באמת, כמו שאמרו לך, כנראה שלא חפשת טוב...בכל הום סנטר שאני מכיר יש פרימר ודיסקיות לדרמל.בקשר לרשת הברזל (Mesh), יש פחים קטנים לחדר באופיסדיפו וכאלה שעשויים רשת ברזל.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים גם אצלנו (חיפה) בACE לא מצאתי כלום, לעומת זאת בהום סנטר יש הכל.. במידה ואצלכם אין אני מאמין שאפשר להזמין לטווח של שבוע (אם לא בוער לך)...
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר תודה רבה חברה עזרתם לי מאוד אני יחפש בסניף אחר כנראה שבעיר פה אין כלום ותאמינו לי חיפשתי בכל מקום עם לא האיתי בטוח לא האיתי שואל פה....תודה רבה רבה :-*
פורסם 2005 במאי 2120 שנים גם אצלנו (חיפה) בACE לא מצאתי כלום, לעומת זאת בהום סנטר יש הכל.. במידה ואצלכם אין אני מאמין שאפשר להזמין לטווח של שבוע (אם לא בוער לך)...בדקת בACE ליד הקוסמוס ?
פורסם 2005 במאי 2120 שנים ליד הקוסמוס זה הום סנטר.. ACE יש בקניון ממול..(אני מדבר על הקוסמוס בחיפה לא בקריות..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.