עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור מודם באינטרנט כבלים

Featured Replies

פורסם

כרגע המודם שלי מסוג MOTOROLA SB4200 מחובר פשוט דרך USB ונכון להיום אין להם דרייברים לווינדוס 64ביט.. אמרו לי שאפשר לנסות לחבר אותו דרך הכרטיס רשת ואולי זה יעבוד..

מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ואיך עושים את זה?

תודה.

פורסם

עם המודם קיבלת כבל רשת ישר

אתה אמור לחבר אותו בין המחשב למודם

אם אין במחשב כרטיס רשת אז תצטרך להוסיף

ופתרת את הבעיה

פורסם
  • מחבר

השאלה היא כזאת.. האם עדיף לחבר את המודם בUSB או דרך הכרטיס רשת ( שדרך אגב כן יש לי)?

ועוד שאלה אם אני מחבר דרך הכרטיס רשת עדיין צריך דרייבר למודם או שהוא יפעל בלי דרייבר בגלל הכרטיס רשת?

פורסם

1.עדיף דרך כרטיס רשת.

2.הם פועלים בלי דרייבר. צריך רק להגדיר כתובת במאפייני כרטיס הרשת.

פורסם
  • מחבר

איזה כתובת אני צריך להגיד ואיפה ? ( אני מחובר דרך נטויז'ן).

כמה בערך עולה כבל רשת שכזה?

פורסם

1.עדיף דרך כרטיס רשת.

2.הם פועלים בלי דרייבר. צריך רק להגדיר כתובת במאפייני כרטיס הרשת.

איזה כתובת צריך? לא מיניסקוס ולא נעליים

בכ. רשת צריך רק חייגן

פורסם
:s07:
פורסם

מה הקשר הגדרת כתובת בכרטיס רשת?

ממתי רק בחיבור רשת צריך חייגן?!

אני לא יחכה שיהיו עוד תגובות לא מבוססות...

תפסיקו לבלבל את הבן אדם! :bash: :bash:

תלמד לקרוא :

בכ. רשת צריך רק חייגן

רשמתי שחייגן צריך רק בחיבור כ. רשת? לא! רשמתי שבחיבור בכ. רשת צריך רק חייגן, ולא הגדרה נוספת. הבנת הנקרא...

פורסם
  • מחבר

יש להם רק חייגן זה יספיק ?

פורסם

החייגן יעבוד, אבל עדיף להגדיר חייגן של windows .., איזה ספק אתה? אני חושב שיש בכולם הוראות לזה תחת תמיכה טכנית באתר.

*בתגובה הקודמת שלי התייחסתי לזה שצריך להכניס בכ. הרשת כתובת IP שמתאימה למודם - לדוג' במודם bfocus 270pr צריך שלכרטיס תהיה את כתובת 192.168.1 x לדוג' אם אני זוכר נכון.

לכן-

מה שצריך כאשר מחברים מודם דרך כ. הרשת הוא

1. הגדרות רשת

2.חייגן.

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי בעבר אני מחובר לנטויז'ן.. כבלים מודם MOTOROLA SB4200..

תודה על העזרה..

פורסם

ועכשיו לתשובה הכי מדויקת שתקבל: החייגן יוצר מנהרה וירטואלית על גבי הרשת הפנימית של הכבלים אליה אתה מחובר. לא משנה לו אם זה ב-USB או רשת... כמובן שעדיף חיבור ברשת! חיבור ה-USB למעשה מנסה לחקות את חיבור הרשת בכך שהוא מזין את מערכת ההפעלה בדרייבר שגורם לה לחשוב כי מדובר בכרטיס רשת לכל דבר ועניין. רשת זה חיבור ה-native, הבשל, בעל תאימות מקסימלית (כפי שמעיד מקרה זה שלפנינו) וכמובן אמינות ללא פשרות בגלל איכות הדרייברים.

פורסם

החייגן יעבוד, אבל עדיף להגדיר חייגן של windows .., איזה ספק אתה? אני חושב שיש בכולם הוראות לזה תחת תמיכה טכנית באתר.

*בתגובה הקודמת שלי התייחסתי לזה שצריך להכניס בכ. הרשת כתובת IP שמתאימה למודם - לדוג' במודם bfocus 270pr צריך שלכרטיס תהיה את כתובת 192.168.1 x לדוג' אם אני זוכר נכון.

לכן-

מה שצריך כאשר מחברים מודם דרך כ. הרשת הוא

1. הגדרות רשת

2.חייגן.

אתה מתבלבל עם ADSL. בכבלים זה הכתובות מתקבלות אוטומאטית מה CMTS, ולא מגדירים שום דבר באופן ידני

ולגבי חייגן תכנס ל 213.57.88.161 תבחר את הספק שלך, ותוריד את החייגן המתאים (זה אתר החייגנים ברשת הפנימית של הכבלים)

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכול מי שעזר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים