עבור לתוכן

איזה משחק לדעתכם יש תגרפיקה הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

הוויכוח הישן בין דום3 לHL2 על הגרפיקה....

בואו ואגיד לכם את דעתי ואת השקפתי על נושא הגרפיקה- אולי חלק יסכימו ואולי לא....

אני מתייחס לגרפיקה של המשחק באותה צורה כמו שאני מתייחס למשחקיות שלו (להגיד על משחקים שהיום כבר לא משקיעים במקוריות או משחקיות או רעיוניות או WHATEVER זה אני שומע כל הזמן- אני מתייחס אותו דבר לגרפיקה: הבעיה עם המשחקים שיוצאים לאחרונה ודום הוא הדוגמא המצוינת לכך- שיותר מדי מחפשים ציון לגרפיקה ע"פ הטכנולוגיה- אוקיי אז יש איזה מנוע חדש שעושה X - אז באים למשחק הזה ומחפשים איפה יש את הX הזה, ואנשים כבר שכחו פשוט לאהוב את המראה מבלי להכנס לזוטות של איזה עמוד יש עליו ניצוץ ואיזה צל מושפע בזווית המדויקת ביותר.

אותי לא מעניין מה המנוע, מה האפקטים, ומה הגרסה של השיידרים- וכמה ניצוצות או השתקפויות יש בכל ס"מ של המסך- אני אוהב לראות את התמונה כולה על המסך ולהגיד "וואו"...

-כשהפעלתי לראשונה את FARCRY עם המבטים לעבר האופק על ג'ונגלים ואיים- בהחלט אמרתי "וואו" ....

-כשראיתי 3,000 פרשים רומסים לגיונות של ברברים בROME בהחלט אמרתי WOW גדול (למרות שראיתי טקסטורות יותר יפות של חיילים)

-כשראיתי רחוב שלם שהבניינים הכי מרוחקים בו נראים כמו בניינים ולא כשטיח בHL2 עד הפרטים הכי קטנים של פנסי רחוב,חוטי חשמל וכו'... בHL2 אמרתי וווואאוווווו.... (ובכלל לא עניין אותי שהאוטו המחוץ נראה כמו קופסא שצבעו עליה דלתות של אוטו)

-כשראיתי את הדמויות של RIDDIK בהחלט אמרתי וואו (לדעתי הן הדמויות שמרונדרות הכי יפה, בFARCRY זה יותר מדי פלסטיקי)

-כשראיתי את דום3 עם כל המנוע הסופר משוכלל שלו, עם כל שללי האפקטי אור וצל- ועם כל הSHADERים ושאר מיני ירקות... לא יצא לי שום WOW - לא יודע... גרפיקה יפה אין ספק- אבל היא לא קוסמת את העין- לא גורמת לך לבהות במסך עם הבעה של ילד מפגר ולהגיד "מגניב..."

לדעתי גם ההשוואה היא לא נכונה- HL2 מתמחה בסביבות אורבניות ושם הוא מככב, FARCRY מככב בסביבות הטרופיות, RIDDIK מככב בסביבות החשוכות והאפלות , ודום 3 לא מככב-אולי כי הוא DAMN חשוך מדי... יופי שיש לו מנוע מעולה- חבל רק שמישהו שם שכח להדליק את האור כדי להראות לנו איזה מנוע מעולה הוא זה. ועם כל הכבוד אני תמיד אעדיף כל דבר מאשר חכמולוגים שבאו ורינדרו מסדרון של מטר על מטר בטכנולוגיה הכי חדישה עם האפקטים הכי יפים- אבל המסדרון הזה עדייייין משעמם ויזואלית- כי זה מסדרון או חדרון קטן ואפל, זה לא יוציא לי "וואו" ....

לסיכום - גרפיקה או ויזואליות לדעתי זה הרבה מעבר לאיזה אפקטים יש שם- אלה יותר מה רואים בעיניים- מה עשו עם כל האפקטים האלה... , בזה HL2 וFARCRY הצטיינו,אפילו ROME TOTAL WAR שמבחינת הטקסטורות הוא לא בין המבריקים עדיין יש לו את הקטע המבריק שלו של להראות צבא מאסיבי- הם לקחו מנוע ועשו איתו משהו שגורם לך לעשות שטויות עם הצבא שלך רק לראות איך זה נראה על המסך (למי לא קרה לשלוח את גדודי הפרשים על לגיונות של חניתות למרות שזו התאבדות- רק כדי לראות את המחיצה הזאת) - בזה דום3 נכשל- אחלה מנוע- אבל מה שאני רואה על המסך לא מעניין.

זאת דעתי על כל ענייני הגרפיקה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת בתוך הטופיק וקצת אוף טופיק.

אין משחק עתידי שאמור להיות מבוסס על מנוע הסורס ?

הואווו שלי יצא כשראיתי את תנועת הדמויות, במיוחד שאני מפוצץ חבית ליד 3 שוטרים (תודו שלא משנה בני כמה אתם זה גורם לכם לגחך כאילו מישהו הנפיח באמצע ליל הסדר!) :smile1:

פורסם

הוויכוח הישן בין דום3 לHL2 על הגרפיקה....

בואו ואגיד לכם את דעתי ואת השקפתי על נושא הגרפיקה- אולי חלק יסכימו ואולי לא....

אני מתייחס לגרפיקה של המשחק באותה צורה כמו שאני מתייחס למשחקיות שלו (להגיד על משחקים שהיום כבר לא משקיעים במקוריות או משחקיות או רעיוניות או WHATEVER זה אני שומע כל הזמן- אני מתייחס אותו דבר לגרפיקה: הבעיה עם המשחקים שיוצאים לאחרונה ודום הוא הדוגמא המצוינת לכך- שיותר מדי מחפשים ציון לגרפיקה ע"פ הטכנולוגיה- אוקיי אז יש איזה מנוע חדש שעושה X - אז באים למשחק הזה ומחפשים איפה יש את הX הזה, ואנשים כבר שכחו פשוט לאהוב את המראה מבלי להכנס לזוטות של איזה עמוד יש עליו ניצוץ ואיזה צל מושפע בזווית המדויקת ביותר.

אותי לא מעניין מה המנוע, מה האפקטים, ומה הגרסה של השיידרים- וכמה ניצוצות או השתקפויות יש בכל ס"מ של המסך- אני אוהב לראות את התמונה כולה על המסך ולהגיד "וואו"...

-כשהפעלתי לראשונה את FARCRY עם המבטים לעבר האופק על ג'ונגלים ואיים- בהחלט אמרתי "וואו" ....

-כשראיתי 3,000 פרשים רומסים לגיונות של ברברים בROME בהחלט אמרתי WOW גדול (למרות שראיתי טקסטורות יותר יפות של חיילים)

-כשראיתי רחוב שלם שהבניינים הכי מרוחקים בו נראים כמו בניינים ולא כשטיח בHL2 עד הפרטים הכי קטנים של פנסי רחוב,חוטי חשמל וכו'... בHL2 אמרתי וווואאוווווו.... (ובכלל לא עניין אותי שהאוטו המחוץ נראה כמו קופסא שצבעו עליה דלתות של אוטו)

-כשראיתי את הדמויות של RIDDIK בהחלט אמרתי וואו (לדעתי הן הדמויות שמרונדרות הכי יפה, בFARCRY זה יותר מדי פלסטיקי)

-כשראיתי את דום3 עם כל המנוע הסופר משוכלל שלו, עם כל שללי האפקטי אור וצל- ועם כל הSHADERים ושאר מיני ירקות... לא יצא לי שום WOW - לא יודע... גרפיקה יפה אין ספק- אבל היא לא קוסמת את העין- לא גורמת לך לבהות במסך עם הבעה של ילד מפגר ולהגיד "מגניב..."

לדעתי גם ההשוואה היא לא נכונה- HL2 מתמחה בסביבות אורבניות ושם הוא מככב, FARCRY מככב בסביבות הטרופיות, RIDDIK מככב בסביבות החשוכות והאפלות , ודום 3 לא מככב-אולי כי הוא DAMN חשוך מדי... יופי שיש לו מנוע מעולה- חבל רק שמישהו שם שכח להדליק את האור כדי להראות לנו איזה מנוע מעולה הוא זה. ועם כל הכבוד אני תמיד אעדיף כל דבר מאשר חכמולוגים שבאו ורינדרו מסדרון של מטר על מטר בטכנולוגיה הכי חדישה עם האפקטים הכי יפים- אבל המסדרון הזה עדייייין משעמם ויזואלית- כי זה מסדרון או חדרון קטן ואפל, זה לא יוציא לי "וואו"  ....

לסיכום - גרפיקה או ויזואליות לדעתי זה הרבה מעבר לאיזה אפקטים יש שם- אלה יותר מה רואים בעיניים- מה עשו עם כל האפקטים האלה... , בזה HL2 וFARCRY הצטיינו,אפילו ROME TOTAL WAR שמבחינת הטקסטורות הוא לא בין המבריקים עדיין יש לו את הקטע המבריק שלו של להראות צבא מאסיבי- הם לקחו מנוע ועשו איתו משהו שגורם לך לעשות שטויות עם הצבא שלך רק לראות איך זה נראה על המסך (למי לא קרה לשלוח את גדודי הפרשים על לגיונות של חניתות למרות שזו התאבדות- רק כדי לראות את המחיצה הזאת) - בזה דום3 נכשל- אחלה מנוע- אבל מה שאני רואה על המסך לא מעניין.

זאת דעתי על כל ענייני הגרפיקה.

אני מסכים איתך בזה שמודלים ב-רידיק נראו הכי טוב.

היה פירוט טוב,וזה לא היה נראה פלסטיק כמו בדום 3.

אבל זה גם לא היה ריאלסטי כמו ב HL2,אני חושב שזה מודלים שדומים ל-FAR CRY,ולמה אתה חושב שב FAR CRY המודלים לא טובים?

פלסטיק?!

לא נראה לי בכלל.

דווקה שראיתי את זה בפעם הראשונה ממש התלהבתי,זה היה יותר אפילו יפה ממקס פיין 2 [שאז הייתה לו את הגרפיקה הכי יפה,לפחות במודלים.]

ולדעתי בסביבה יש ל-FAR CRY את הגרפיקה הכי יפה.

לא יודע אם היא יותר מתקדמת,אבל זה היה כיף לראות את הים,החול,דגים,כרישים,עצים.

ובאמת שהסתכלתי מקרוב החול של הים היה נראה ממש קרוב לאמיתי!!

והמים נראו ממש אמיתים!

יכול להיות שישפרו את זה ויראו את המים יותר יפה??

חוץ מגלים שהסתכלתי על המים זה היה נראה אמיתי בדיוק כמו ב-HL2.

רק ששם המים היו של ביוב ולא של ים.

פורסם

RIDDIK על ULTRA HIGE וכל הפילטרים הגרפיקה הכי מדימה שיש לא האמנתי למראה עיניי כשראיתי את החצר של הבית סוהר בהתחלה זה פשוט מדהים!

אבל עוד שנה ניצחק על זה ונגיד שזה גרפיקה עלובה. כמו שפעם קוויק 3 היה מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים