פורסם 2005 במאי 2420 שנים טעם החיים? משקה שחור, מוגז, שגורם לגברים שליידי להפליץ סלש לתקוע גרפס קולני ממושך, ולפעמים אף להגיד משהו תוך כדי.... פשוט פאנטסטי! :-*
פורסם 2005 במאי 2420 שנים ל'ידע, אצלי אין ת'באגים האלה משקה שמסתנכרן היטב עם כל ארוחה, עוקץ ת'גרון בצורה נעימה כזו, מפעיל עוד כמה חושים. 8) ולחשוב שהכל התחיל מתרופה נגד כאבי בטן בתחילת המאה ה 20 ככה. :
פורסם 2005 במאי 2420 שנים וואללה? פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה...בכל אופן אין על בירה שחורה...וקוקה הרבה יותר טעימה מארסי...
פורסם 2005 במאי 2420 שנים לא יודע לגבי הניסוי עם השן, אבל את הניסוי עם המסמר עשיתי, כי זה היה נשמע מפגר לגמרי - נחשו מה?כלום לא קרה. 5 ימים זה עמד במחסן בתוך כוס קולה. יש מסמר ועוד איך. ובקשר לנושא עצמו, שומדבר (בארץ לפחות) לא יותר טעים מקולה בבקבוק זכוכית. ודיאט קולה יותר נוראי מפפסי ו-RC, פשוט מגעיל. הלימון בכלל עושה לי בחילה.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים שומדבר (בארץ לפחות) לא יותר טעים מקולה בבקבוק זכוכית. ודיאט קולה יותר נוראי מפפסי ו-RC, פשוט מגעיל. הלימון בכלל עושה לי בחילה.Nuff said.
פורסם 2005 במאי 2420 שנים וואללה? פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה... בכל אופן אין על בירה שחורה... וקוקה הרבה יותר טעימה מארסי... יש... בירה (אמיתית) כהה אגב, במקום שן אפשר להכניס קליפה של ביצה לכוס הקולה... והקולה באמת התחילה את דרכה כתוסף לתרופה נגד כאבי גרון (כדי להמתיק אותה...) ואיזה מסמר שמת ? פלדה או ברזל?
פורסם 2005 במאי 2420 שנים קולה,ורק בבקבוקי זכוכית!!! הטעם בפלסטיק ובפחיות שונה לגמרי,ואני שותה קולה מהגן ;D אגב קניתי בקבוק קריסטל ושפכתי לתוך כוס קלקל זרקתי לשמה בורג שמתי במחסן הלכתי לבדוק מה קורה עם זה בבוקר למחורת וזה עשה מין סדקים ענקיים בכוס
פורסם 2005 במאי 2420 שנים הכל קשור ללוגואם יתנו לך שתי פחיות אותו טעם ורכיבים בול, ועל אחד רשום coca cola ועל השני המשקה של אביב מה תעדיך לשתות? (וזה אותו דבר)
פורסם 2005 במאי 2420 שנים אגב קניתי בקבוק קריסטל ושפכתי לתוך כוס קלקל זרקתי לשמה בורג שמתי במחסן הלכתי לבדוק מה קורה עם זה בבוקר למחורת וזה עשה מין סדקים ענקיים בכוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! כ"כ לא צפוי! אני נקרע פה...תוסיף 3 נקודות לפני המילה "בכוס"....
פורסם 2005 במאי 2520 שנים וואללה? פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה...בכל אופן אין על בירה שחורה...וקוקה הרבה יותר טעימה מארסי...זה התחיל בתקופת ובמשך הזמן הפך למשקה. וכמובן שהcoca בשם נובע מהעובדה שהיה בו קוקאין עד שהבינו שזה סתם מסוכן וממכר
פורסם 2005 במאי 2520 שנים את הCOCA הוציאו אבל נשאר הCOLA, שזה נדמה לי איזה צמח מסויים. מה שממכר בו זה הקופאין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.