עבור לתוכן

איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם!

איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם! 1,199 הצבעות

1. 1. איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה מסביר הכל :0

הטעם של הקולה בזכוכית הרבה יותר טוב

ופחית ובקבוק זכוכית עולים אותו הדבר :>

• תגובות 89
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה זה האם יש הבדל בין בקבוק פלסטיק לבין בקבוק זכוכית לבין פחית...

בין בבקבוק פלסטיק (הקטן) יש 500מ"ל בעוד שבפחית ובבקבוק זכוכית

יש רק 330מ"ל,שזה הבדל גדול למדי (150% במקום 100% בערך)

פורסם

כשהמשקה נוגע בפלסטיק הטעם שלו יורד קצת ,אין ספק שבזכוכית הטעם נהדר.

פורסם

השאלה היא האם זה הפלסטיק/זכוכית/פח שעושים את ההבדל או שמדובר בנוסחא שונה לחלוטין

פורסם

גם אני אוהב יותר את הטעם של הזכוכית(הקולה שבתוך לא הבקבוק עצמו). אני מניח שזה אולי יותר אטום מהפלסטיק ובגלל זה זה יותר טעים.

פורסם

לא חושב שהנוסחא שונה..

זה פשוט המגע עם הפלסטיק והזכוכית..

ככה זה גם בבקבוקי בירה שחורה..

פורסם

אין!!! אבל אין!!על קוקה-קולה בבקבוק זכוכית{הגרסה הקלאסית} :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ולי אין סדרת עדיפוניות כל מיץ לא טבעי שהוא לא קוקה קולה לדעתי לא שווה לשטות אותו.

פורסם

R.C לדעתי מתוק מדי.. מאז שהגיע לארץ הפפסי TWIST אני לא יכו לשתות משהו אחר ! כל השאר פשוט לא משתווה אליו.. ואיך בני אנוש יכולים לשתות דיאט קולה ? זה יותר מסריח משתן עכברושים

פורסם

איך אתם מעיזים בכלל להסס :pissed:

פורסם

אני חולה/מכור לדיאט קולה לימון, לפחות ליטר דיאט קולה לימון ביום.

והוא הכי טעים עם קצת גזים.

קולה כמעט ולא שותה, אבל לפעמים אני שוטה קולה עם ג'וני רד ליבל (למרות שזה ביזבוז של ויסקי טוב).

אגב הסיבה שפפסי לא כל כך מצליח בארץ לא כמו בארצות הברית, הוא כי המותג נכנס לארץ יחסית מאוחר בגלל השוק הערבי, חברת פפסי העולמית פחדה לשווק את המותג בארץ בגלל השוק הערבי, שהוא ענק, פפסי במדינות ערב יותר מצליח מקוקה קולה, לכן טפמו קיבלה זיכיון ליצר משקאות קלים בסוף שנות השמונים.

אגב לפני שנתיים קוקה קולה הוציאה קולה חדשה לאירופה ולארוצות הברית תחת השם CO2, שזה קולה רגילה רק עם מחצית (21) הקלוריות שבקולה רגילה (42 קלוריות), כמובן עדיין לא הגיע לארץ.

פורסם

שטויות, אני מעדיף לשתות כל החיים שלי קולה ממיץ פירות כלשהו. השיניים נרקבות מכל המיצים האלו.

איזה בולשיט, קולה הורס יותר את השיניים מאשר כל פרי.

- בפרי יש אחוז קטן של סוכר, אך יותר בריא (לא סוכר לבן אלא בצורה הפשוטה ביותר שלו - גלוקוז, שהאינדס הגמיקלי של יותר גבוה לכן משביע אותך לאורך זמו). קולה זה סוכר בכוס.

- יש מיצים טבעיים שמוכרים בלי תוספת סוכר.

פורסם

קוקה קולה זה חזק ולא מעודן - מתאים ללגימות ישר לגרון ולארועים עצבניים במיוחד

פפסי זה קל יותר ומעודן יותר - מתאים ליום יום

פורסם

הזכוכית היא חומר "אדיש" שלא מתרכב עם שום דבר... לעומת פלסטיק שכן

מסביר את הטעם...

פורסם

באמצע שנות ה 90 ככה (כשהיו נמכרות פחיות בנפח של חצי ליטר, או קצת יותר ככה), פפסי ישראל ידעו להכין את הפפסי כמו שצריך, לא יודע מה קרה להם כמה שנים לאחר מכן...

בכל אופן, קוקה קולה, בלי שום ספק. אם רק הגירסאות המשפחתיות היו נמכרות בבקבוק זכוכית, זה בכלל היה מושלם.

פורסם

לא יכול להיות שהגעתם לשש עמודים על קוקה קולה נטו! :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים