פורסם 2005 במאי 2120 שנים זה מסביר הכל :0הטעם של הקולה בזכוכית הרבה יותר טובופחית ובקבוק זכוכית עולים אותו הדבר :>
פורסם 2005 במאי 2120 שנים השאלה זה האם יש הבדל בין בקבוק פלסטיק לבין בקבוק זכוכית לבין פחית...בין בבקבוק פלסטיק (הקטן) יש 500מ"ל בעוד שבפחית ובבקבוק זכוכיתיש רק 330מ"ל,שזה הבדל גדול למדי (150% במקום 100% בערך)
פורסם 2005 במאי 2120 שנים השאלה היא האם זה הפלסטיק/זכוכית/פח שעושים את ההבדל או שמדובר בנוסחא שונה לחלוטין
פורסם 2005 במאי 2120 שנים גם אני אוהב יותר את הטעם של הזכוכית(הקולה שבתוך לא הבקבוק עצמו). אני מניח שזה אולי יותר אטום מהפלסטיק ובגלל זה זה יותר טעים.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים לא חושב שהנוסחא שונה..זה פשוט המגע עם הפלסטיק והזכוכית..ככה זה גם בבקבוקי בירה שחורה..
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אין!!! אבל אין!!על קוקה-קולה בבקבוק זכוכית{הגרסה הקלאסית} :xyxthumbs: ולי אין סדרת עדיפוניות כל מיץ לא טבעי שהוא לא קוקה קולה לדעתי לא שווה לשטות אותו.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים R.C לדעתי מתוק מדי.. מאז שהגיע לארץ הפפסי TWIST אני לא יכו לשתות משהו אחר ! כל השאר פשוט לא משתווה אליו.. ואיך בני אנוש יכולים לשתות דיאט קולה ? זה יותר מסריח משתן עכברושים
פורסם 2005 במאי 2320 שנים אני חולה/מכור לדיאט קולה לימון, לפחות ליטר דיאט קולה לימון ביום.והוא הכי טעים עם קצת גזים.קולה כמעט ולא שותה, אבל לפעמים אני שוטה קולה עם ג'וני רד ליבל (למרות שזה ביזבוז של ויסקי טוב).אגב הסיבה שפפסי לא כל כך מצליח בארץ לא כמו בארצות הברית, הוא כי המותג נכנס לארץ יחסית מאוחר בגלל השוק הערבי, חברת פפסי העולמית פחדה לשווק את המותג בארץ בגלל השוק הערבי, שהוא ענק, פפסי במדינות ערב יותר מצליח מקוקה קולה, לכן טפמו קיבלה זיכיון ליצר משקאות קלים בסוף שנות השמונים.אגב לפני שנתיים קוקה קולה הוציאה קולה חדשה לאירופה ולארוצות הברית תחת השם CO2, שזה קולה רגילה רק עם מחצית (21) הקלוריות שבקולה רגילה (42 קלוריות), כמובן עדיין לא הגיע לארץ.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים שטויות, אני מעדיף לשתות כל החיים שלי קולה ממיץ פירות כלשהו. השיניים נרקבות מכל המיצים האלו.איזה בולשיט, קולה הורס יותר את השיניים מאשר כל פרי.- בפרי יש אחוז קטן של סוכר, אך יותר בריא (לא סוכר לבן אלא בצורה הפשוטה ביותר שלו - גלוקוז, שהאינדס הגמיקלי של יותר גבוה לכן משביע אותך לאורך זמו). קולה זה סוכר בכוס.- יש מיצים טבעיים שמוכרים בלי תוספת סוכר.
פורסם 2005 במאי 2320 שנים קוקה קולה זה חזק ולא מעודן - מתאים ללגימות ישר לגרון ולארועים עצבניים במיוחדפפסי זה קל יותר ומעודן יותר - מתאים ליום יום
פורסם 2005 במאי 2320 שנים הזכוכית היא חומר "אדיש" שלא מתרכב עם שום דבר... לעומת פלסטיק שכןמסביר את הטעם...
פורסם 2005 במאי 2420 שנים באמצע שנות ה 90 ככה (כשהיו נמכרות פחיות בנפח של חצי ליטר, או קצת יותר ככה), פפסי ישראל ידעו להכין את הפפסי כמו שצריך, לא יודע מה קרה להם כמה שנים לאחר מכן...בכל אופן, קוקה קולה, בלי שום ספק. אם רק הגירסאות המשפחתיות היו נמכרות בבקבוק זכוכית, זה בכלל היה מושלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.