עבור לתוכן

איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם!

איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם! 1,199 הצבעות

1. 1. איזו קולה אתם מעדיפים? לא מבחינת מחיר, אלא מבחינת טעם!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אוהב את התותית של קריסטל,אחלה דבר :xyxthumbs:.

מהאתם יורדים על המשקה הזה,בגלל המחיר? למי אכפת מהמחיר העיקר שזה טעים

• תגובות 89
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קולה זה בכלל רעל.

עשיתי ניסוי, ושמתי מסמר בתוך בקבוק קולה, והמסמר נעלם :o, הבנתם מה זה יעשה לשינים שלכם, אבל גם אני שותה את זה , מה לעשות.

פורסם

אולי פשוט לא מצאת אותו...

פורסם

הוא נמס, תאמין לי.

פורסם

מהאתם יורדים על המשקה הזה,בגלל המחיר? למי אכפת מהמחיר העיקר שזה טעים

אולי פשוט יש לך FORCE ANTI-POISON ולכן אתה מצליח לשתות את זה.

מה שבטוח זה שאתה בן-אדם אמיץ!

לדבר הזה יש טעם של רעל של עכברים, לא שטעמתי פעם רעל של עכברים אבל אני בטוח שאם הייתי טועם אז היה לזה טעם של קריסטל.

פורסם

קולה זה בכלל רעל.

עשיתי ניסוי, ושמתי מסמר בתוך בקבוק קולה, והמסמר נעלם :o, הבנתם מה זה יעשה לשינים שלכם, אבל גם אני שותה את זה , מה לעשות.

אתה מתכוון שמעת על זה באימייל? אל תאמין לכל דבר שאתה קראת באימייל...

http://info.org.il/irrelevant/item.php/90363460

http://info.org.il/irrelevant/item.php/108923631297050020

וקולה הרבה יותר טעים ממפסי...

מבחינת טעם אני דווקא מעדיף פפסי וRC מאשר קוקה קולה

בתכלס רוב האנשים מעדיפים קוקה קולה כי זה קוקה קולה.. כמו שוירג'ין לא הלך בארץ

אני די בטוח שאם יתנו להם לשתות פפסי ויתנו להם לשתות קולה בלי הם ידעו מה זה מה חלק די נכבד יעדיפו פפסי

אפשר להבחין בקלות בין פפסי לקולה ולRC קולה... לכל אחד יש טעם שונה לגמרי...

ואני לא יודע לא ווירגין לא הצליחו בארץ היה מאוד טעים במיוחד הפאנטה שלהם שאני לא יודע איך הם קוראים לו... חבל שהם לא הצליחו בארץ...

פורסם

שטויות, אני מעדיף לשתות כל החיים שלי קולה ממיץ פירות כלשהו. השיניים נרקבות מכל המיצים האלו.

פורסם

חחחחח כן המיצים זה מה שהורס את השיניים

פורסם

אין!!! אבל אין!!על קוקה-קולה בבקבוק זכוכית{הגרסה הקלאסית} :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

זה גם תלוי במים של כל מדינה

הקולה בארגנטינה למשל הרבה יותר טעימה מבארץ

זה מסביר את הטעם של הקולה מחברון

זה מסביר גם עוד משהו.

המפעל של סופר-דרינק ממוקם בקרית אתא, ליד נחל הקישון.  :-X

אני לא שותה שום דבר אחר חוץ מקוקה-קולה.

אה, כן, ומסמר לא ייעלם בתוך קולה, אבל שן כן. בקולה יש חומצה שיכולה לפרק שן ולהעלים אותה לחלוטין תוך כמה ימים. זאת חומצה מאוד חזקה, אבל איטית. כמו שאמרתי, לוקח לה יום-יומיים להתחיל לפעול. אז קולה יכולה להיות מסוכנת, אבל רק אם אתם משאירים אותה בפה למשך שבוע. ואני בטוח שלכולנו לוקח שבוע לבלוע לגימת קולה...  :P

פורסם

הכי אני אוהב פפסי, (הרבה תרכיז),

אחר כך:

סופר דרינק

קוקה קולה

RC

קריסטל זה נוזל תרופה שהתבלבלו ושפכו אותו לתוף בקבוק מסחרי...

את סופר-דרינק אני אוהב רק בגלל העודף תרכיז...

דרך אגב:

מה שאמרת על השן, זה בולשיט.

ראיתי בתוכנית "שוברי המיתוסים" שהכניסו שן לתוך קולה מוגזת,השאירו אותה 3 ימים, והיא רק קבלה את צבעו של הצבע מאכל.

חוץ מזה לא קרה לה כלום.

פורסם

אני חייב לציין שאין לי ידע בכימיה, אז אני לא יכול לתת לך הסבר יותר מפורט על החומצה והכל.

אבל כל מה שאמרתי הגיע מכמה חברים ללימודים שלי שכן יש להם 5 יח"ל כימיה, והם נתנו לי את ההסבר המפורט. ואני נוטה להאמין להם יותר מאשר לתוכנית "שוברי המיתוסים".

פורסם

אני חייב לציין שאין לי ידע בכימיה, אז אני לא יכול לתת לך הסבר יותר מפורט על החומצה והכל.

אבל כל מה שאמרתי הגיע מכמה חברים ללימודים שלי שכן יש להם 5 יח"ל כימיה, והם נתנו לי את ההסבר המפורט. ואני נוטה להאמין להם יותר מאשר לתוכנית "שוברי המיתוסים".

צודק, עדיף להקשיב לתיכוניסטים שלמדו כימיה והם מבססים את ההסבר על תיאוריה, מאשר לתוכנית שעושים את הניסויים מול עיניי המצלמה ולא מתבססים על תיאוריות, אלא על מה שקורה LIVE מולם.  :kopfpatsch:

צודק, עדיף משמע אוזניים ממראה עיניים.  :screwy:

פורסם

שמישהו יבעט לי בראש לפני שאני אשתה פפסי

לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר.

פורסם

צודק, עדיף להקשיב לתיכוניסטים שלמדו כימיה והם מבססים את ההסבר על תיאוריה, מאשר לתוכנית שעושים את הניסויים מול עיניי המצלמה ולא מתבססים על תיאוריות, אלא על מה שקורה LIVE מולם.  :kopfpatsch:

צודק, עדיף משמע אוזניים ממראה עיניים.  :screwy:

לא. עדיף משמע אוזניים + מראה עיניים + הסבר מפורט על התופעות הכימיות ממראה (שיכול להיות אחיזת) עיניים.

בסה"כ זה ניסוי לא כ"כ מסובך. אולי מישהו פה ינסה אותו וידווח על תוצאות? למישהו עדיין נופלות שיניים? :P

יש לכם אישור מיוחד שלי להקפיץ את הת'רד הזה עוד שבוע אם הוא יירד עד אז. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים