פורסם 2005 במאי 2020 שנים תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי...שוב, תודה רבה ויום טוב!
פורסם 2005 במאי 2020 שנים אני חושב שהתכוונת הפוך אם כבר, שפפסי מתחרה חזקה בקוקה קולהומה עם RC? למה לא לשים אותה בסקר? (אם כבר בארה"ב יש גם ד"ר פפר ועוד 20 דברים אחרים,אבל לא חשוב)וככה:1-קוקה קולה2-RC קולה3-שמישהו יבעט לי בראש לפני שאני אשתה פפסי4-פפסיכן כן, אני מאוד אוהב פפסי
פורסם 2005 במאי 2020 שנים הנה הסדר שלי 1.קריסטל 2.סופר דרינק 3. שוופס 4.דיאט RC קולה חם בלי גזים 5.פפסי מקס חם בלי גזים
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר רציתי בהתחלה להכניס את RC וקריסטל וסופר דרינק וכל השאר, אבל רציתי לראות עד כמה פפסי הולך כאן...
פורסם 2005 במאי 2020 שנים רק לידע כללי, כשפפסי וקוקה היו בתחילת דרכן, פפסי הייתה המתוקה.אנשים העדיפו את הטעם של פפסי, אבל את המותן של קוקה.וקוקה ניסו לחכות את הטעם של פפסי בארצות הברית. ואז הם גילו שאנשים לא מרוצים כי מת להם המותג. אז הם חזרו לטעם הישן.ומאז פפסי היא הטעימה בארהב וקוקה היא ה"טובה יותר" מבחינת מותג.כשהקולה יצאה למדינות אחרות, שתי החברות דאגו לבדוק את הטעם האהוב באותה מדינה. ולכן פה מעדיפים קולה.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מבחינת טעם אני דווקא מעדיף פפסי וRC מאשר קוקה קולהבתכלס רוב האנשים מעדיפים קוקה קולה כי זה קוקה קולה.. כמו שוירג'ין לא הלך בארץאני די בטוח שאם יתנו להם לשתות פפסי ויתנו להם לשתות קולה בלי הם ידעו מה זה מה חלק די נכבד יעדיפו פפסי
פורסם 2005 במאי 2020 שנים רק לידע כללי, כשפפסי וקוקה היו בתחילת דרכן, פפסי הייתה המתוקה.אנשים העדיפו את הטעם של פפסי, אבל את המותן של קוקה.וקוקה ניסו לחכות את הטעם של פפסי בארצות הברית. ואז הם גילו שאנשים לא מרוצים כי מת להם המותג. אז הם חזרו לטעם הישן.ומאז פפסי היא הטעימה בארהב וקוקה היא ה"טובה יותר" מבחינת מותג.כשהקולה יצאה למדינות אחרות, שתי החברות דאגו לבדוק את הטעם האהוב באותה מדינה. ולכן פה מעדיפים קולה.זה גם תלוי במים של כל מדינההקולה בארגנטינה למשל הרבה יותר טעימה מבארץ
פורסם 2005 במאי 2020 שנים זה גם תלוי במים של כל מדינההקולה בארגנטינה למשל הרבה יותר טעימה מבארץזה מסביר את הטעם של הקולה מחברון
פורסם 2005 במאי 2020 שנים ראסמיזה פשוט גועל נפשאני מכיר אחד ששותה אותה וזה רק בגלל שהיא זולהזה מסביר את הטעם של הקולה מחברוןלא טעמתי אבל אם אתה אומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.