פורסם 2006 בדצמבר 1818 שנים מה שיש באתר שם לא עובד... וכשניסיתי להעלות את זה שכן עובד שתיקנתי זה לא נתן לי לעלות...אוקי כשאני ניסתי להוריד את זה זה לא עבד... תיקנו אץ זה מאז
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים למה הוא מופיע לי פעמיים?מצאתי למה זה..גם לי יש את זה...זה בגלל שיש לך iframe בתוך הדף..אז זה נכנס פעמיים..זה בגלל הפרסומות שהכניסו ל-hwzone
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים ואם כבר פרסומות, אז מה קורה עם זה, למה הכניסו כל-כך הרבה?אתה מעדיף לשלם דמי מנוי כדי להיות חבר באתר?
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים מצאתי למה זה..גם לי יש את זה...זה בגלל שיש לך iframe בתוך הדף..אז זה נכנס פעמיים..זה בגלל הפרסומות שהכניסו ל-hwzoneבתכלס הכנסתי בתוסף אצלי על המחשב שורה שמורידה את ה-iframe הזה וככה אין בעיות אבל אין לי כוונה לפגוע בפרסומות באתר ולכן אני לא יעלה את זה.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים שלום,התוסף נראה מעולה, אבל בעצם הדבר היחיד שמענייו אותי בו זה ההתאמה של הפורומים למסך רחב (סופסוף!), לכן השאלה שלי היא איך אני יכול לבטל את החלון החצי שקוף שמרחף בצד שמאל?ד"א - אין שום הגדרות של "*hwzone* בabout:configתודה על העזרה ועל התוסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.