פורסם 2006 בפברואר 119 שנים יש מצב להוציא לגירסא החדשה התקנה מסודרת? או לפחות הוראות קצרות מה לעשות עם הקובץ זיפ הזה?..
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים תוריד את הקובץ לשולחן העבודה או כל מקום אחר.שנה את הסיומת ל-xpi וגרור לשועל.
פורסם 2006 בפברואר 119 שנים הצלחתי.. אהבתי את השקיפות היותר חזקה ואת הגרירה, רק מה שקצת מפריע לי זה העבודה שאני כל הזמן צריך לפתוח את תפריט הפורמים מחדש עם הפלוס, וריחוף מעל הסרגל לא מספיק בשביל לפתוח אותו.. (בלי קשר ב-extension כתוב לי שהגירסא היא 5.0.1, קשור אולי לעבודה שלא מחקתי את הגירסא הקודמת ודרסתי אותה? או שפשוט לא שינת את מספר הגירסא?) והתוסף עצמו ממש מקל על השימוש בפורם, עבודה טובה
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים מה שקצת מפריע לי זה העבודה שאני כל הזמן צריך לפתוח את תפריט הפורמים מחדש עם הפלוס, וריחוף מעל הסרגל לא מספיק בשביל לפתוח אותו..האמת, זאת פשוט העדפה שלי, שכמובן ניתן לשנות אותה.אני אשתדל לעשות בחירה בין מצבי הדיפולט.(בלי קשר ב-extension כתוב לי שהגירסא היא 5.0.1, קשור אולי לעבודה שלא מחקתי את הגירסא הקודמת ודרסתי אותה? או שפשוט לא שינת את מספר הגירסא?)סתם לא שיניתי את המספר
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים תוריד את הקובץ לשולחן העבודה או כל מקום אחר.שנה את הסיומת ל-xpi וגרור לשועל.לאיזו תיקיה בשועל?
פורסם 2006 בפברואר 219 שנים לשועל עצמו לחלון פתוח שלו (יעבוד גם אם פשוט תגרור את זה לתוך הקיצור דרך של השועל...)
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים התוסף תוקן לעבוד על 1.5.0.1 ובעתיד גם יעודכן אוטומטיתכדי לעבוד עם התוסף ב1.5.0.1 יש להוריד אותו מחדש מפה:http://icebreak.zickel.net/hwzone/
פורסם 2006 בפברואר 619 שנים לא, אין קשרמה שאני נתתי לינק זה שפצורים שאני כתבתי לתוסף.מה שעכשיו נתנו זה לינק לגרסא הרגילה שפשוט עובדת על 1.5.0.1
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים יש דרך לגרום לתוסף לא להרחיב לי את התצוגה במצב 1280*1024? זה עושה לי קרטועים מעצבנים בגלילה.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אם בא לך להתעסק קצת עם JS, אתה פשוט פותח את הקובץ javascript.js ומוחק את השורה הבאה:document.getElementsByTagName("TABLE")[0].style.width="100%";
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.