עבור לתוכן

live 5.1 or Fortissimo

Featured Replies

פורסם

השאלה היא כזה..

איזה כרטיס עדיף לדרישות הבאות.

הכרטיס ישמש מחשב לא למשחקים אלא אך ורק לשמיעת מוזיקה וניגון סרטי DVD..

המחשב המדובר הינו:

AMD ATHLON XP 1800

עם כונן ASUS DVD E616

ועם כרטיס מסך ATI RADEON 7000 TV-OUT (מעבד MPEG2)

כמו כן המחשב מחובר לטלויזיה סטיראופונית

מגבר ימהה ישן (תומץ AC3 אם אני לא טועה בלבד, וכולל 5 יציאות אנלוגיות)

ומערכת קולנוע קצת ישנה עם 5 רמקולים + סאב

השאלה היא האם עם הפרטים הנ"ל איזה כרטיס עדיף, והאם כרטיסים כאלה מספיקים כדי לצפות בסרטי DVD עם איכות סאונד טובה ב5 ערוצים ? האם בכרטיסים הנ"ל יהיה חובה להשתמש ביציאות אנלוגיות או שלא ?

או שאולי עדיף להוסיף קצת בשביל הGTXP ?

תודה מראש למי שיאיר את עיני.

:bash:

פורסם

אני הייתי בוחר (בעצם כך בחרתי לפני יומיים ;) ) בכרטיס מסדרת Audigy, הסדרה החדשה של SoundBlaster (סדרת Live היא ישנה יותר). בזמנו סרקתי את הרשת וקראתי ביקורות רבות שכולן שיבחו את כרטיסי Audigy.

כדאי לבחור את חבילת SOUND BLASTER AUDIGY DIGITAL ENTERTAINMENT (בקיצור DE) המשלבת את חבילות Gamer ו- +MP3?.

לפרטים נוספים:

http://www.soundblaster.com

תתחדש! 8)

פורסם
  • מחבר

ביקשתי המלצה לכרטיסים זולים אם שמת לב ולא כללתי בכלל את AUDIGY בינהם..

ולעניננו האם אתה יודע לענות לי על השאלה ?

האם עדיף הLIVE או שמא Fortissimo למחשב הספציפי הנ"ל

ואם אתה יודע תתשובה האם תוכל להסביר איזה יתרונות יש לכרטיס זה על השני ?

פורסם

אני מתנצל, אינני יודע אם ה- Live טוב מה- Fortissimo, או להפך...

בכל מקרה, בנוסף לתשובות של החברים האחרים, שבטח יגיעו, אני ממליץ לך להיכנס ל- Google ולהריץ:

sound bluster + live 5.1 + review

Fortissimo + review

תמיד טוב לקרוא גם ביקורות מקצועיות.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה קצת לחדד את הדברים.

לבצע חיפוש בגוגל אני יכול ללא בעיה רק שאין לי זמן ומצב רוח להתחיל להסתבך בכל העניין..

השאלה שלי די פשוטה ואני מתקן את מה ששאלתי בהתחלה.

הרסיבר המדובר לא כולל כניסות דיגיטליות !! יש לו רק 5 כניסות אנלוגיות ! , לכן בעצם השאלה האם לאחד מהכרטיסים שציינתי יש יציאות אנלוגיות. אני די בטוח שלLIVE יש את זה כי יש לי LIVE 4.1 ויש לו בנוסף ליצאיה הדיגיטלית (4.1) גם 2 יציאות אנלוגיות שמפיקות שצליל ב-4 ערוצים, לגבי הFortissimo אני לא יודע אז אני שואל.

מעבר לכך האם בכלל יש אפשרות להשתמש ביציאות האנלוגיות (במידה והם קימות) כדי לנתב בהם את הסאונד שיוצא מסרט DVD ? (בתוכנה כמו powerdvd) או שהצורה היחידה שבה ניתן להוציא סאונד מרובה ערוצים מDVD הוא דרך יציאה דיגיטלית ?

אני מאוד מקווה שאני אקבל תגובה ענינית מאנשים שפשוט מכירים את הכרטיסים וההבדלים בינהם ואני יוכל להזמין אותם מהרשת..

אני די לחוץ בעניין הזה.

פורסם

מצטער שאני לא יכול הגיב לגבי הכרטיסים הנ"ל, אבל GTXP יש את כל מה שאתה מחפש בהודעה מעליי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים